Rouwarrangement als laatste eer

Aan het einde van het leven wacht de dood en daar ontkomen we helaas niet aan. Soms gebeurt dit onverwachts en een andere keer zien we het overlijden van onze dierbare al aankomen. Bijvoorbeeld bij ziekte of ouderdom. Iemand verliezen doet heel veel pijn en het rouwen kost tijd. Het verlies gaat gepaard met veel emoties, zoals verdriet, angst, onmacht en soms ook boosheid. Naast deze emotionele rollercoaster gaat het verliezen van iemand vaak ook samen met praktische zaken die geregeld moeten worden door de nabestaanden. Hierbij valt te denken aan een crematie, een begrafenis of de erfenis die moet worden verdeeld. Een plechtigheid wordt meestal samengesteld door de familie met mooie muziek, dierbare verhalen en verschillende soorten bloemen. Het zijn moeilijke keuzes voor de familie en het is het allerlaatste dat je voor de overledene kunt doen. Perfectie is daarom erg wenselijk en belangrijk voor de nabestaanden. Op het gebied van bloemen kan M&M Flowers daar veel aan bijdragen. M&M Flowers biedt al meer dan 15 jaar diensten aan in hun bloemenwinkel in Den Haag. Je merkt in de winkel aan alles dat passie voor bloemen centraal staat bij M&M Flowers. Dit geldt daarmee ook voor de klanten. Voor de plechtigheid kan M&M Flowers met hun deskundige advies een prachtig rouwarrangement samen stellen. Een mooi rouwarrangement zal de pijn van het verlies niet wegnemen, maar het kan wel helpend zijn en een gevoel van warmte geven voor, tijdens en na de plechtigheid.

Mogelijkheden rouwarrangement

M&M Flowers heeft heel veel mogelijkheden binnen het rouwarrangement. Dit kan helemaal naar de wens van jou en je familie worden samengesteld. In een rouwarrangement kunnen bloemen worden verwerkt in de vorm van bijvoorbeeld rouw bedankjes. Ook zijn verschillende decoraties mogelijk. Het rouwarrangement wordt door M&M Flowers met grote zorg samengesteld. Daarmee wordt rekening gehouden met de wensen en het budget van de familie. Omdat het verliezen van iemand een grote impact heeft, is het belangrijk dat je de tijd neemt voor het samenstellen van een rouwarrangement. M&M Flowers neemt daarom alle tijd voor je en geeft je hierin op maat gemaakt advies. Een rouwarrangement gaat veel verder dan alleen een rouwboeket. Tegenwoordig biedt M&M Flowers mogelijkheden in de vorm van een hart, een ster of een op houtwerk gemaakt boeket. De bloemen kunnen in diverse kleuren worden gekozen en ook jij bepaalt de grote en het model. Op de website https://www.menmflowers.nl/rouwarrangement zijn de opties van een rouwarrangement te vinden. Daar kun je ook kiezen uit de diverse formaten en de verschillende prijsklassen. Handgemaakte rouwboeketten starten al vanaf €25,-. M&M Flowers laat daarmee zien dat mooie boeketten niet altijd financieel onbetaalbaar hoeven te zijn. Zij zijn toegankelijk voor iedereen. M&M Flowers denkt met je mee. Bloemen hoeven niet direct te worden besteld, eerst meer informatie verkrijgen is altijd mogelijk en ook kun je vragen naar specifieke wensen.  

Meerdere gelegenheden

Het aanbod voor een rouwarrangement bij M&M Flowers is erg divers, maar zij hebben ook veel in huis voor andere gelegenheden. Denk hierbij aan:

  • Trouwboeketten.
  • Kleine boeketten voor verjaardagen.
  • Bloemen abonnementen voor bedrijven.

Ook voor deze mogelijkheden geldt dat de boeketten worden samengesteld in overleg met jou. Je kunt helemaal naar eigen wens het formaat, kleur en een budget naar keuze invullen. Dus ben je op zoek naar een betaalbaar boeket, waarin jouw eigen wensen centraal worden gesteld voor welke gelegenheid dan ook? Twijfel niet langer en neem contact op met M&M Flowers. Dit kan via de website of door telefonisch contact op te nemen met 070-3858430. M&M Flowers is open van dinsdag tot en met zaterdag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn