Bedrijfsafval van je restaurant

Elke avond als de laatste gasten weg zijn ruimen we het hele restaurant op. Het is heerlijk om een goede avond te draaien en de gasten met een glimlach de deur uit te zien gaan. Dan begint het voor ons pas echt. We moeten ervoor zorgen dat het hele restaurant van onder tot boven helemaal wordt gereinigd. Al het bedrijfsafval moeten we zo snel mogelijk opruimen. Lege flesjes cola of glazen die zijn gesneuveld moeten we elke dag weer opruimen. Je begrijpt dan ook wel dat de container heel snel is gevuld met dit afval.  Een extra container konden we niet aanvragen via onze gemeente maar gelukkig kan dit wel via bedrijfsafval.nl. Nu kunnen we in een korte tijd toch het hele restaurant grondig opruimen.

Bedrijfsafval verzamelen we allemaal

Of je nu eigenaar bent van een café of een restaurant. Bedrijfsafval als plastic en glas verzamelen we allemaal in ons werk. En dat moet je dan allemaal gemakkelijk kunnen weggooien. Misschien heb je net als ons een kleine container waar dit allemaal niet in past. Dat is best lastig want je klanten wil je zo goed mogelijk bedienen, zonder je druk te hoeven maken over waar je dit weg moet gooien. Voor ons was het  dieptepunt toen de container vol was, in het midden van de nacht moesten we bij een collega ondernemer ons glas weggooien. Dat was het moment dat we besloten dat het anders moest. Afval verzamelen we allemaal maar maak het jezelf zo makkelijk mogelijk om dit ook meteen weg te gooien.

Bedrijfsafval gemakkelijk weggooien

Als je elke dag met veel plezier je klanten bedient in je restaurant dan komt daar het nodige afval bij kijken. Het is voor ons belangrijk om elke avond snel op te ruimen. Dan kunnen we het restaurant weer klaar maken voor de volgende dag. Bedrijfsafval verzamelt elk bedrijf, bij ons bestaat het vooral uit plastic en glas. Dit hoort bij ons werk en het is onze verantwoordelijkheid om dit gemakkelijk weg te gooien. Vooral als je de volgende dag weer netjes wil openen. Ik ben dan ook heel blij dat we een container voor de deur hebben staan om het afval in weg te gooien. Door de grote containers die we gebruiken kan je al het afval snel weg gooien. Een container aanvragen doe je heel gemakkelijk via de website. De container kan je vervolgens  gratis laten plaatsen bij je bedrijf. Hierdoor heb je in een mum van tijd je eigen container voor de deur staan.  Maak hier gebruik van met een maandelijks contract. Hierdoor zit je nergens aan vast en is het altijd mogelijk om dit op te zeggen. Waarom wil je ook een eigen container gebruiken voor je bedrijfsafval.

  • Maak je personeel het zo makkelijk mogelijk om afval weg te gooien.
  • Gebruik meerdere containers voor je bedrijfsafval.
  • Maak gebruik van verschillende formaten containers
  • Vraag snel en eenvoudig een container aan
  • Het laten plaatsen van een container is gratis
  • Deze container huur je met een maandelijks contract
  • De container is duurzaam en milieubewust
  • Gooi je afval snel een eenvoudig weg

Voor ons eigen restaurant verzamelen we voldoende bedrijfsafval. Al het glas en plastic flesjes die we elke dag gebruiken moeten we ook nog ergens kunnen opruimen. Nu is dat voor ons altijd een probleem want onze eigen containers raken behoorlijk snel vol. Gelukkig kunnen we nu dus een grote container regelen via bedrijfsafval. Het weggooien van ons afval was nog nooit zo makkelijk. Wil je ook je afval weggooien. Neem dan een kijkje op de site https://www.bedrijfsafval.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn