Een gezellige sfeer in de tuin bereik je met een vuurschaal van Cortenstaal

123tuinshop - vuurschaal cortenstaal

Als mensen met de tuin bezig gaan, dan denken ze vooral in termen van planten, terras, stoelen en schaduw. Dit zijn allemaal factoren die overdag van belang zijn. Dit is ook niet zo gek, want mensen gaan vaak de tuin in als de lente aanbreekt en als de zon begint te schijnen. Het is ook vaak overdag dat je tijd doorbrengt in de tuin. Je gaat immers niet in de avonduren tijdens de donkere uurtjes in de tuin aan het werk. Tevens ga je niet lekker zonnebaden als de zon onder gaat. Maar het is jammer om jezelf te beperken tot het daglicht, want ook ’s avonds is het fijn als je lekker in de tuin kunt zitten. Dus als je bezig gaat met de inrichting van de tuin, vergeet dan niet om artikelen te kopen die het mogelijk maken om ook in de donkere uurtjes van je tuin te genieten. Je kunt bijvoorbeeld een mooie vuurschaal van Cortenstaal kopen. Een dergelijke vuurschaal van Cortenstaal is een echte ‘must have’ voor iedere tuineigenaar. Niet alleen kun je er in de avonduren een mooi vuur mee maken, maar het is ook gewoon een mooi sierobject. Sterker nog, hoe vaker je deze vuurschaal van Cortenstaal gebruikt, des te mooier wordt deze schaal. Het vuur in de schaal zorgt ervoor dat het Cortenstaal een mooi roestbruine kleur krijgt. Hierdoor wordt de vuurschaal als het ware één met de tuin. Het mooie aan een vuurschaal van Cortenstaal is dat deze vuurschaal nauwelijks onderhoud vergt. Daarnaast heb je nooit last van as en vuur dat op de tegels van je terras terecht komt. Dit heb je namelijk wel als je een vuur stookt via een vuurkorf of een tuinhaard. Als je de vuurschaal van Cortenstaal bestelt via 123tuinshop.nl, dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt, want de vuurschalen die je bestelt via deze webwinkel zijn zeer voordelig geprijsd. De vuurschaal van Cortenstaal die je bestelt bij 123tuinshop.nl is handgemaakt en zeer robuust. Je kunt de vuurschaal kopen in verschillende afmetingen. Deze zijn:

  • 60x14cm
  • 80x21cm
  • 100x21cm
  • 120x21cm
  • 150x33cm

De prijzen variëren van 69,00 euro voor de kleinste en dus goedkoopste vuurschaal tot en met 353,10 euro voor de duurste en tevens grootste vuurschaal.

Eenvoudig een mooie vuurschaal van Cortenstaal bestellen

Als je een vuurschaal van Cortenstaal wilt bestellen, dan kun je dat heel snel online regelen. Het enige wat je hoeft te doen is de website bezoeken en de vuurschaal van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. Je hoeft er de deur dus niet voor uit. Sterker nog, je kunt in de tuin gaan zitten in het zonnetje en de vuurschaal via je smartphone bestellen. Als je de recensies er op na leest, dan kun je de vuurschaal binnen 2 dagen verwachten. De bezorging is dus erg snel. Verder krijg je maar liefst 2 jaar garantie op de vuurschaal.

Wat je mag verwachten van 123tuinshop.nl

Als je gaat shoppen via 123tuinshop.nl, dan kun je verschillende dingen verwachten. Ten eerste kun je altijd kiezen uit vele bijzondere artikelen. Verder kun onder alle omstandigheden contact opnemen met een uitstekende klantenservice. Mocht je contact opnemen met de klantenservice, dan krijg je natuurlijk deskundig advies van de expert. Bij elke bestelling heb je 14 dagen bedenktijd. Valt het toch tegen of is het anders dan je had verwacht, dan kun je het bestelde artikel altijd terugsturen. Bestellen doe je heel veilig en vertrouwd via SSL. Betalen kan natuurlijk gewoon online. Zo kun je bijvoorbeeld betalen met iDEAL of PayPal. Je kunt ook gebruik maken van de installatieservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn