Onze makelaars in Eindhoven staan voor u klaar

Wilt u verhuizen binnen de grootste stad van Noord-Brabant en zoekt daarom naar makelaars in Utrecht die u bij de verkoop dan wel de aankoop van een mooie woning kunnen helpen? Dan kunt u er wel vanuit gaan dat u bij ons aan het juiste adres bent. wij hebben te allen tijde makelaars in Eindhoven voor u klaarstaan. Dus als u benieuwd bent wat zoal onze specialiteiten zijn en welke woningen we op dit moment aanbieden dan raden we het u aan om eens op onze website te kijken: makelaarseindhoven.nu. Waarom onze makelaars in Eindhoven? Omdat onze makelaars in Eindhoven aan alle belangrijke keurmerken voldoen. Ze zijn getraind in de makelaardij en hebben in het verleden al vele deals gesloten. We kennen de meeste andere makelaarskantoren in het zuiden van deze provincie en ze kunnen geheel vrijblijvend een taxatie uitvoeren. Zowel als u wilt weten wat uw huis op dit moment waard is maar ook als second opinion. Tevens kunnen we de verkoop grotendeels uit handen nemen. Dat scheelt u heel wat papierwerk en gesprekken met de notaris. Om een echt goed en duidelijk beeld te geven van het werk dat onze makelaars in Eindhoven u uit handen kunnen nemen is het verstandig om langs te gaan. U bent welkom van 09:00 uur tot 17:00 op doordeweekse dagen waar de koffie en thee op het kantoor voor u klaarstaan. U kunt tevens de makelaars in Eindhoven uitnodigen bij u thuis voor en gesprek en een taxatie. Vervolgens bepaalt u in hoeverre u de verkoop wilt regelen. Wilt u bijvoorbeeld zelf de rondleidingen organiseren of wilt u dit liever uit handen geven zodat er tijd overblijft voor andere belangrijke zaken zoals het voorbereiden van de verhuizing?

Deze makelaars in Eindhoven helpen u bij de koop en verkoop van een huis

Wat wij in principe voor u kunnen doen zijn de volgende drie taken en alles wat er verder bij komt kijken:

  • De verkoop van uw huis in Eindhoven en omstreken,
  • De aankoop van uw huis en het bemiddelen met geïnteresseerden,
  • Het taxeren van uw huis.

Al meer dan 40 jaar werken we in deze regio en we kennen deze streek dan ook op ons duimpje. Dankzij de diverse contacten die we in de afgelopen 4 decennia hebben opgedaan hebben we een breed netwerk. Daardoor kunt u er wel vanuit gaan dat we snel uw huis hebben verkocht tegen de vraagprijs die u graag wilt hebben. of beter nog: als er meerdere partijen zijn die tegen elkaar gaan opbieden dan lukt het wellicht om met een forse winst uw huis te verkopen. Dat geld kunt u vervolgens investeren in een nieuw huis of hypotheek. De huizenmarkt is behoorlijk aangetrokken na de zware crisis uit 2008. Het is daarom niet alleen een goed moment om weer te kopen maar ook om te verkopen. Wilt u graag weg uit de drukke Randstad? Terug naar uw wortels en het land van carnaval? Neem dan vooral even contact op met onze makelaars in Eindhoven.

Een taxatie kan altijd dus bel ons op voor een gratis afspraak

U weet wat ze zeggen: Eindhoven de gekste. En dat is zeker waar. Deze moderne stad dat de thuishaven is van PSV en Philips is er qua werkgelegenheid maar ook ter ontspanning van alles te doen. Onze makelaars in Eindhoven gaan in ieder geval hun best doen om uw huis spoedig te verkopen. Dus klim in de pen en schrijf uw wensen en ideeën in een mail aan ons. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn