De stofzuiger robot lost alles op

Dat stofzuigen een tijdrovend klusje is, dat weten we allemaal. Dat het niet het meest leuke klusje is, dat weten we ook. Net als dat we weten dat we wel moeten stofzuigen om geen last te krijgen van allergieën. Heb je dan ooit aan een stofzuiger robot gedacht? Deze automatische stofzuiger is perfect!

Een slimme stofzuiger robot

De technologie staat tegenwoordig voor niets en daarvan is deze stofzuiger robot het bewijs. De Bluebot, zoals de stofzuiger robot van Blaupunkt heet, weet naadloos alle hoekjes en gaten te vinden waar het stof zich gewoonlijk ophoopt. De ondergrond maakt daarbij niet uit. Hout, zeil, tegels of zelfs hoogpolig tapijt, dit vernuftige apparaat verkent zijn omgeving, herkent materialen waarop hij actief is en past daar zijn zuigkracht op aan. Zo zuigt hij op tapijt dus harder dan op bijvoorbeeld een natuurstenen vloer. Daarnaast is de stofzuig robot met zijn hoogte van nog geen tien centimeter uitermate geschikt om de hele kamer stof vrij te maken. Zelfs de meeste meubels zijn geen enkel probleem, de stofzuiger robot gaat er gewoon onderdoor en kan ongestoord zijn werk blijven doen. Maar hoe zit dat dan met trappen? Geen enkel probleem. De robot herkent hoogteverschillen en weet tijdig wanneer de vloer ophoudt en overgaat in een trap. Praktisch en slim dus, maar dat is nog niet alles. De stofzuiger robot van Blaupunkt heeft een ingebouwde sensor die ervoor zorgt dat, wanneer de batterij bijna leeg is, het apparaat automatisch terug gaat naar het laadstation. Is de batterij weer opgeladen, dan vervolgt hij zijn werk en kan hij weer honderd tot honderdtwintig minuten mee.

Geen last meer van stofallergie

Doordat de stofzuiger robot is voorzien van een ingebouwd dubbelfilter-technologie, wordt bijna honderd procent van de allergene stofdelen opgezogen. Door de stofzuiger robot regelmatig te gebruiken, vaker zelfs, nu u niet zelf meer met een stofzuiger in de weer hoeft, is uw huis gegarandeerd meer stofvrij. Nooit meer last van kriebel in de neus, te weinig lucht, hoofdpijnklachten, of last van huisdierharen. De zuigkracht is zo sterk, dat ook het fijnstof afkomstig uit sigaretten wordt opgenomen en automatisch de lucht door de stofzuigrobot wordt gereinigd. Met als bijkomend voordeel dat de geur van roken in huis een stuk minder prominent aanwezig is. U denkt wellicht dat de stofzuiger robot niet alle delen van uw huis kan meenemen. Toch zult u verbaasd staan over de mogelijkheden van dit apparaat. De robot heeft vier verschillende schoonmaakmogelijkheden: automatische reiniging, spotreiniging, rand- en zigzagreiniging. Weet u nou niet welke keuze u hieruit moet maken? Geen zorgen, dit apparaat maakt de keuze voor u. De stofzuiger robot van Blaupunkt weet zelf wat het beste is voor uw huis en uw kamer. Schoonmaken wordt erg gemakkelijk en zelfs leuk, wanneer u zelf kunt genieten van een boek of van uw favoriete programma. U kunt de vorderingen zelf volgen en met eigen ogen zien hoe vakkundig dit slimme apparaat te werk gaat. Daarnaast is de robot ook nog eens zeer stil. Met minder dan zestig decibel aan geluid heeft u vrijwel niet in de gaten dat er om u heen wordt schoongemaakt, terwijl u uw tijd op een andere en meer aangename manier besteed. Het is dus duidelijk, de stofzuiger robot is een uitkomst in huis. Leek het nog niet zo lang geleden een uitvinding van de toekomst, nu is het apparaat voor iedereen beschikbaar via de website van Blaupunkt blaupunktrobotics.eu. Zet de robot aan het werk terwijl u zelf aan het werk bent en kom thuis in een schoon en stofvrij huis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn