Een geheel verzorgde reis naar de Canton Fair in China

Als ondernemer of zakenman is het natuurlijk een must om ten minste één keer in je leven de Canton Fair in China te bezoeken. Deze Canton Fair is ideaal voor al je wensen op het gebied het importeren en exporteren van handelsgoederen. Probleem is natuurlijk wel dat de Canton Fair zich in China bevindt. Dat is nu niet bepaald om de hoek. Dus als je een bezoekje wil brengen aan deze Canton Fair, dan is het verstandig om dat via een geheel verzorgde reis te doen. Het voordeel daarvan is dat je niet voor verassingen komt te staan. Je bent immers in een vreemd land met een volledig andere cultuur en totaal andere gebruiken. Denk alleen maar aan het voedsel. Als je zonder kennis zo maar ergens gaat eten kun je goed ziek worden. Dat is niet omdat het voedsel niet goed is, maar omdat het westerse lichaam niet gewend is aan de specerijen die gebruikt worden in de oosterse keuken. De specerijen die we hier in Nederland hebben, zijn allemaal aangepast aan de westerse smaak. Het is daarom zeer verstandig om een reis naar de Canton Fair te boeken via een reisorganisatie die alles voor je regelt en die dus ook zorgt voor het juiste voedsel. Daarnaast is het in China zeker handig als zakenman om een organisatie achter je te hebben die weet waar je moet zijn, hoe je je moet gedragen en wat je vooral niet moet doen. Het is daarom erg fijn dat wanneer je in een vreemd land als China terecht komt, dat alles dan voor je geregeld is. Accommodatie, eten, vervoer et cetera. Dit maakt de reis en het verblijf een stuk aangenamer. Tevens houd je zo voldoende ruimte over om te genieten van de Canton Fair. De Canton Fair leent zich uitstekend voor zowel zakelijke doeleinden als toeristische doeleinden. De Canton Fair is namelijk de grootste handelsbeurs van China en het is een hele ervaring om deze Canton Fair eens van dichtbij mee te maken. Tevens is het erg interessant om te zien hoe er in China handel gedreven wordt. Je kunt natuurlijk wel wat gewend zijn in Nederland, maar dat is niets vergeleken met China. China is niet voor niets een wereldmacht op het gebied van economische vooruitgang. Het is daarom ook erg interessant om dat allemaal eens van dichtbij mee te maken.

Een geheel verzorgde reis naar de Canton Fair met cantonfair-service.com

Als je gebruik wil maken van een geheel verzorgde reis naar de Canton Fair in China, dan is het niet onverstandig om eens een kijkje te nemen op de website van cantonfair-service.com. Via deze website kun je een reis boeken naar de Canton Fair waarbij alles verzorgd is. Meestal gebeuren deze reisjes in groepsverband. Je kunt eventueel individueel een reis boeken en deelnemen aan een groep, maar je kunt natuurlijk ook een reis boeken naar de Canton Fair met de werknemers van je bedrijf of met je zakenpartners. Punt is dat de reis voor de hele groep door cantonfair-service.com wordt verzorgd. De reis naar China wordt geregeld en ook het hotel waar je verblijft wordt voor je in orde gemaakt. De hotels zijn niet de goedkoopste hotels in China, maar daardoor heb je wel te maken met het feit dat er in het hotel rekening wordt gehouden met je westerse voorkeuren. Tevens heb in deze hotels te maken met Engels sprekend personeel. Als je op eigen initiatief een hotel boekt, dan kun je er donder op zeggen dat men er letterlijk geen woord Engels spreekt. Communicatie moet in zulke gevallen met gebarentaal. Je kunt ook zelf naar de Canton Fair vliegen, maar als je via de website van cantonfair-service.com boekt, dan wordt je direct op het vliegveld opgevangen door Engels sprekend personeel. Zij begeleiden je dan direct naar het hotel dat door cantonfair-service.com is geboekt en je kunt dan dus vanuit Nederland in één vloeiende lijn doorreizen naar de eindbestemming. De hele reis gebeurt daardoor onder begeleiding en dat is natuurlijk wel zo fijn. Je houdt dan voldoende tijd over voor andere zaken. Zoals het voorbereiden van je zakendeals en dergelijke.

Wat kan ik zoal verwachten tijdens de beurs in Canton?

Als je de Canton Fair bezoekt, dan ben je getuige van de grootste beurs in China. Het is daarom ook goed om te weten wat je er zoal kunt verwachten. Qua bedrijven kun je denken aan de volgende soorten van ondernemingen:

  • Private ondernemingen
  • Wetenschappelijke instituten
  • Fabrieken
  • Niet Chinese bedrijven
  • Chinese bedrijven in handen van niet Chinese eigenaren

Al deze bedrijven zijn aanwezig om handelsgoederen te importeren of te exporteren. Tevens is het zo dat veel bedrijven op de Canton Fair aanwezig zijn om deals te sluiten met andere bedrijven, handelsrelaties te vernieuwen of te versterken en om nieuwe relaties op te doen. Dus het is een hele rijke omgeving om nieuwe markten aan te boren. Het is niet alleen een handelsbeurs om goederen te importeren en exporteren. Het is ook een plek om netwerken te leggen en om connecties op te doen. Het is een internationale handelsbeurs, dus er zijn ook bedrijven vertegenwoordigd uit andere landen dan China, maar het merendeel van de bedrijven is afkomstig uit China. China is dan ook een prima land om zaken te doen, want zoals gezegd is China een land vol met mogelijkheden en de economie is alleen maar aan het groeien.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn