Camerabeveiliging in Eindhoven voor mijn praktijk

Camerabeveiliging in Eindhoven voor mijn praktijkDe laatste tijd wordt er bij ons in de wijk nog wel eens ingebroken en omdat ik een praktijk voor psychotherapie heb en deze relatief verscholen ligt naast ons woonhuis, heb ik ervoor gekozen om camerabeveiliging in Eindhoven bij mijn praktijk aan te laten brengen. Deze camerabeveiliging is aangelegd door Wolthuis Beveiliging uit Oss die ook camerabeveiliging in Eindhoven levert. Ik ben via een collega die een praktijk heeft in de buurt van Oss de url www.wolthuisbeveilging-oss.nl via de app doorgestuurd gekregen. Ook zij hebben Wolthuis Beveiliging ingeschakeld voor camerabeveiliging zoals in Eindhoven voor mij is aangelegd. Het lijkt erop dat praktijkruimtes een steeds interessanter onderwerp worden van inbraak en dat snappen wij eigenlijk niet omdat er niet veel te halen valt. Wat de reden ook mag zijn, met mijn nieuwe camerabeveiliging in Eindhoven voel ik me in ieder geval veiliger in mijn eigen huis en ondanks dat ik het mijn cliënten niet vertel dat ik camerabeveiliging in Eindhoven heb laten aanleggen, heb ik het idee dat het veilige gevoel dat ik heb ook op hen weerspiegelt wordt.

Vakkundige camerabeveiliging in Eindhoven

Wolthuis Beveiliging is echt een expert in het beveiligen van woonhuizen en bedrijfspanden. Ze leveren:

  • Camerabeveiliging
  • Alarmsystemen
  • Interecomsystemen

En ze draaien hun hand niet om voor goede montage en het onderhoud van alle systemen die door hen geleverd worden. Mijn camerabeveiliging in Eindhoven is dan ook heel vakkundig aangelegd. Ik heb hen uitgenodigd om bij mijn in de praktijk te komen kijken naar de situatie. Mijn praktijk is gevestigd in een uitgebouwd deel van het huis. Jaren gelden was hier een tandarts gevestigd die hier praktijk hield en die man hield heel veel van natuurlijk licht bij zijn werk. Dat vind ik ook prettig. Toen de tandarts met pensioen is gegaan heb ik het huis en de praktijkruimte kunnen overkopen en dat was voor mij een hele belangrijke stap in het zelfstandig ondernemen als therapeut. Ik ben destijds ook gevallen voor de ruimte waarbij aan twee zijden veel glas is aangebracht en zich ook een deur naar de omliggende tuin bevindt. Ons huis met de praktijk is onder architectuur gebouwd en dus is het een heerlijke ruimte. Toch heeft de tandarts die hier voorheen zat te maken gehad met onbevoegden in de tuin en éénmaal met vandalisme waarbij een raam van de praktijk is ingeslagen. Nadat ik zelf in het huis en de praktijkruimte ben getrokken is er niets voorgevallen, maar nu de laatste tijd steeds vaker de berichten de ronde doen dat er wel veel ingebroken wordt, wil ik het zekere voor het onzekere nemen. De camerabeveiliging in Eindhoven is voor mij het belangrijkste dat ik wilde laten aanleggen. Kostentechnisch was het voor mij daarnaast interessant om ook gelijktijdig een intercomsysteem en alarmsysteem te laten aanleggen. Wolthuis Beveiliging heeft alles dus aangebracht in mijn huis. Toen ze hier waren hebben ze gekeken hoe ze de camerabeveiliging in Eindhoven het beste konden aanleggen en vanuit welke hoeken de kwetsbaarheid het grootst is, zodat daar de camera’s op gericht worden.

Een volledige service voor veiligheid

De aanschaf van deze drie systemen waarvan de camerabeveiliging in Eindhoven deel uitmaakt is enerzijds aanzienlijk, maar omdat ik het hoofdzakelijk voor mijn praktijkruimte heb laten aanbrengen kunnen de kosten op mijn zaak rusten. Bijkomend voordeel is dat mijn verzekering erg gelukkig is met de door mij genomen maatregelen en dit scheelt mij nu aanzienlijk in de premie die ik betaal. Het mes snijdt hierdoor aan twee kanten en op de lange termijn vallen de kosten daardoor mee. Ik ben blij dat ik het adres van Wolthuis Beveiliging heb doorgekregen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn