Wat te doen bij batterij iPhone snel leeg?

Ik gebruik op dit moment nog een oude iPhone en hoop nog een tijd lang met deze telefoon te kunnen doen. De telefoon werkt over het algemeen prima, maar ik merk helaas dat de laatste tijd mijn batterij steeds sneller leeg is. Vroeger kon ik gemakkelijk een hele dag mijn telefoon normaal gebruiken en had dan nog batterij over, maar de laatste tijd moest ik regelmatig overdag mijn telefoon nog een keer bijladen. Helaas heb ik niet altijd de mogelijkheid om mijn telefoon overdag op te laden, waardoor ik regelmatig bijna geen batterij meer over had. Ik besloot om online op te zoeken wat te doen bij batterij iPhone snel leeg en vond toen de website gsmerz4u.nl. Op deze website las ik hoe ik de batterij kan kalibreren en dit heeft mij veel geholpen, want nu red ik het wel tot het einde van de dag. Als je een oudere iPhone hebt, dan is de kans groot dat je merkt dat de telefoon langzaam achteruit gaat. Diverse vrienden met een oudere telefoon ondervinden problemen en ook online kan je veel klachten lezen. Gelukkig is mijn telefoon nog vrij snel, maar ik merkte dat de batterij van mijn iPhone snel leeg raakte. Ik ben iemand die mijn telefoon vrij normaal gebruikt en niet de hele dag filmpjes kijkt, of veel aan het surfen is. Aangezien ik voorlopig nog geen nieuwe telefoon wil kopen, hoopte ik een oplossing te vinden voor dat de batterij van de iPhone snel leeg raakte. Ik dacht er ook over na om een nieuwe batterij te kopen, want ik had het idee dat een nieuwe batterij veel goedkoper zou zijn dan een compleet nieuwe telefoon te kopen. 

Online een artikel gevonden over wat te doen bij batterij iPhone snel leeg

Toen ik online zocht naar batterij iPhone snel leeg, vond ik een aantal websites met tips. Ik vond onder andere ook de website gsmerz4u.nl en vond las daar een zeer interessant artikel. Op de website staan ook veel andere leuke en handige artikelen over mobiele telefoons en je kan eventueel ook de locaties van reparatieshops vinden. Op de website las ik hoe ik een batterij kon kalibreren en er werd zelfs stap voor stap uitgelegd hoe je dat het beste kan uitvoeren. Het leek mij de moeite waard en ik hoopte dat daarna niet meer de batterij van mijn iPhone snel leeg zou gaan.

Het stappenplan heeft mij geholpen

Door het kalibreren van mijn telefoon is nu niet meer de batterij van mijn iPhone snel leeg. Ik had nooit gedacht dat zo iets simpels mij zou helpen, maar ik ben blij dat ik het uitgeprobeerd heb. Ik hoop voorlopig nog met mijn iPhone te doen en dan misschien volgend jaar een nieuwe te koop. Door het kalibreren heb ik tenminste geen problemen meer en daarom raad ik je aan om de website te bezoeken als de batterij van jouw iPhone snel leeg raakt.

  • Op deze website staan veel handige en leuke artikelen
  • Je kan ook locaties van reparatieshops vinden
  • Het kalibreren heeft mij erg geholpen
  • Ik heb nu geen problemen meer met de batterij 
  • Lees meer…
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn