Wilt u een e liquid kopen?

Een e liquid  kopen kan  op nieuwesigaret.nl Bij De Nieuwe Sigaret biedt u de mogelijkheid om uw e liquid helemaal zelf samen te stellen. Dit betekent dus ook dat u er voor kunt kiezen om de e liquid te laten vullen met minder nicotine dan normaal. Dit maakt dat de nieuwe sigaret een stuk minder schadelijk voor u is dan dat deze voorheen was. Een e liquid kopen is tegenwoordig een stuk lastiger dan voorheen. Dit heeft te maken met de wetgeving rondom roken, welke een stuk strenger is geworden. Bij De Nieuwe Sigaret heeft u echter nog wel de mogelijkheid om een e liquid te kopen. In dit artikel zal worden verteld welke mogelijkheden u allemaal heeft bij De Nieuwe Sigaret. Zelf ben ik ook overgestapt naar een e sigaret. Het grootste voordeel dat mij zo aanspreekt, is dat het een stuk minder schadelijk is. In de laatste alinea zal ik mijn ervaring delen met jullie. Ik wilde ook een e liquid kopen en dit heb ik gedaan bij De Nieuwe Sigaret.

E liquid bij De Nieuwe Sigaret

De Nieuwe Sigaret is een online webshop voor alle producten omtrent het roken. Bent u een echte roker of wilt u het allemaal juist uit gaan proberen? Kijk dan eens op de website welke bovenaan in dit artikel is genoemd. De Nieuwe Sigaret verkoopt veel verschillende producten. Hierbij kunt u denken aan accessoires, shots, aroma’s, e sigaretten, salts en vaporizers. Zelf rook ik nog niet zo heel lang, dus veel van deze termen waren voor mij onbekend. Op de website staat een duidelijke uitleg bij de producten. Een e liquid kopen kan dus ook bij De Nieuwe Sigaret. Het concept is eigenlijk vrij simpel. U kunt uw eigen e sigaret samenstellen. In een e sigaret komen altijd bepaalde stoffen terug die maken dat een sigaret een sigaret is. Dat zijn de volgende stoffen:

  • propylene glycol
  • plantaardige glycerine
  • aroma
  • nicotine
  • (water)

Deze producten komen dus hoe dan ook voor in een e sigaret. De hoeveelheid hiervan kunt u zelf bepalen. Dit is handig is als bijvoorbeeld weinig nicotine binnen wilt krijgen. Op deze manier is de e sigaret minder schadelijk voor uw gezondheid dan de gewone sigaret. Een e liquid met weinig nicotine is ook de ideale oplossing voor de roker op feestjes. Dus vind u het gezellig om te roken maar wilt u denken aan uw gezondheid? Denk er dan eens over na om een e liquid te kopen. Het aroma voor in de e liquid kan ook zelf uitgekozen worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan menthol, of juist vanille.  Daarnaast kan er water worden toegevoegd aan de e liquid, maar dit is niet noodzakelijk.

Mijn eigen e liquid

Zelf wilde ik ook een e liquid kopen. Mijn vriendin had er al een en behalve de genoemde voordelen, ziet het er ook nog eens een stuk leuker uit! Ik heb er ook een leuk zakje bij besteld. Ik was gestopt met gewone sigaretten omdat de verpakkingen me tegen gingen staan. Dit is verleden tijd als u ervoor kiest om een e liquid te kopen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn