Wil jij ook een stretchtent huren? 

Je hebt vast weleens een stretchtent gezien. Zo’n flexibele tent die strak uitgelijnd is. Soms zijn de wanden helemaal tot aan de grond toe aangespannen, waardoor je een soort van afgesloten gebouw krijgt, maar soms lijkt het meer op een overkapping. Een stretchtent kan om die reden voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden. Meestal worden ze gebruikt op festivals of feesten, om bezoekers een plek te geven waar ze in de schaduw kunnen staan of waar ze kunnen schuilen voor de regen. Zelf heb ik laatst ook een stretchtent gehuurd bij We Love Tents. 

Huur je stretchtent bij We Love Tents 

Laatst heb ik dus een stretchtent gehuurd bij We Love Tents. We Love Tents is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur en verkoop van verschillende soorten tenten. Een van de tenten die je bij hen kunt huren, is de stretchtent. De stretchtent is ontzettend flexibel in te zetten en wordt dan ook regelmatig gebruikt tijdens festivals en andere evenementen. Laatst had ik dus ook een stretchtent nodig. Ik ging trouwen en mijn vrouw en ik wilden natuurlijk een groots feest houden. Aanvankelijk hadden we ervoor gekozen om een zaal af te huren voor onze bruiloft. We hadden een grote en mooie zaal gevonden waar we veel mensen in kwijt konden. Er stond een klein podium voor een band of een artiest en er was een bar aanwezig waar zowel alcoholische als non-alcoholische dranken kunnen worden geschonken. We zagen al helemaal voor ons hoe we de zaal gingen decoreren en hoe de bruiloft er verder uit zou komen te zien. We waren ontzettend enthousiast over de zaal en hadden deze dan ook meteen geboekt voor onze speciale avond. We regelden alles verder tot in de puntjes. De decoraties, de catering, de taart en de muziek werden allemaal zorgvuldig uitgekozen. Drie dagen voor de bruiloft, kregen we echter een telefoontje van de verhuurder van de zaal met de mededeling dat er iets mis was gegaan met onze boeking. Onze boeking werd op de verkeerde datum in het systeem gezet, waardoor de datum van onze bruiloft nu vergeven is aan een andere klant. Om dit te compenseren mochten we echter wel gebruikmaken van de rozentuin die zich een eindje verderop bevond. De eigenaar van de zaal had namelijk een rozentuin die hij voor evenementen ook verhuurde. We waren ontzettend teleurgesteld omdat we zo hadden uitgekeken naar onze bruiloft in de prachtige zaal. We besloten uiteindelijk om het aanbod toch aan te nemen, daar we in zo’n korte tijd waarschijnlijk geen andere geschikte zaal meer zouden kunnen vinden. De rozentuin was wel erg mooi, alleen was er nergens een overkapping te vinden waar onze gasten droog of in de schaduw zouden kunnen staan. Na wat heen en weer bellen, ben ik uiteindelijk bij We Love Tents uitgekomen. Zij waren het enige bedrijf dat op tijd een stretchtent kon leveren zonder dat ik er een fortuin aan kwijt was. Een stretchtent huren bij We Love Tents kent daarnaast meerdere voordelen: 

  • Snelle levering 
  • Professioneel opgebouwd en afgebroken 
  • Persoonlijk advies 
  • Tenten van uitstekende kwaliteit 

Huur ook een tent bij We Love Tents 

De tent van We Love Tents werd op de ochtend van de bruiloft snel geleverd. Deze werd professioneel opgebouwd door het team en ze bleef de hele avond stevig staan. De gasten konden droog en in de schaduw staan en onze bruiloft werd een avond om nooit meer te vergeten. Wil jij ook een tent huren? Kijk dan op https://welovestretchtents.com/ voor het aanbod van We Love Tents. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn