Wilt u graag met office 365 proplus werken?

Tien jaar geleden ben ik een bedrijf begonnen dat schrijvers levert aan bedrijven die bijvoorbeeld websites maken. Ik had namelijk gemerkt dat er weliswaar heel veel zelfstandigen te vinden zijn, maar meestal gaat het hier over mensen die zich niet heel goed weten te verkopen. Ik had door dat de klant daar ook niet altijd op zat te wachten en dus heb ik een bedrijf opgericht waarbij we schrijvers leveren aan grote bedrijven. Zo kunnen wij de klanten veel werk uit handen nemen en de mensen die voor ons werken, veel werk leveren. Een van de dingen die wij daarbij moesten organiseren, was dat wij met een digitale werkomgeving konden gaan werken. De mensen die voor ons werken hoeven namelijk niet op kantoor bij ons te zitten omdat wij alles online kunnen doen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een goede digitale werkplek te maken en zo zijn wij op het idee gekomen om met office 365 proplus te gaan werken. Wanneer je namelijk gaat werken met office 365 proplus weet je zeker dat je een goed programma in handen hebt. Wij hebben gekeken waar wij het beste een aanbieder konden vinden van office 365 proplus. Als je namelijk op zoek gaat naar mogelijkheden om met office 365 proplus te gaan werken, dan zie je dat je overal een andere prijs moet betalen. Dat is vervelend omdat wij natuurlijk niet de hoofdprijs wilden betalen voor office 365 proplus. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goede deal konden maken. Wij hadden een tamelijk ruim budget beschikbaar, maar het zou natuurlijk altijd prettig zijn wanneer je niet dit hele budget er doorheen hoeft te jagen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een mooie aanbieding via het internet te vinden waar ik office 365 proplus aangeboden kreeg. Toen ik ging zoeken naar een site waar ik dit kon vinden, kwam ik al heel snel terecht op de site van desktoptowork.com. Deze site vond ik heel erg interessant en ik heb de mogelijkheden van deze pagina daarom ook met heel veel interesse doorgenomen. Ik had toen al snel in de gaten dat wanneer ik hier niet zou slagen, ik waarschijnlijk nergens een goede deal kon sluiten. 

Wij werken met veel plezier met office 365 proplus 

Toen ik eenmaal in de gaten had wat de voordelen waren van de site desktoptowork.com, was het mij meteen duidelijk dat ik hier een schot in de roos had gedaan. Via deze site kun je aan office 365 proplus komen zonder dat je er een vermogen voor hoeft neer te tellen. Daar krijg je heel veel voor terug en dat bood ons bedrijf heel veel interessante mogelijkheden. 

Meer weten over de mogelijkheden? 

Wanneer u graag meer over dit onderwerp wilt weten, kan ik u aanraden om ook een keer naar desktoptowork.com te gaan kijken. Deze site heeft alles wat u nodig heeft om:

  • Een goede digitale werkplek te realiseren 
  • Een goed pakket software aan uw mensen aan te bieden 
  • De eenheid in uw bedrijf te bewaren 

Wij zijn blij dat wij met dit pakket zijn gaan werken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn