Wij kunnen uw nieuwe plafond maken

Hebt u uw huis vorig jaar helemaal gerenoveerd, maar blijven er toch nog wat lelijke plekken over op uw plafonds? Vindt u dit erg storend, zeker omdat de rest wel erg netjes is? Hebt u er absoluut geen zin in om van alles uit te moeten breken en weer vele weken in de rotzooi te moeten zitten? Dan kunnen wij voor u een passend plafond maken! Het leuke hiervan is dat:

  • u zelf geen tijd en energie kwijt bent aan een plafond maken
  • wij al het werk voor u doen
  • het een ‘schone’ ingreep is, zodat u uw meubels niet af hoeft te dekken
  • wij in onze werkplaats een nieuw plafond maken, zodat wij het binnen één dag bij u kunnen installeren
  • u al gauw weer kunt genieten van een woning die er spik en span uit ziet

En zeg nou zelf, dit klinkt u toch ook wel als muziek in de oren? Hier heeft u toch ook wel interesse in? Er is niets vervelender dan de hele tijd maar te moeten kijken naar een scheur boven uw hoofd. Dit kan vreselijk storend zijn, zeker als u er zelfs niks aan kunt doen of als het er gewoon niet van komt om de hele boel weer open te breken en te kiezen voor zelf een plafond maken. Heeft u er ook wel oren naar om deze klus uit te besteden aan een betrouwbare professional? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog even een kijkje op de site npsplafonds.nl om meer te weten te komen over onze mogelijkheden tot plafond maken. Wij zijn de nummer een op dit vlak in ons land en alleen daarom al hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen als u uw plafond maken moet. Wij regelen ’t graag voor u!

Een plafond maken is bij ons helemaal niet duur

Wij gaan altijd zeer efficiënt te werk en hierdoor kunnen wij elke klus in een handomdraai klaren. Een plafond maken is daardoor voor ons niet meer zo veel werk en dus hoeven wij er ook geen hoge tarieven voor te vragen aan onze klanten. NPS Plafonds heeft het hartstikke goed met u voor en daarom houden wij de prijzen voor een plafond maken zo laag als maar mogelijk is. En wie profiteert daarvan? Juist ja, dat bent u, de klant. U kunt hiervoor voor een dubbeltje op de eerste rang komen te zitten. Wij kunnen voor u een goed plafond maken, zonder dat u hiervoor erg diep in de buidel hoeft te tasten. En dat is natuurlijk altijd goed om in uw overweging mee te nemen. Want op die manier wordt het wel heel aantrekkelijk om hiervoor met NPS Plafonds in zee te gaan. Wij hebben in ieder geval nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Onze plafonds kunnen gelukkig heel gemakkelijk over uw huidige exemplaar heen, zodat er niets uitgebroken hoeft te worden. Wel zo makkelijk natuurlijk. Want anders zou u alle meubels af moeten dekken en dat kost ook weer veel tijd. Nu hebt u er zelf geen werk van, want wij knappen alles op. Letterlijk en figuurlijk. Een plafond maken is voor ons een fluitje van een cent, omdat wij alle benodigdheden hiervoor op voorraad hebben in onze werkplaats. Door onze jarenlange ervaring werken wij zeer professioneel en efficiënt. Daardoor weten wij binnen de kortste keren de juiste afmetingen van uw woning uit te snijden. Zo gaat het plafond maken in z’n werk. Wij komen er dan mee naar u toe, zodat wij bij u thuis niet meer hoeven te snijden en dergelijke. Deze ‘operatie’ geeft dus ook geen stof. Al met al hebt u geen enkele reden meer om hier niet voor te gaan. NPS Plafonds vragen voor een plafond maken is iets dat u beslist geen windeieren zal leggen! Surf daarom snel naar npsplafonds.nl en bekijk de mogelijkheden. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant. Graag tot gauw!

Wij leveren en topservice

Als u voor ons kiest, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing. Een plafond maken is niet het enige wat wij doen, want wij zorgen ook voor de installatie ervan. Op die manier hoeft u er zelf geen tijd meer aan te besteden. Onze vakkundige en vriendelijke monteurs komen graag bij u langs om uw nieuwe spanplafond te installeren. En dat is ook goed om te weten. Voorts is het ook nog eens zo dat wij bekend staan om onze geweldige service. Wat er ook aan de hand is, wij staan te allen tijde voor u klaar om u weer uit de brand te helpen. Gaat er iets mis? Had u iets toch liever anders gezien? Wij maken er geen punt van en doen nooit ergens moeilijk over. U wensen staan bij NPS Plafonds voorop! Daar kunt u zeker van op aan! wilt u ook dat wij uw plafond maken in één dag? Twijfel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om dit ook daadwerkelijk te gaan doen. U kunt ons bellen, mailen of u kunt het contactformulier op npsplafonds.nl invullen. In alle gevallen hoort u zo spoedig mogelijk iets van ons. Wij snappen dat u niet al te lang wilt wachten op het plafond maken. Wij hopen snel iets van u te vernemen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn