Zeer prettig loempiadeeg

Sinds anderhalf jaar sta ik met mijn eigen kleine foodtruck op verschillende markten en foodfestivals met Aziatische producten, waaronder lekkere loempia’s. Ik maak alle producten en gerechten die ik verkoop zelf en daarom ben ik altijd op zoek naar de beste ingrediënten. Voor mijn loempia’s heb ik inmiddels de Tyj Spring Roll Pastry ontdekt van Spring Home, dit is loempiadeeg dat wordt verkocht via www.takotak.nl. Tak O Tak verkoopt verschillende producten uit diverse landen en dit zijn producten die ik nog niet vaak bij een reguliere toko ben tegengekomen. Het loempiadeeg is heel prettig in gebruik en ik gebruik het voor al mijn loempia’s met:

  • varkensvlees
  • kip
  • groenten
  • garnalen

Het voordeel van dit loempiadeeg is dat het heel flexibel is en dat ik er heel goed loempia’s mee kan maken. Het maakt niet uit of dat grote loempia’s zijn of juist miniloempia’s. Ik heb het loempiadeeg zelfs gebruikt om een keer vlammetjes mee te maken. Toen kwam iemand bij mijn kraam net buiten een winkelcentrum waar ik elke vrijdag mag staan en die vroeg of ik vlammetjes kon maken voor zijn verjaardag. Hij bestelde een grote hoeveelheid vlammetjes en miniloempia’s en omdat hij boven het winkelcentrum woont kon hij ze gemakkelijk bij mij komen ophalen. Het is een vaste klant van mij, dus ik verkoop hem deze loempia’s graag.

Voldoende loempiadeeg voor een grote bestelling

Ik had een week de tijd om deze bestelling voor te bereiden en omdat ik toch een bestelling moest maken, heb ik in de eerst volgende bestelling extra veel van het loempiadeeg van Spring Home besteld via Tak O Tak. Het prettige is dat ik bekend met bestellen via de webshop op de website van Tak O Tak en dat ik zeker wist dat ik voldoende loempiadeeg in huis zou hebben voor deze bestelling en dat ik het ook nog eens op tijd binnen zou krijgen. Ik had met mijn klant afgesproken dat ik met name loempia’s zou maken met kippenvlees en met garnalen, want dit heeft zijn grootste voorkeur. Natuurlijk moest ik ook een behoorlijke hoeveelheid vlammetjes maken. Het was een bijzondere verjaardag voor mijn klant, want hij werd veertig vertelde hij. Hij had een grote hoeveelheid mensen uitgenodigd en die zouden die vrijdag avond op zijn feestje komen. Hij had wel verschillende hapjes en dranken in huis gehaald, maar juist een lekkere warme snack als een loempia of vlammetjes zou er wel ingaan bij zijn gasten. Hij vertelde dat hij altijd bij mij terugkomt, juist omdat hij het zo lekker vindt dat het loempiadeeg dat ik gebruik voor mijn loempia’s zo lekker vers blijft. Ik heb in het begin ook wel loempiadeeg van een goedkoper merk gebruikt dat ik gewoon bij een supermarkt had gekocht. Dit was geen succes en vrijwel al mijn loempia’s kregen een keiharde korst of werden zelfs zwart. Dat is zo jammer. Loempiadeeg maakt of breekt een loempia als product, dus ik vind het belangrijk om kwalitatief hoogstaand deeg te gebruiken. Ik heb liever dat mijn klanten bij mij terug blijven komen ondanks dat de prijs van een loempia iets duurder is door het deeg, dan dat ik slecht deeg gebruik en de mensen na één keer wegblijven omdat de loempia’s niet lekker zijn.

Tak O Tak heeft mooie producten

Ik koop niet alleen loempiadeeg bij Tak O Tak, maar ook andere gerechten die ik kan gebruiken voor mijn producten. Ik koop regelmatig producten en vrijwel altijd is mijn bestelling snel in huis en kan ik alles maken wat ik nodig heb voor mijn eigen verkoop. Tak O Tak is voor mij een goede en betrouwbare leverancier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn