Mepal

Ken jij de producten van het merk Mepal al? Zij maken echt ontzettend handige artikelen, zoals broodtrommels, drinkflessen, schoolbekers en waterflessen. Geen kind kan natuurlijk zonder deze spulletjes, dit hebben ze gewoon nodig om wat te eten en te drinken mee te nemen als zij naar school of naar de kinderopvang gaan. Tenzij je natuurlijk hebt gekozen voor een opvang waar eten en drinken gewoon bij in zitten, waar dit gewoon voor jou geregeld wordt. Maar over het algemeen zal dit niet het geval zijn en scholen regelen dit uiteraard al helemaal niet, die hebben het al druk genoeg met andere dingen. Dan komen de trommels, flessen en bekers van Mepal wel ontzettend goed van pas! Jij zult ze als ouder vooral heel erg handig vinden, erg praktisch in gebruik. Jouw kids zullen ze vooral heel erg leuk vinden, ze zijn namelijk te krijgen met allerlei populaire prints er op. Je kunt dan denken aan afbeeldingen van bijvoorbeeld Shimmer & Shine, Nijntje en Woezel & Pip, maar ook aan bijvoorbeeld Cars, Star Wars, Avengers en Spiderman. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de vele leuke prints die Mepal te bieden heeft. Door deze ruime keus is er ook voor jouw dochter of zoon wel een exemplaar te vinden met een leuke afbeelding!

Pluspunten van Mepal

Zoals gezegd zijn de producten van Mepal erg praktisch in gebruik en zien ze er erg leuk uit. Maar dit zijn niet de enige voordelen die dit merk te bieden heeft. Belangrijke andere punten om te noemen zijn:

  • ze zijn allemaal gegarandeerd vrij van BPA
  • ze zijn duurzaam en milieuvriendelijk
  • ze zijn veilig in gebruik in combinatie met levensmiddelen
  • ze kunnen in de vaatwasser

Daar komt bij dat alles in Nederland geproduceerd wordt en dus aan zeer strenge veiligheidseisen voldoet. Je kunt als ouder dus echt met een gerust hart de artikelen van Mepal kopen voor je kinderen, je hoeft dus om geen enkele reden bang te zijn dat ze niet veilig zijn voor jouw kroost. Natuurlijk is het ook heel erg prettig dat ze duurzaam en milieuvriendelijk zijn, zo kun jij met je aankoop ook een steentje bijdragen aan een beter milieu. Sowieso is het natuurlijk zo dat het gebruik van stevige flessen, bekers en broodtrommels beter is dan het gebruiken van pakjes, plastic zakjes of steeds opnieuw gekochte flesjes. En dat alles van Mepal in de vaatwasser kan, is uiteraard ook erg praktisch, zo hoef jij niet iedere dag zelf aan de afwas te gaan om het weer schoon te krijgen voor de volgende schooldag!

Kies uit ruim assortiment

Zou jij graag iets van Mepal willen kopen voor jouw zoon of dochter? Dan moet je absoluut naar Zippytoys.nl gaan, de webshop van Zippytoys. Zij bieden namelijk een zeer ruime collectie van dit merk aan. Waar je in andere winkels vaak maar uit een paar varianten kunt kiezen, de populairste, vind je bij deze shop echt een zeer ruime keus! Dat maakt de kans een stuk groter dat je niet alleen het soort product van Mepal vindt dat je zoekt, maar ook dat je deze kunt krijgen met een print die jouw kind leuk vindt. Dat maakt voor hen het gebruik immers ook gewoon een heel stuk leuker, zij zetten de bekers, broodtrommels en flesjes dan met trots op hun tafeltjes neer tijdens het eten. Ook fijn is dat deze artikelen niet al te duur zijn. Gaat jouw kind voor het eerst naar school of naar de opvang en heb je nog geen flesjes, bekers en trommels hiervoor in huis? Dan moet je dus zeker eens bij Zippytoys kijken naar de producten van Mepal!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn