Kantoorruimte huren in Alphen a/d Rijn

Vier maanden geleden wilden we graag verhuizen. We zaten de afgelopen jaren gevestigd in een leuke kantoortje, maar dit was niet meer groot genoeg. Mijn compagnon en ik hebben een bedrijf samen en wij hebben 6 werknemers. De vorige ruimte werd te klein voor het bedrijf en kunnen hierdoor niet meer groeien. We wilden het liefste een andere ruimte huren in het vorige pand. Het is niet gemakkelijk om nieuwe en geschikte kantoorruimte te huren in Alphen a/d Rijn. Het was voor ons gemakkelijker als we in het vorige pand konden blijven, omdat we dan weinig hoefden te verhuizen en de werknemers naar de zelfde locatie konden gaan. Helaas bleek het niet mogelijk om te blijven en moesten we nieuwe kantoorruimte huren in Alphen a/d Rijn. We beseften ons dat een nieuw kantoor ook nieuwe kansen met zich meebracht en dat sommige dingen konden verbeteren. Het leek ons verstandig om al ons wensen en voorkeuren op te schrijven en daarmee te gaan zoeken naar een nieuw kantoor. Een aantal medewerkers hadden aangegeven dat het niet gemakkelijk was om het oude kantoor te bereiken. Hierdoor wilden wij een centrale locatie die gemakkelijk te bereiken is met de auto en openbaar vervoer. Het oude kantoor was wat ouder en we hadden niet altijd genoeg vergaderruimte, dit waren andere dingen die wij graag anders wilden zien. Mijn compagnon en ik wilden ook graag een receptie in het pand, zodat onze bezoekers op een professionele manier welkom zouden worden geheten. We begrepen dat met meer wensen een kantoorruimte huren in Alphen a/d Rijn lastiger zou worden, maar we wilden zien of we iets konden vinden dat hier aan voldeed en binnen ons budget paste.

Een website gevonden om kantoorruimte te huren in Alphen a/d Rijn

Het was niet moeilijk om diverse bedrijven te vinden waarbij we kantoorruimte konden huren in Alphen a/d Rijn. Een locatie vinden dat aan onze wensen voldeed en binnen ons budget paste was veel lastiger. We vonden ruimtes die erg mooi waren, maar niet gemakkelijk te bereiken waren, of ruimtes in het centrum die in oude panden zaten. Het duurde een aantal weken, maar toen vonden we de website tauro.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in kantoorruimteverhuur en heeft veel locaties in Nederland beschikbaar, ook eentje in Alphen a/d Rijn. We zagen een mooi pand op de foto’s en dat het gebouw voldeed aan onze wensen. Het leek ons verstandig om een afspraak te maken om het gebouw te bezichtigen. Het kantoor vonden wij erg mooi en het was gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Tijdens de rondleiding waren wij erg onder de indruk van het gebouw. We konden snel de kantoorruimte huren in Alphen a/d Rijn en er waren mogelijkheden om te groeien. Als we een grotere ruimte nodig hebben in de toekomst, dan kunnen we naar een andere verdieping. De huurprijs kwam overeen met het bedrag dat wij in gedachten hadden en we besloten om deze ruimte te huren.    

Blij met de nieuwe ruimte

Het was een goed idee om kantoorruimte te huren in Alphen a/d Rijn via Tauro. Het pand is erg mooi en de medewerkers zijn blij met de nieuwe ruimte. Het is gemakkelijk te bereiken voor alle werknemers. We kunnen de aankomende jaren zonder problemen doorgroeien.We raden aan om kantoorruimte te huren in Alphen a/d Rijn via Tauro.

  • Ze hebben meerdere gebouwen
  • Het gebouw is erg modern
  • Aan al onze wensen werd voldaan
  • De huurprijs is erg goed
  • We kunnen doorgroeien op deze locatie
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn