Dankzij onze schapenvacht pantoffels hebt u warme voeten

shepherd-pantoffels - schapenvacht pantoffels

Wol kan men op diverse manieren produceren. In Nederland kennen we voornamelijk schapenwol. Maar in andere landen is het meer ruwe geitenwol populair. Er zijn overigens verschillende schapenrassen met elk hun eigen kwaliteit wol. U hebt wellicht van de merinosschaap gehoord, dat dier heeft een zeer bijzondere vacht. Afijn, wij verkopen schapenvacht pantoffels van de hoogste kwaliteit wol. Natuurlijk hadden we ervoor kunnen kiezen om synthetische geproduceerd wol te gebruiken. Maar dat zou u direct merken. Al was het enkel omdat schapenvacht pantoffels veel zachter en prettiger aanvoelen dan gesynthetiseerd wol. Het is in tegenstelling tot wat veel mensen denken juist erg prettig voor een schaap om vroegtijdig hun vacht kwijt te raken. Door de grillige natuur kan de lente vroeg of laat aanbreken. Schapen blijven langdurig in de rui en kunnen in het prikkeldraad blijven hangen. Ze profiteren er dus enkel van als ze hun vacht al lekker vroeg in het voorjaar kwijt zijn geraakt. Omdat schapen natuurlijk niets met die vacht doen is het aan de mens om het een doel te geven. Niet voor niets was wol een van de eerste stoffen dat men naast leer ging gebruiken als kleding. Schapenvacht pantoffels bestaan dan ook al meerdere millennia. Maar de vorm en manier van productie is natuurlijk wel enorm veranderd. U wilt waar voor uw geld en neemt daarom enkel genoegen met de beste schapenvacht pantoffels. Dan bent u bij shepherd-pantoffels.nl aan het juiste adres!

Schapenvacht pantoffels, een perfect cadeau voor jong en oud

Bij Shepherd vindt u schapenvacht pantoffels voor zowel mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Zo is er voor ieder wat wils en kunt u het hele gezin uitrusten met deze heerlijke zachte voetenwarmertjes. schapenvacht pantoffels hebben diverse functies binnenshuis:

  • U draagt deze pantoffels om uw voeten warm te houden als u bijvoorbeeld een koude vloer van laminaat, steen of parket hebt,
  • Daarnaast is het lekker zacht en beschermd u uw voeten als door uw huis loopt. Mocht u onverhoeds tegen een bureautje of kastdeur aantrappen dan blijft u erg veel pijn bespaard,
  • En dankzij de heerlijke pasvorm die zich tijdens het gebruik zelfs aanpast aan de vorm van uw voet worden uw voeten ondersteund tijdens het lopen in uw eigen huis! Een goede houding is te allen tijde belangrijk, dus ook als u in uw eigen huis rondloopt.

Wij zijn zeer optimistisch gestemd over de schapenvacht pantoffels en dat is ook niet zo gek want we verkopen ze al decennia lang. En onlangs zijn we natuurlijk digitaal gegaan in de zin dat u ze via onze website in een handomdraai kunt bestellen. Maak daarom snel uw keuze, vul uw maat in en vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in. U kunt direct de betaling afronden door het bedrag over te maken via PayPal, iDEAL of uw credit card.

Bestel vandaag, dan hebt u de pantoffels overmorgen al in huis

Hebt u de bestelling afgerond? Dan ontvangt u een bevestiging in uw inbox. We laten het u tevens weten als de schapenvacht pantoffels uw kant op komen. De schapenvacht pantoffels bestaan natuurlijk niet in zijn geheel uit schapenwol want de onderkant, oftewel de zool, is van rubber. Deze kleine nopjes zorgen voor extra grip op elke ondergrond in huis en houden de kou uit de vloer tegen zodat uw voeten altijd en overal aangenaam warm blijven. Mensen denken soms dat het niet belangrijk is om voeten te verwarmen. Terwijl koude voeten kunnen zorgen voor een versnelde incubatie van diverse ziekten waaronder een verkoudheidje tot een ernstige griep. Hebt u nog vragen? Bekijk dan snel de website van Shepherd Pantoffels.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn