Rijles in Amsterdam

Rijles in AmsterdamZes weken geleden heb ik mijn eerste rijles in Amsterdam gehad. Mijn vader en moeder wilden al een tijdje dat ik zou beginnen, maar ik wilde dat nog niet. Zij zeiden dat het verstandig is om zo snel mogelijk een rijbewijs te halen, omdat het alleen maar duurder wordt. Ik voelde mij nog niet klaar om een rijbewijs te halen en vond dat ik de auto nog niet nodig had. Bovendien kost het halen van een rijbewijs erg veel geld en dit geld had ik niet. Mijn ouders dachten blijkbaar dat ik veel geld op mijn rekening had staan, maar dat was niet genoeg voor een rijbewijs. Een rijles in Amsterdam is erg duur en dan moet je ook nog een rijexamen afleggen. Als je niet in een keer slaagt, dan moet je meer lessen nemen en weer een examen afleggen. Ik had op een website gelezen dat een rijbewijs halen ongeveer 2000 euro kan kosten en dit bedrag had ik niet. De laatste keer dat mijn ouders weer zeiden dat ik rijles in Amsterdam moest nemen, vertelde ik ze dat ik niet genoeg geld had en nog geen rijbewijs wilde halen. Ze zeiden toen dat ze de helft wilden betalen, omdat we dat ooit jaren geleden hadden afgesproken. Dit kon ik mij nog herinneren, maar ik wist niet dat zij dit serieus bedoelden. Ik dacht dat ze het hadden gezegd, zodat ik niet zou roken, maar blijkbaar wisten ze dit nog. Ik had nooit de behoefte om te roken en deed dit niet zodat mijn ouders zouden meebetalen aan mijn rijbewijs. Als zij de helft zouden betalen, dan had ik wel genoeg geld en ik besloot om met lessen te beginnen. Ik had mij echter nooit verdiept in een goede rijschool en wist niet welke ik het beste kon kiezen.

Rijles in Amsterdam bij Rijschool Classic

Mijn neef had een aantal weken geleden zijn rijbewijs gehaald en ik vroeg aan hem waar hij lessen had genomen. Hij had dit gedaan bij Rijschool Classic en was erg tevreden over de rijschool. Hij vond de instructeurs erg goed en zei dat hij snel zijn rijbewijs had gehaald. Het leek mij een goed idee om de website http://www.rijschoolclassic.nl/rijles-amsterdam van Rijschool Classic te bezoeken, zodat ik kon zien hoe duur een rijles in Amsterdam zou zijn. Op de website zag ik dat het niet alleen mogelijk was om een losse rijles in Amsterdam te nemen, maar dat ze ook verschillende pakketten aanbieden. Een pakket is veel goedkoper dan losse lessen. Ik zag dat ik een intakeles kon nemen, zodat ik kon zien hoe de rijles zou zijn. De rijschool on mij na de intakeles vertellen hoeveel lessen ik waarschijnlijk nodig had. Ik vond de rijles in Amsterdam erg leuk om te doen en de rijschool raadde mij een pakket aan met 30 lesuren. Ik zou er ook een tussentijdse toets, een proefexamen en een praktijk examen bij krijgen. Ik vond de prijs voor een pakket erg voordelig en besloot om dit af te nemen bij deze rijschool.

Snel leren rijden

Ik heb nu 6 weken rijles in Amsterdam en mag bijna mijn praktijk examen doen, dit heb ik volgende week. De rijlessen waren leuk om te doen en ik vond de instructeur erg goed. De 30 uur waren voldoende voor en ik voel mij klaar voor mijn examen. Het proefexamen heeft mij veel geholpen. Ik kan Rijschool Classic in Amsterdam aanraden voor autorijlessen.

  • Ze hebben goedkope pakketten
  • De rijlessen zijn erg goed
  • Ik vind de lessen leuk
  • Ik mag bijna examen doen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn