Laat gordijnen op maat maken!

gordijnen.nl - gordijnen

U bent onlangs verhuisd en op zoek naar geschikte raamdecoratie. Misschien woont u al tijden in hetzelfde huis en wilt u juist daarom graag eens die stoffige gordijnen vervangen voor een nieuw paar. Misschien hebt u grootse plannen maar beschikt u niet over de mogelijkheid om zelf gordijnen op maat te maken. Wat kunt u dan het beste doen? Meteen naar onze website gaan. Want hier vindt u passende gordijnen in werkelijk alle soorten en maten. Met gepaste trots willen u aan ons voorstellen. Interesse? Kijk dan eens op gordijnen.nl. Eenvoudiger konden we de naam van de website niet maken. Vergeet niet dat er heel wat verschillende vormen van raamdecoratie zijn. Zo bestaan er lamellen, luxaflex, rolgordijnen en klassieke gordijnen. Wat is precies uw bedoeling? Hoe wilt u de specifieke kamers in uw huis eigenlijk inrichten? Allemaal interessante vragen waar u waarschijnlijk al een aantal weken over nadenkt. Misschien hebt u zelf een binnenhuisarchitect in de arm genomen en heeft diegene aan u voorgesteld om op onze website naar gordijnen te zoeken. Er zijn diverse redenen om gordijnen te kopen via ons bedrijf. Zo bieden we u een enorm assortiment van zeer uiteenlopende modellen en types aan. Daarnaast bent u bij ons geen dief van uw portemonnee. We verkopen ze tegen lage prijzen van hoge kwaliteit. En tegen een meerprijs maken we uw raamdecoratie geheel op maat.

Hier vindt u gordijnen die aan uw wensen voldoen

Kijkt u eens rond op de website en kijk tussen onze collectie aan raamversiering. Het ene raam in uw huis heeft waarschijnlijk totaal andere afmetingen. De kans dat daarom uw gewenste gordijnen niet in de standaardmaten beschikbaar zijn, is behoorlijk groot, zeker als u in een vrij oud huis woont. Gelukkig kunnen we u dan assisteren:

  • Zo komen we graag bij u langs om de kozijnen op te meten. Deze service is geheel gratis, ongeacht waar u dan ook woont.
  • U krijgt tevens een vrijblijvende en overzichtelijke offerte waarin staat vermeld wat we gaan doen qua werk en wat het u kan gaan kosten.
  • Pas als u daar akkoord mee gaat gaan we uw gordijnen leveren. Uiteraard knippen we ze alvast in onze werkplaats op maat zodat we ze tijdens de montage direct kunnen bevestigen.
  • En ook die montage kunt u tegen een kleine meerprijs gerust aan ons overlaten. Wilt u dat liever zelf doen? Dat is absoluut geen enkel probleem.

Met onze producten kunt u er wel van uit gaan dat u uw buren en kennissen behoorlijk jaloers weet te maken. Wijs hen dan ook eens op onze website. Weliswaar is dat niet het belangrijkste doel. Het gaat er natuurlijk om dat u met deze grote lappen textiel de zon kunt weren en kunt bepalen hoeveel licht u in de kamer wilt laten binnenvallen. In de nacht wilt u het immers waarschijnlijk zo donker mogelijk hebben terwijl dat overdag een heel andere verhaal is.

In alle soorten en voor ieder budget

Komt u er niet helemaal uit? Weet u wel wat u wilt maar hebt u nog vragen over de prijs of de levertijden van gordijnen die op maat worden gemaakt? Neem dan gerust eens contact met ons op. We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag, dus bel ons tijdens kantooruren gerust even op. Het staat u tevens vrij om een e-mail te sturen. We proberen u altijd zo spoedig mogelijk te woord te staan. Volg ons via de sociale media als u graag op de hoogte blijft van veranderingen binnen ons assortiment en natuurlijk wanneer u flinke aanbiedingen kunt vinden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn