Gebruik led lampen in huis

Als moeder van een jong gezin vind ik het belangrijk om zo min mogelijk onnodige rekeningen te betalen. Geld besparen vind ik dan ook belangrijk. Want ik vind dat je geld maar één keer uit kan geven. Zorg er dan ook voor dat je hier heel verstandig mee omgaat. Als je geld kunt besparen met je verlichting dan moet je dit doen. Ik had meerdere gloeilampen in huis die niet heel lang mee gingen. Ik begreep dat ik door led verlichting veel minder betaal aan de verlichting. Ik begon me er meer in te verdiepen en besloot voor led lampen te kiezen. Dit was de beste keuze voor ons gezin. Met de led lampen die we nu gebruiken besparen we een mooi bedrag.
Dit gebruiken we weer om leuke dingen van te doen.

Veel geld besparen met de juiste led lampen

Misschien ben je nieuwsgierig hoeveel je nu eigenlijk bespaart met een led lamp. Je bespaart dus gemiddeld 90% op je energiekosten met led lampen. Dit is dus onwijs veel. Het is dan ook echt de moeite waard om al je gloeilampen en hallogeen lampen te vervangen door led lampen. Het is toch zonde om hier te veel voor te betalen. Als het niet nodig is moet je niet teveel betalen. Ik ben heel blij dat we hiervoor hebben gekozen. Ik vind de lampen bij ons thuis ook nog eens heel mooi. Als je echt op zoek bent naar een bepaald soort lamp of kleur licht neem dan eens een kijkje op de website van pret met led.

Led omdat die langer meegaan

Een lamp die goedkoper is dan de andere lamp is natuurlijk heel fijn. Maar dan moet je er natuurlijk wel lang plezier van hebben. De led lampen zijn een investering die je er na een jaar al uit hebt. De lampen zijn duurzaam en gaan langer mee dan normale gloeilampen. Ik vind het fijn als ik dezelfde lampen kan gebruiken met een opvallend bolletje of net een andere kleur van verlichting. Dat maakt het net even wat specialer. Investeer dus in led lampen als je:

  • Het belangrijk vindt om je energiekosten te verlagen.
  • Als je niet te veel wilt betalen aan je energie als dit niet nodig is.
  • Met de led lampen gebruik je wel 90% minder aan energie.
  • De lampen zijn duurzaam en gaan langer mee dan normale gloeilampen of hallogeen lampen.
  • De lampen zijn een investering maar die heb je na een jaar al terugverdient.
  • Er zijn verschillende soorten bollen in het assortiment, opvallend en groot of juiste klein en fijn.
  • Voor elke lamp is er wel wat mogelijk.

Vervang dus al je gloeilampen en hallogeen lampen voor led verlichting. Hierdoor zal je minder betalen aan de energiekosten en zal je ook nog eens veel langer plezier hebben van je lampen. Dit scheelt weer veel onnodige kosten. Alles wat je bespaart kan je weer uitgeven aan leuke dingen. Ik vind het belangrijk om zo min mogelijk uit te geven aan onnodige kosten. Geld kan je maar één keer uitgeven en dat moet je dan ook verstandig doen. Ik begreep dan ook dat ik veel geld kan besparen door mijn gloeilampen te vervangen door led lampen. Ik zocht een bepaalde kleur lamp die ik nergens kon vinden. Maar bij pret led vond ik precies waar ik naar zocht. De led lampen geven precies het juiste licht en gaan ook nog eens onwijs lang mee. Wil je ook lang plezier hebben van je verlichting? Neem eens een kijkje op de website: https://www.pretmetled.nl/led-lampen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn