Een goede foto voor linkedin

Voor al je zakelijke connecties is Linkedin het ideale online platform. Dit social media netwerk is gericht op in contact komen met mensen die jij op zakelijk niveau kent en ervaringen en ideeën mee wilt uitwisselen. Zeker als ondernemer is een goede aanwezigheid op dit platform onmisbaar. Of je nu al wel of niet een profiel op Linkedin hebt aangemaakt, het is altijd belangrijk om een goede (zakelijke) profielfoto te hebben. Op netwerken zoals Facebook, Twitter of Instagram zul je misschien kiezen voor een iets persoonlijkere foto. Je kunt het hier wat gekker maken, maar op Linkedin wil je een goede indruk maken op je connecties. Ook je toekomstige baas kan hier natuurlijk een kijkje gaan nemen en je wilt natuurlijk wel goed en professioneel overkomen. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Je kunt nog wel de beste teksten en uitleg op je profiel hebben staan, als je foto niet de juiste toon heeft, kan dit een verkeerd beeld van je geven en dat is niet wat je wilt. Zorg dus voor een goede foto voor linkedin. Deze kun je laten maken door de mensen achter de website jeleukstefoto.nl. Hier kun je overigens niet alleen terecht voor een foto voor linkedin, maar ook voor:

  • Familiefoto
  • Trouwreportage
  • Vriendinnen fotoshoot

Ben jij dus op zoek naar een goede fotograaf die je helpen met het maken van een foto voor linkedin, neem dan vandaag nog contact met ze op.

De eisen voor een foto voor linkedin

Zoals met alle social media heeft ook Linkedin bepaalde formaten waaraan de foto moet voldoen. Je kunt foto’s die je al hebt natuurlijk laten bijwerken door het programma van Linkedin, maar vaak zijn de verhoudingen dan uit balans en zul je dus genoegen moeten nemen met het minst erge resultaat. Wanneer je speciaal een foto voor linkedin laat maken, ben je er zeker van dat dit op de juiste manier gebeurt en je hebt meteen de juiste formaten. Je slaat dus twee vliegen in een klap. Je hebt een goede en professionele foto voor linkedin en ook meteen in het juiste formaat. Je hoeft de foto niet te bewerken en kunt hem direct op je profiel plaatsen. Een zakelijke profielfoto hoeft daarnaast ook niet saai te zijn. Iets wat veel mensen wel denken. Voor de website jeleukstefoto.nl werken fotografen die buiten de box denken en hiermee originele foto’s maken. Je wilt namelijk niet alleen een zakelijke foto voor linkedin, maar ook eentje die opvalt. Stel, je bent aan het solliciteren en jouw (hopelijk) toekomstige baas gaat de kandidaten op dit social media netwerk bekijken. Het eerste wat hij of zij ziet is jouw foto. Je kunt kiezen voor een zakelijke foto waar jij goed op staat, met een simpele achtergrond. Je kunt de foto echter ook voor je laten spreken door iets meer met de achtergrond te doen. De fotografen van de website je leukste foto weten hoe ze dit op een toch zakelijke manier kunnen aanpakken.

Plan vandaag nog je afspraak voor een foto voor linkedin

Het maken van een passende foto voor linkedin is daarnaast zo gebeurd. Het enige wat je hoeft te doen is naar de studio te komen en binnen ongeveer vijftien minuten sta jij weer buiten met de juiste foto’s, want natuurlijk krijg je er meer dan een! Wil je eerst meer weten? Bijvoorbeeld wat voor kleding je het beste kunt dragen of wat je moet meebrengen? Neem dan gewoon contact op met de studio. Ze helpen je graag aan meer informatie en natuurlijk het maken van een afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn