Kerstpakketten voor werknemers

kerstpakkettenxl.nl - Kerstpakketten

Steeds meer bedrijven beginnen af te zien van het idee van kerstpakketten, maar eigenlijk is dat jammer. Het is hier altijd een goede gewoonte geweest en het is zeker de moeite waard om dit door te zetten. Wat voor redenen zijn er nu om hier mee door te gaan? Het is een manier om aan uw personeel te laten zien dat u hun werk gewaardeerd hebt en dat u hen een extraatje gunt. Natuurlijk hoeft dat niet per se door middel van kerstpakketten, dit kan ook op andere manieren gedaan worden. Er zijn bijvoorbeeld ook steeds meer bedrijven die een cadeaubon weggeven, waarmee een werknemer zelf iets uit kan zoeken. Dit heeft zeker een voordeel, het scheelt u namelijk veel werk om een leuk pakket uit te kiezen en u weet hiermee zeker dat de ontvanger iets uit kan kiezen wat hij of zij daadwerkelijk leuk vindt. Maar het heeft ook een minpunt, zo geeft u immers iets weg waarbij duidelijk is dat u er zelf geen moeite voor hebt hoeven doen en dat de taak van iets uitzoeken door wordt geschoven naar de ontvanger. Dat houdt in dat diegene opeens zelf tijd moet besteden aan het uitzoeken van een cadeau. Het voordeel van kerstpakketten is dat u ook echt een cadeau weggeeft waar de ander zelf niets meer voor hoeft te doen en daarmee laat zien dat u er ook wat moeite voor hebt gedaan.

Verschillende soorten kerstpakketten

Overweegt u het geven van kerstpakketten of doet u dit ieder jaar en wilt u daar gewoon mee doorgaan? Dan is het natuurlijk wel altijd de vraag wat u nu precies het best kunt gaan geven. Het antwoord daarop is natuurlijk afhankelijk van uw budget en van de groep ontvangers. Voor u als ondernemer speelt de financiële kant uiteraard een belangrijke rol, niet iedereen heeft hiervoor heel veel budget beschikbaar. Maar ook voor de kleinere beursen zijn er leuke kerstpakketten te vinden. Bij KerstpakketenXL.nl bieden ze vele opties, ook voor lagere bedragen. U kiest gewoon uw prijsklasse en u zult zien dat er zowel met grote als kleinere budgetten genoeg te kiezen valt. Hebt u de prijs bepaald, dan is het een kwestie van een inhoud zoeken die aan uw wensen voldoet. Er valt ook op dat gebied genoeg te kiezen, dus het is absoluut mogelijk om kerstpakketten te vinden die op beide fronten aan uw eisen voldoen.

Een keus maken

Hoe maakt u nu een keus uit het aanbod kerstpakketten bij deze kerstpakketspecialist? En waar kunt u nu eigenlijk uit kiezen? U kunt bij hen op budget zoeken en binnen iedere prijsgroep hebben zij verschillende themapakketten verkrijgbaar. Een andere optie is dat u kiest voor maatwerk, maar dit is alleen mogelijk als u veel pakketten nodig hebt, namelijk vanaf duizend stuks. Waarom zou u nu naar deze zaak gaan voor uw kerstpakketten? Daar zijn verschillende redenen voor:

  • zij bieden een heel ruime keus
  • de prijzen liggen bij hen altijd relatief laag, doordat u bij hen van de laagste prijsgarantie profiteert
  • zij hebben een eigen inpakcentrale en hebben dus echt controle over hoe ieder pakket er uit komt te zien
  • u kunt bij hen uit diverse A-merken kiezen
  • alle pakketten worden altijd stipt geleverd

Belangrijk om in het oog te houden is dat u niet te laat moet bestellen, dan loopt u het risico dat het pakket van uw voorkeur uitverkocht is. Plaats uw bestelling gerust een paar maand van tevoren, u krijgt de kerstpakketten stipt op tijd geleverd door Kerstpakketten Xl. Zo weet u zeker dat u iets leuks en betaalbaars hebt weg te geven!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn