Zoek niet langer naar een advocaat echtscheiding

Een scheiding is nog een hele klus. Voornamelijk als beide partijen het continu oneens zijn. Is er daarom sprake van een enkelzijdig scheidingsverzoek? Neemt u dan contact op met advocatenbureau Witlox & Snijders uit Amsterdam. Onze advocaat echtscheiding wil u graag verdedigen zodat u een goede deal kunt sluiten met uw partner of zelfs via de rechter. U wilt wellicht de verantwoordelijkheid over uw kinderen krijgen. En als u die verantwoordelijkheid niet krijgt dan wilt u een zo laag mogelijke maandelijkse alimentatie betalen. Laat het maar aan de advocaat echtscheiding van wsadvocaten.nl over om deze belangen te behartigen. Dan kunt u zich richten op meer praktische zaken zoals het vinden van een nieuwe woning en het plannen van de verhuizing. Het zal u tevens veel verdriet doen, zeker als het huwelijk vele jaren heeft geduurd. Het kan zelfs zo zijn dat u helemaal niet wil scheiden omdat u nog altijd enorm veel om de ander geeft. Maar als de ander een verzoek heeft ingediend dan is het wel zo verstandig om een advocaat echtscheiding te zoeken omdat u er anders bekaaid af kunt komen. Scheiden blijft te allen tijde een moeilijke beslissing. U hebt immers ooit de belofte gedaan om tot uw dood bij elkaar te blijven. Het wordt nog lastiger met jonge kinderen of als u veel vermogen hebt opgebouwd. Het is daarom niet alleen verstandig om een advocaat echtscheiding in de arm te nemen bij een enkelzijdig scheidingsverzoek. maar ook bij een gemeenschappelijk echtscheidingsverzoek

Het is te hopen dat u nooit een advocaat echtscheiding nodig zult hebben

Uiteraard zou het fantastisch zijn als u de rest van uw liefde met uw partner kunt slijten. Helaas is dit voor velen ijdele hoop. U kunt nog zulke goede intenties hebben, het huwelijk kan door interne en externe factoren op de klippen lopen. Uw partner kan vreemdgaan en als dat voor u onvergeeflijk is dan valt een huwelijk ondanks therapie meestal niet te lijmen. Naast een grote dosis liefde zijn er andere factoren die een grote rol spelen. Denk aan trouw, verbondenheid, het delen van standpunten en het opvoeden van uw kinderen. Het is niet aan de advocaat echtscheiding om te oordelen. Wat de reden dan ook mag zijn voor de scheiding, de advocaat echtscheiding van Witlox & Snijders zal u altijd verdedigen. Zelfs als u zich schuldig hebt gemaakt aan geweld binnen het huwelijk. Het staat in de grondwet dat elke Nederlandse burger recht heeft op verdediging tijdens een proces. Hebt u hier geen geld voor? Dan zal een rechter een pro Deo advocaat echtscheiding aanwijzen en het komt regelmatig voor dat een advocaat van ons kantoor wordt aangewezen. We worden dan betaalt door staat zodat u geen dief van uw portemonnee bent.

Komt u voor meer informatie even langs bij ons op het kantoor in Amsterdam

U kunt ons op diverse manieren bereiken. Zo kunt u een e-mail sturen, bellen en langskomen op het kantoor in Amsterdam. En niet alleen voor familierecht bent u bij ons welkom. We kunnen u bijstaan bij diverse processen binnen het strafrecht, civiel recht en bestuursrecht. Als u enkel vragen hebt over de volgende onderwerpen binnen een echtscheiding dan geven we u gratis advies:

  • Dat is het maandelijks bedrag dat een partner aan de andere partner moet betalen,
  • Het treffen van omgangsregelingen met uw kinderen,
  • Vragen over erfenissen, naamswijzigingen en uithuisplaatsing.

Soms moet er een jeugdrecht advocaat van ons kantoor aan te pas komen. Hij kan u helpen als het gezin onder toezicht wordt gesteld, uw kind uit huis wordt geplaatst en zelfs als ouderschap wordt beëindigd. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn