Lasersnijden metaal bij LUMA BV

Van harte welkom bij LUMA waar u terecht kunt als u op zoek bent naar een bedrijf dat lasersnijden van metaal voor u kan uitvoeren op de beste wijze. Wij zetten ons al meer dan vijfentwintig jaar in voor een groot aantal bedrijven dat steeds weer bij ons aanklopt voor onze diensten. Wij vinden het heel erg belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn en houden alle ontwikkelingen die er gaande zijn ook op het gebied van lasersnijden van metaal heel erg goed in de gaten. Wij bieden namelijk altijd de nieuwste en beste technieken zodat u zeker weet dat u bij ons aan het juiste adres bent. De beste service bieden is iets wat bij ons bedrijf heel erg hoog in het vaandel staat. Door onze vele jaren ervaring bieden wij altijd de juiste oplossingen op maat. Wat we veel zien is dat bedrijven met hele specifieke vragen bij ons aankloppen en het is ontzettend positief dat we deze mensen kunnen helpen op de juiste manier door het bieden van oplossingen die helemaal zijn toegespitst op de specifieke situatie zoals lasersnijden van metaal voor een bepaalde situatie die niet veel voorkomt. Bijkomend voordeel is dat wij beschikken over de juiste apparatuur. Lasersnijden van metaal is iets wat zorgvuldig moet gebeuren door een bedrijf dat verstand van zaken heeft en dat bedrijf zijn wij. Wilt u graag meer weten of vraagt u zich af hoe lasersnijden van metaal precies in zijn werk gaat en wat de voordelen van deze methode eigenlijk precies zijn, neem dan altijd even contact op met ons want wij kunnen u precies vertellen wat u moet weten. Kies bij LUMA voor:

  • de beste service voor iedereen
  • een hoge mate van flexibiliteit
  • een zeer scherpe prijs kwaliteit verhouding
  • de beste oplossingen voor uw zaak
  • makkelijk en snel in contact

Lasersnijden van metaal voor bedrijven

Met meer dan 25 jaar ervaring – zoals zo even al ter sprake kwam – kunnen wij u vertellen dat het wel heel erg geweldig is dat wij u zulke toegespitste diensten kunnen bieden en het mag geen verrassing zijn dat zo ontzettend veel bedrijven uit zo ontzettend veel verschillende branches op zoek gaan naar ons en onze diensten. Wat u bij ons ziet wanneer u kiest voor lasersnijden van metaal is dat uw vraag en tevens uw specifieke wensen centraal staan en niet in bepaalde gevallen; nee in alle gevallen! Dat is iets wat wij heel erg belangrijk vinden en wat u ook van een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in lasersnijden van metaal mag verwachten. Ook u heeft namelijk het recht op hoge eisen te stellen en perfectie na te streven en dat kiest u voor een bedrijf met dezelfde mentaliteit. U kunt als bedrijf alleen maar groeien als u samenwerkt met de beste bedrijven die weten wat ze doen en goede en scherpe prijzen bieden. Ook dat laatste is iets waar u op kunt rekenen bij Luma als u kiest voor lasersnijden van metaal. Speerpunten van onze service zijn dan ook kwaliteit en service en dat heeft ons door de jaren heen een hele grote groep aan blije klanten opgeleverd. Wij zijn heel erg trots te mogen vermelden dat deze klanten ook steeds weer bij ons terugkomen om gebruik te maken van onze diensten. Op het moment dat u niet zeker weet wat de beste oplossing is voor uw vraag, dan kunnen wij altijd snel zien wat de beste oplossing is door met u te bespreken wat uw wensen zijn, want deze wensen staan altijd en op ieder moment heel erg hoog in het vaandel. Op onze website kunt u alles vinden wat u moet weten over onze diensten. Mocht u toch nog vragen hebben, dan vindt u ook onze contactgegevens op de website. De website is helemaal opgebouwd op een manier dat het voor u duidelijk is waar u moet zijn.

Onze diensten

Er zijn ontzettend veel dingen waar wij ons in hebben gespecialiseerd, en we beperken onze diensten dus in zijn geheel niet tot lasersnijden van metaal. Dat is door de jaren heen zo gegroeid en daar zijn wij heel erg blij mee. Laten we eens een aantal zaken opnoemen waarvoor u bij ons terecht kunt naast lasersnijden van metaal. Ook voor plaatwerk, diverse constructies, robotlassen en ponsen kunt u namelijk bij ons terecht. Als bedrijf hebben wij niet een enkele maar zelfs drie verschillende lasermachines van de beste kwaliteit. Met deze machines hebben wij de mogelijkheid om platen te snijden van grote afmetingen. Wat een van de voordelen is van werken met een laser is dat er heel erg nauwkeurig kan worden gewerkt, en dat is iets waar we altijd graag naartoe willen. De laatste machines die wij hebben aangeschaft waar wij ontzettend blij mee zijn is de liftmaster. Deze master kan maar liefst drie ton aan materiaal verwerken! Wij bieden u dus alle mogelijkheden die u nodig heeft voor lasersnijden van metaal en dat is wat iets waar wij ontzettend trots en blij mee zijn. Mocht u meer willen weten, wij kunnen het niet genoeg benadrukken; neem contact op! Wij staan voor u klaar en beantwoorden al uw vragen. LUMA Hengelo BV; dat is waar u wezen moet. Al onze medewerkers zijn zeer kundig. Wij bestaan al sinds 1982 en zijn uitgegroeid tot een autoriteit in onze branche. Wij bieden oplossingen die passen bij uw vraag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn