Bent u dol op skiën? Dan is deze wintersportvakantie iets voor u

Wintersportvakantie - Go Ski

Een wintersportvakantie is erg populair in Nederland. Velen hebben het vermogen om maar liefst tweemaal per jaar op vakantie te gaan. Het is zelfs mogelijk om in West-Europa op wintersportvakantie te gaan in de zomer. Dan zult u trouwens wel naar Saas Fee in Zwitserland moeten reizen want daar kunt u op 3.600 meter in de zomer skiën en snowboarden. De winter leent zich uiteraard veel meer voor een wintersportvakantie. We bieden in dat geval in zowel Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Italië en in Frankrijk meer dan 1.500 accommodaties aan in meer dan 500 verschillende plaatsen en dorpen. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u graag weten wat we zoal in onze catalogus hebben? Kijk dan eens op go-ski.nl. We staan met alle hotels in nauw contact zodat u online vandaag nog uw wintersportvakantie kunt boeken. U kunt dit vroeg in het voorjaar of in de zomer alvast regelen. Dan hebt u er geen omkijken meer naar terwijl u voor weinig geld een wintersportvakantie kunt boeken. Wilt u liever gebruik maken van een last-minute reis? Dan is dat bij ons ook een goed idee. U kunt in dat geval het beste uw naam en e-mailadres achterlaten. Dan sturen we u regelmatig de actuele last minute vakantiereizen. U vindt op onze website ongetwijfeld op uw favoriete locatie een plekje in uw favoriete hotel.

Wordt het een wintersportvakantie in Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk?

Dit zijn namelijk de landen waar we op dit moment een wintersportvakantie aanbieden. We hebben deze resorts en chalets met zorg uitgekozen zodat ze aan uw hoge verwachtingen voldoen. U zoekt bijvoorbeeld een wintersportvakantie inclusief sauna, skipas en goedkope ski- en snowboardverhuur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden een keur aan opties en mogelijkheden aan waarop u uw zoekgebied kunt verkleinen:

  • U kunt bijvoorbeeld de locaties zoeken voor een wintersportvakantie met uw kinderen. Deze locatie moet kindvriendelijk zijn. Dat geldt zowel voor de kamers als het wintersportgebied waar ze kunnen leren skiën en snowboarden.
  • Wilt u juist een groepsreis boeken voor een klas, studentenvereniging of sportvereniging? Ook dan zult u bij ons slagen. Reken er maar op dat de après-ski cafés geopend zijn.
  • Ook voor de pro zijn er voldoende locaties met uitdagende zwarte pistes te vinden.

U leest het, er is voor ieder wat wils te vinden op onze site zodat u de perfecte wintersportvakantie kunt samenstellen. Hebt u een keuze kunnen maken? Dan is het tijd om de wintersportvakantie te boeken. U vindt per resort de beschikbare data. Vul uw gegevens in en betaal van te voren via een digitale betaalservice. Dan krijgt u snel de papieren via de mail toegestuurd, kunt u ze eventueel uitprinten en kan de voorpret beginnen!

Abonneer op de gratis nieuwsbrief om het laatste nieuws te ontvangen

Dat is erg eenvoudig want u kunt direct uw e-mailadres en naam onderaan de website invullen. Hebt u verder nog vragen? Dan kunt u van 09:00 uur tot 21:30 uur 7 dagen per week telefonisch contact met ons in Zeewolde opnemen. Ook via de mail reageren we binnen enkele uren op al uw prangende vragen. In de infocenter kunt u al vele vragen zien die we voor u hebben beantwoord. Lees het even door zodat u weet waar u aan toe bent. We bieden aldus vele plekken aan zodat er voor iedereen in Nederland wel een betaalbare vakantie te boeken is. U kunt het zo luxe maken als u zelf wilt want diverse hotels bieden de mogelijkheid aan om bepaalde services toe te voegen. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn