Inlegzolen op maat

Hebt u vaak last van uw voeten? Zit het dan in uw hiel of juist voor in de bal van uw voet? Trekt het door naar uw enkels, uw knieën, uw heupen of misschien zelfs wel uw rug en bekken? Dan is er iets ernstigs aan de hand. Als u deze klachten ook maar een beetje herkent dan raden we het u aan om allereerst eens een afspraak bij uw huisarts te maken. Hij of zij zal u naar een voetspecialist sturen en diegene kan u adviseren welke inlegzolen u nodig hebt. Wij van Foot Active zijn gespecialiseerd in inlegzolen en u zult bij ons dan ook zeker waar voor uw geld krijgen. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Wacht dan ook niet langer maar bestel vandaag nog de inlegzolen die uw specialist heeft aanbevolen. Reken er maar op dat u die inlegzolen bij ons kunt vinden. Er zijn behoorlijk wat chronische ziektes en aandoeningen die u aan uw voeten kunt krijgen. Soms kunt u hier weinig aan doen. Als een bepaalde houding van uw lichaam nooit wordt gecorrigeerd, hoe weet u dan dat u eigenlijk verkeerd staat? Als een dokter of fysiotherapeut hier niet achter komt dan kan het al snel te laat zijn en kunt u diverse klachten in uw voeten krijgen. Soms speelt een oude sportblessure of een ongeval op het werk een rol in het ontwikkelen van een storing in de voeten maar ook kan dit genetisch zijn en simpelweg uw bouw zijn. Mensen met platvoeten kunnen daar bijvoorbeeld vrij weinig aan doen net als mensen die hielspoor krijgen. Dat is niet altijd het geval, soms is het ook gewoon dom om te lang door te lopen op bepaalde schoenen, zeker als er geen inlegzolen in liggen. Maar dan nog, meestal is het onwetendheid dat voor problematiek in het lichaam zorgt. Wij willen mensen er dan ook maar wat graag op wijzen dat inlegzolen de redding kunnen zijn!

Leer hier alles over de inlegzolen

Inlegzolen zijn rubberachtige zolen zoals u in schoenen ziet liggen. De meeste van dit soort standaardzooltjes zijn enkel bedoeld om uw voet rust te geven of om de schoenen zacht te laten aanvoelen. Er zijn merken die hier wat meer hun best voor doen en die inlegzolen hebben dan ook meer grip en geven steun op de belangrijke drukpunten onder uw voet. De zogenaamde contactplekken, de plekken die de meeste last dragen dienen meer aandacht te krijgen dan andere plekken onder uw voet. Daar zijn de inlegzolen dan ook wat dikker. Tevens kunnen inlegzolen in schoenen worden gelegd om bepaalde gebieden onder uw voeten aan te sporen meer werk te verrichten. Daarmee dwingen de inlegzolen u om een andere manier van staan, lopen en bewegen te ontwikkelen en aan te leren. Een veel ergonomischere houding zal het uiteindelijke resultaat zijn. U zult daardoor niet alleen langer uw werk kunnen doen, of dit nu is om geld te verdienen of ter recreatie dat doet er niet toe, u kunt in ieder geval langer doorgaan zonder schade te verrichten aan uw lichaam. Afijn, het belang van inlegzolen kan niet langer onderschat worden. Herkent u dit soort problemen en wilt u zo goedkoop mogelijk aan inlegzolen kunnen komen? Kijkt u dan snel op onze website want bij ons bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee. U zult er in iedere categorie aan inlegzolen iets moois tussen vinden waarmee u snel weer op de been bent en uw werk zonder zorgen kunt verrichten. We hebben dan ook inlegzolen voor allerlei soorten schoenen zoals:

  • Hoge hakken
  • Sportschoenen
  • Zolen voor werk
  • Maar ook voor diverse sporten
  • En natuurlijk ook voor de kleinsten onder ons: de kids!

Hebt u nog verdere vragen? Neem dan snel eens contact met ons op!

Het is wel van belang dat u weet wat er aan de hand is met uw voeten en uw houding voordat u zo maar inlegzolen gaat kopen. Vraag daarom altijd om goed advies van experts. Ook wij zijn experts dus als u vragen hebt over inlegzolen, hoe te bestellen of omdat u juist meer wilt weten over zoiets kwalijks als hielspoor, schroom dan niet langer maar klim in de pen en schrijf ons een e-mail. Telefoneren kan natuurlijk ook, de klantenservice staat voor u klaar tijdens kantooruren. Wist u dat u een gratis profiel op de site aan kunt maken? Dan hoeft u in het vervolg niet weer al die informatie in te vullen zoals uw naam en adres en contactgegevens maar kunt u eenvoudig inloggen met behulp van uw wachtwoord en uw inlognaam. Ook kunt u een verlanglijstje maken met inlegzolen die u ooit nog eens zou willen bestellen. Soms hebben we namelijk deze producten in de aanbieding dus houdt de site scherp in de gaten en kijk zo nu en dan eens tussen de aanbiedingen! Voorkomen is beter dan genezen zeggen we altijd maar. Daarom kunt u ook preventief deze zolen gaan dragen. Zeker als uw voeten en benen sowieso al zwaar worden belast tijdens werk, een vakantie of door de sport die u beoefend. De kans op blessures neemt enkel toe dus u doet er goed aan om zolen preventief in uw schoenen te leggen. Ook als u weet dat dit soort aandoeningen in de familie zitten is het wijs om dit advies ter harte te nemen. Heus, u zult het verschil meteen opmerken dus bestel vandaag nog. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn