Met de mensen van Grafisch Ontwerp Apeldoorn werk je echt samen

We hebben door de jaren heen een groot aantal partners gevonden en ons netwerk steeds verder uitgebreid. We wilden ervoor zorgen dat we een stevige basis zouden hebben, maar hebben daarbij de verkeerde keuzes gemaakt. Drie maanden geleden kwamen we erachter dat we vooral aan het werk zijn met het herstellen van de fouten die andere mensen gemaakt hebben. Het najagen van mensen die deadlines niet gehaald hebben, het nogmaals verzoeken om een correcte factuur te maken, het hield eigenlijk niet op. Toen we kritisch gingen kijken naar alle namen binnen ons netwerk, hielden we nog geen 10 procent over. De rest was:

  • Niet langer actief;
  • Niet goed genoeg;
  • Te duur voor te weinig kwaliteit.

Het was confronterend om dit te moeten zien. Ik geef dat direct toe, want in feite betekende dit dat de basis die ik bedacht voor het bedrijf gewoon niet werkte. We konden niet op deze manier verder gaan en resultaten neerzetten. Onze doelstellingen konden doorgestreept worden, tenzij we een partner konden vinden die het gat op kon vullen. En dat deden we: de mensen van Grafisch Ontwerp Apeldoorn hebben heel veel gaten kunnen vullen en heel veel mogelijk weten te maken voor onze onderneming.

Waarom kiezen voor grafisch ontwerp in Apeldoorn?

Sommige mensen werken voor het geld. Andere mensen werken om hun eigen doelstellingen te vervullen. De mensen van Grafisch Ontwerp Apeldoorn werken om de doelstellingen van hun klanten te vervullen tegen een zo scherp mogelijk tarief. Dat is al een groot verschil. Daarnaast werken deze mensen niet vóór een onderneming, maar mét. Dat betekent open communicatie met Grafisch Ontwerp Apeldoorn, het betekent bij kunnen sturen en het betekent tussentijds kunnen bekijken of het resultaat wordt wat jij voor ogen had. Zo bereik je niet alleen meer, je kunt ook veel breder gaan plannen in veel minder tijd. Overigens is de benaming ‘Grafisch Ontwerp Apeldoorn’ onjuist om twee redenen. Het bedrijf heet Hindz (hindz.nl) en het bedrijf doet heel veel meer dan grafisch ontwerp in Apeldoorn. Zo hebben we ook promotieartikelen laten maken en werken we samen met Hindz op het gebied van marketing. Grafisch ontwerp in Apeldoorn dus, maar tegelijkertijd zoveel meer dat dit een partner is die je echt werk uit handen kan nemen. In de lengte, maar ook in de breedte.

Het netwerk eens écht nakijken

Als ondernemer is het wenselijk om een flink adressenboek te hebben met verschillende contacten die benaderd kunnen worden voor bepaalde taken. Maar wat gebeurt er wanneer het netwerk eigenlijk niet werkt? Dan is het voordeel weg en wordt het automatisch een nadeel. Denk aan de oplevering van slecht werk, foutieve facturen, herhaaldelijke vragen over de invulling van een assignment of mensen die constant een deadline missen. Daarom raden we aan om het netwerk eens na te kijken, kritisch te kijken welke namen wél een meerwaarde vormen en welke namen eigenlijk van de lijst af moeten. Het is beter om nieuwe partners aan te trekken dan te blijven werken met het team dat geen resultaten levert. Wij hebben gekozen voor de mensen van het grafisch ontwerp uit Apeldoorn en hebben daarmee een flink aantal strepen kunnen zetten binnen ons netwerk. We weten dat het goed geregeld wordt, we weten dat de facturen kloppen en op de juiste manier opgesteld worden en we weten ook dat deadlines gehaald worden zodat wij altijd op tijd nieuwe campagnes en informatie kunnen delen met onze klanten. Dat is niet alleen makkelijker, het levert vooral meer geld op en dat op een leukere manier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn