Han Schnek fotograferen

Fotograferen moet u leren! Dat is een waarheid als een koe. Maar wat is nu precies de beste manier om te leren fotograferen? De beste manier om te leren fotograferen is het volgen van een cursus bij Han Schnek! Voor iedereen hebben wij wel een cursus op maat, zowel voor mensen die zoeken naar persoonlijke begeleiding, als voor groepen. Een privé les of een groepsles is weer een hele andere ervaring. Beide les vormen kennen zo hun eigen voordelen. Natuurlijk staat u als fotograaf in een privé les centraal. Dat biedt u de mogelijkheid om tijdens deze les direct de punten te bespreken waar u tegenaan loopt en de vragen te stellen die al tijden niet beantwoord zijn. Onze trainingen en cursussen zijn verdeeld in verschillende categorieën. U kunt online bekijken wat voor soort trainingen en cursussen wij allemaal te bieden hebben. Neem daar altijd even de tijd voor. Han Schnek fotografie is het platform bij uitstek waar u terecht kunt als u graag de juiste keuze wilt maken en meer wilt leren over fotograferen. Waarom is het op een bepaald moment toch wel erg belangrijk om een cursus te volgen? Dat heeft verschillende redenen. Ten eerste is het zo dat de technieken van vandaag de dag steeds verder reiken. Het is erg optimistisch om te denken dat het doorlezen van de gebruiksaanwijzing van een camera u veel verder zal helpen. U leert fotograferen simpelweg door de straat op te gaan en te doen. Leren betekent fotograferen in de praktijk! Even een paar tips voor u op een rijtje:

  • zorg er voor dat u veel vaak de straat op gaat
  • bekijk uw foto’s goed en bepaal de kracht van het beeld
  • ben geduldig want u leert niet alles in een dag tijd
  • kies voor een goede camera en loop niet te hard van stapel
  • volg een cursus die past bij uw huidige niveau

Han Schneck; leer meer!

U zult merken dat hoe meer vlieguren u maakt, of met andere woorden, hoe meer uren u fotograferend doorbrengt, hoe beter u zult worden en hoe sneller u zichzelf als fotograaf ook zult ontwikkelen. Dat is ongelofelijk belangrijk. Bij Han Schnek bieden wij een scala aan geweldige trainingen waar u zich voor in kunt schrijven. Kenmerkend voor Han Schnek fotografie is dat de tijden zeer flexibel zijn in te delen. U heeft de mogelijkheid om alleen of met een klein groepje een cursus of training te volgen. U kunt als u hierin interesse heeft duidelijk aangeven wat uw voorkeuren zijn en op welke dagen en welke tijden u de cursus graag zou willen volgen. Iets wat wij vaak terug horen van mensen die een training of cursus bij Han Schnek volgden is dat zij na de cursus nog veel meer plezier ondervonden aan het fotograferen. Sommige mensen die van fotograferen houden denken dat het kopen van een peperdure camera er wel voor zal zorgen dat ze het vak leren. Maar dat is een groot misverstand. Het vaak juist zo dat een dure camera moeilijker in gebruik is. Wij raden mensen dan ook altijd aan om niet te hard van stapel te lopen en met aandacht te kijken naar de stappen die gezet worden. Han Schnek is de plek waar u uw talent verder kunt ontwikkelen. U doet er verstandig aan om eens een cursus te volgen. Het levert u namelijk altijd wel wat op! Mocht u meer willen weten over de verschillende camera’s en bent u van plan om een camera aan te schaffen dan bieden de cursussen van Han Schnek ook de gelegenheid om vragen te stellen over de camera’s en welke camera wellicht voor u geschikt is.

Populariteit neemt toe

Op het moment zien we dat steeds meer mensen willen leren fotograferen en daarbij speelt kennis een belangrijke rol. Bij Han Schnek fotografie weten wij daar alles van. Er bestaat namelijk wel degelijk een grandioos verschil tussen het maken van een foto met een huis tuin en keuken apparaat en het maken van een kwalitatieve en professionele foto. Ook dat is echter iets wat u langzaam zult leren door uw oog zogezegd te ontwikkelen. Hoe meer u leert over licht en compositie tijdens een cursus of training van Han Schnek, hoe meer plezier u ook zult beleven aan het fotograferen en dat is heel erg belangrijk. Ten slotte gaat het namelijk allemaal om het maken van plezier. Het vastleggen van beelden is eigenlijk wat u doet wanneer u aan het fotograferen slaat en welke beelden u vastlegt, dat is iedere keer weer heel persoonlijk. Tijdens een training of cursus van Han Schnek zal er ook speciaal aandacht worden besteed aan deze manier van kijken en de zaken waar uw oog naar uitgaat. Wat u opvalt is persoonlijk en vormt de stem van uw werk. Het is uw handtekening zo u wilt. Vaak duurt het jaren voordat u deze handtekening heeft ontwikkeld en die zoektocht naar authenticiteit is een geweldige beleving waar u best wel wat begeleiding in kan gebruiken tijdens een cursus of training van Han Schnek. Bekijk even op uw gemak wat voor soort cursus het beste past bij waar u naar op zoek bent. Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen met het telefoonnummer dat u op onze website vindt. Wij staan u graag te woord en bedienen u van advies op maat. Bekijk op onze website wat er allemaal mogelijk is en schrijf u in!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn