Een nieuw donzen dekbed van Beste-Dekbed

Een donzen dekbed mag in geen enkele slaapkamer ontbreken. Zeker nu de zomer op zijn einde is en het tijd begint te worden om na te denken over warmer beddengoed. De beste keuze is een natuurlijk product dat ademt en comfortabel is. Elk donzen dekbed van Beste-Dekbed voldoet hieraan. Het dons dat wordt gebruik voor deze dekbedden is eendendons of ganzendons. Een dekbed van ganzendons heeft meer volume en voelt lichter aan dan eendendons. Daarentegen is eendendons goedkoper, maar zeker niet minder comfortabel. Maar waarom nou dons en geen veren? Eenden en ganzen hebben dons om zichzelf warm te houden. De donslaag bevindt zich onder de veren en isoleert dus goed. Een donzen dekbed houdt dus beter de warmte vast, is luchtiger en voelt lichter aan. Ook bevat het geen scherpe punten, wat een dekbed met veren wel heeft. Let daarom goed op dat u een echt donzen dekbed aanschaft. Het dons dat wordt gebruikt voor de dekbedden van Auping, die bij Beste-Dekbed verkrijgbaar zijn, is afkomstig van ganzen die in Polen, in de streek Mazurië, worden gehouden. Het welzijn van de ganzen en eenden staat daar voorop en wordt sterk in de gaten gehouden. Deze dekbedden zijn dan ook rds-gecertificeerd.

Een donzen dekbed kent meerdere varianten

Een donzen dekbed is te verkrijgen voor elk seizoen. Voor het gemak bestaat er het 4 seizoenen dekbek, dat bestaat uit twee lagen die aan elkaar te bevestigen zijn. Ondanks dat het 4 seizoenen dekbed het hele jaar door te gebruiken is, kiezen toch veel mensen er ook voor om een donzen dekbed aan te schaffen dat voor de lente en herfst geschikt is. Voor zowel het 4 seizoenen dekbed als het lente en herfst dekbed zijn verschillende warmteklassen te verkrijgen. Een ander voordeel van de dekbedden van Beste-Dekbed is dat ze in vele maten verkrijgbaar zijn. Van 140cm x 200cm tot 280cm x 240cm, voor elk formaat bed is er keuze. Eenpersoons bedden, tweepersoons bedden, twijfelaars en lits-jumeaux, de perfecte maat is altijd te vinden. Ook als u een andere voorkeur heeft dan uw partner. Er is een donzen dekbed verkrijgbaar dat voor 65% gevuld is met eendendons. De twee helften van het dekbed verschillen van warmte. Ook kan er gekozen worden voor een warmer of koeler voeteneinde aan één of beide kanten van het dekbed.

Geen last van allergie

Beste-Dekbed biedt een donzen dekbed dat gevuld is met 90% ganzendons. De laatste 10% bestaat uit veertjes of breukdelen. Om allergie tegen te gaan worden de dekbedden behandeld met tijk. Daardoor krijgt huisstofmijt geen kans. Om dezelfde reden worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van het textiel waarmee de dekbedden worden vervaardigd. Enkele van de dekbedden worden met gecertificeerd tijk, dat is textiel dat voor ten minste 70% uit biologische vezels bestaat, geproduceerd. En vanaf de productie tot aan het verzenden van de dekbedden is er strenge controle op de kwaliteit van het product. De prijs en kwaliteitverhouding is daarmee erg gunstig. Een donzen dekbed met een vulling van eendendons is zeker de aanschaf waard. Ook met een beperkt budget kan daardoor een goed isolerend en comfortabel dekbed worden gekocht. En waarom zou je minder willen? Goede nachtrust is erg belangrijk en lekker slapen wil iedereen. De dekbedden van Beste-Dekbed, die online zijn aan te schaffen in de webshop beste-dekbed.nl, dat het keurmerk voor veilig en betrouwbaar draag, maken de keuze voor u wel heel erg eenvoudig. Ontdek de diversiteit aan dekbedden en laat u inspireren voor een nieuw dekbed voor uzelf. Dan heeft u het in huis nog voor de nachten weer langer en kouder worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn