Zoekt u de lekkerste eend specialiteiten?

Er bestaan vele verschillende soorten gevogelte welke u als gerecht kunt serveren of in een gerecht kunt verwerken tijdens een speciale gelegenheid. De meest bekende gevogelte is uiteraard kip. Echter, wellicht bent u op zoek naar iets verrassender? Bekijk dan eens de eend specialiteiten op de website van Cuno moormann en Zoon. Op deze website vindt u een uitgebreid assortiment aan tam en Frans gevogelte welke u heerlijk kunt verwerken in diverse gerechten. De eend specialiteiten die u op de website van Cuno moormann en Zoon kunt vinden zijn allen Biologisch Skal gecertificeerd en uiteraard zijn de producten van de hoogste kwaliteit. Op deze manier kunt u diverse eend specialiteiten op tafel zetten waarmee u op uw medemens iedere keer weer opnieuw indruk maakt. Het brede marktaanbod van Cuno moormann en Zoon is te vinden op hun website.

Zoekt u de lekkerste eend specialiteiten?

De eend specialiteiten die u kunt verkrijgen bij Cuno moormann en Zoon

Op de website van Cuno moormann en Zoon kunt u verschillende eend specialiteiten vinden. Het bedrijf Cuno moormann en Zoon is in het bezit van een strikt gescheiden high-care afdeling waar eend specialiteiten en andere eindproducten ontstaan die uiteraard van topkwaliteit zijn. Cuno moormann en Zoon is een BRC gecertificeerd bedrijf dat werkt conform de Europese regelgeving inzake HACCP. De diverse eend specialiteiten die zij aanbieden zijn:

  • Eend panklaar Barbarie
  • Eendenfilet Barbarie
  • Eendenpoten Barbarie
  • Eend panklaar Peking
  • Eendenfilet Peking
  • Eendenpoten Peking
  • Eendenvet

Naast diverse eend specialiteiten biedt Cuno moormann en Zoon ook nog vele andere soorten voedsel in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan andere soorten gevogelte of andere soorten vlees. Van biologisch tot exotisch wild; Cuno moormann en Zoon heeft alles in huis wat u zoekt voor uw speciale etentje! Wilt u graag één van de eend specialiteiten van Cuno moormann en Zoon proberen, maar heeft u zelf geen tijd om deze te bereiden? Geen probleem! Het bedrijf Cuno moormann en Zoon heeft ook een Foodservice. 

De services van Cuno moormann en Zoon

Zoals hierboven al genoemd is het bedrijf Cuno moormann en Zoon ook in het bezit van een Foodservice. Via deze Foodservice beleveren zij verschillende soorten bedrijven uit de foodservice/industrie sector. Wanneer u gebruik maakt van deze Foodservice kunt u uit verschillende bereidingsmethoden kiezen. Wilt u uw eend specialiteiten of ander vlees gekookt, gerookt, gebraden of gegrild? Het is allemaal mogelijk bij Cuno moormann en Zoon! Andere services waarin de medewerkers en producten van Cuno moormann en Zoon een rol kunnen spelen zijn de export, groothandel en de retail. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Cuno moormann en Zoon. De eend specialiteiten en andere vleessoorten uit het assortiment zijn 1, 2 en 3 ster Beter Leven gecertificeerd. Er is dus sprake voor hoge kwaliteit voor zowel mens als dier. Een ander voordeel van Cuno moormann en Zoon is dat dit bedrijf in bezit is van een eigen rokerij en kwaliteitsafdeling. Alle medewerkers die in dienst zijn van Cuno moormann en Zoon zijn professionele medewerkers. Wanneer u meer vragen heeft over de producten van Cuno moormann en Zoon kunt u contact opnemen door middel van de contactgegevens op de website van Cuno moormann en Zoon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn