Aandacht voor de details met de juiste manchetknopen

Soms is het goed om je te richten op het grote plaatje en soms is het goed om je te focussen op de kleinere details. Als het op het uiterlijk van de man aan komt moet je je eerst richten op het grote plaatje, maar het is essentieel om de details niet uit het oog verliezen. De details maken het geheel af. Wat details betreft kun je denken aan een horloge, een stropdas, een pochet en natuurlijk de manchetknopen. Uiteraard moet je eerst een mooi pak kopen en het is ook belangrijk dat je mooie schoenen aanschaft die passen bij het pak. Daarnaast moet je onder je pak een mooie passend overhemd dragen. Dit zijn de drie essentiële onderdelen waarmee je in principe al de straat op kunt. Maar zoals gezegd is een outfit nog niet af als je je beperkt tot deze drie onderdelen. Een overhemd zonder stropdas is enkel voor mensen die lid zijn van de SP. Als je klasse en stijl wilt uitstralen, dan is een stropdas natuurlijk onmisbaar. Tevens kun je geen pantalon dragen zonder een mooie riem. Zodra je je colbertje los doet, dan is je middel zichtbaar en een pantalon zonder riem ziet er eigenlijk heel lelijk en onvoltooid uit. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor bretels samen met een riem. Als je voor de Jort Kelder look wilt gaan, dan zijn bretels een goede keuze. Tot slot kun je de outfit helemaal compleet maken met de juiste manchetknopen. Via de manchetknopen kun je een speels element toevoegen aan de outfit door bijvoorbeeld te kiezen voor manchetknopen in de vorm van kleine autostuurtjes of benzine/snelheidsmeters. Als je een advocaat bent, dan kun je dit benadrukken door te kiezen voor manchetknopen in de vorm van twee kleine wetboekjes. Het zit hem allemaal in de details. Als mensen zien dat je aandacht aan details besteedt, dan zullen ze jou ook sneller vertrouwen met hun details. Als advocaat is het dus zeker geen slecht idee om bijvoorbeeld zulke wetboekjes als manchetknoopjes te dragen. Mocht je andere soorten manchetknopen willen hebben, dan kun je altijd even langskomen op de website van manchetknopenonline.nl. Hier vind je allerlei verschillende soorten manchetknopen inclusief de manchetknopen die hierboven al even aan bod kwamen. Je kunt de manchetknopen vervolgens ook gelijk bestellen via deze website.

De juiste manchetknopen voor elke gelegenheid

Hierboven werd al duidelijk dat je speelse knopen kunt dragen, maar je kunt natuurlijk ook serieuze knopen dragen. Er is in principe altijd wel een geschikte manchetknoop te vinden voor verschillende situaties. Als je bijvoorbeeld gaat trouwen of als je naar een trouwerij gaat, dan moet je knopen dragen die horen bij het trouwthema. Als vader kun je kiezen voor knopen met als tekst ‘Father of the Groom/Bride’. Je hebt ook knopen voor de getuige en knopen die geschikt zijn voor de bruidegom zelf. Verder kun je met een manchetknoop ook de liefde betuigen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de volgende knopen met liefde als thema:

  • Knopen Hete Rode Lippen
  • Knopen Love
  • Knopen I Love You

Heb je zelf een design in gedachten, dan kun je de knopen natuurlijk ook altijd laten maken via de custom-made service.

Snelle levering of gratis levering

Als je geen verzendkosten wilt betalen, dan kun je kiezen voor de gratis levering. Als je hiervoor kiest, dan worden de knopen binnen 1-2 dagen verzonden. Je hebt bij gratis verzending echter geen trackingnummer. Voor 9,99 euro aan verzendkosten heb je de knopen binnen 1 werkdag in huis als je voor 18:00 uur bestelt. Tevens kun je de bestelling dan wel via een trackingnummer in de gaten houden. Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn