Op zoek naar een veilig en gemakkelijk factuur programma?

Bent u op zoek naar een veilig en gemakkelijk factuur programma? Dan bent u bij Faktum Factuur aan het juiste adres. Neemt u eens een kijkje op onze website faktumfactuur.nl voor meer informatie!

Factuur programma voor uw bedrijf?

Bent u het ook zo zat om uw facturen handmatig samen te stellen en te controleren? Dan hebben wij de oplossing voor u. Met onze factuur programma software zijn uw facturen in enkele seconden opgesteld en klaar om te versturen. 

Met onze factuur programma’s kunt u eenvoudig:

  • Facturen opstellen
  • Offertes maken
  • Pakbonnen ontwerpen
  • Orderbevestigingen versturen
  • Herinneringen versturen

U kunt altijd zelf aanpassingen en uw eigen opmaak hanteren. Zo kunt u uw eigen lettertype, bedrijfslogo en nog veel meer verwerken in uw facturen. Met behulp van ons factuur programma blijft het versturen van facturen gemakkelijk, integer en betrouwbaar. Naast ons factuur programma bieden wij u een klantenbeheer systeem. Door deze te koppelen heeft u altijd een snel en overzichtelijk beeld van uw netwerk. Beheer in ons factuur programma gemakkelijk uw diensten en producten. U kunt eenvoudig nieuwe artikelen toevoegen of terugvinden met behulp van de zoekfunctie. Met de functie data import/export wordt het zeer gemakkelijk om uw facturen, offertes en creditnota’s te versturen. Bij ons factuur programma bieden wij u vijf werkdagen per week snelle service en support. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot ons factuur programma staan wij altijd klaar om u te helpen. Wij van Faktum Factuur zijn tevens ook de enige met een live telefoon en email verbinding. Snellere service bestaat niet!

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Wilt u altijd op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen in deze branche? Dan bent u bij Faktum Factuur gegarandeerd aan het juiste adres. Wij investeren veel tijd en geld in het ontdekken en opzetten van nieuwe mogelijkheden en opties in onze factuur programma’s. Faktum Factuur biedt onder andere videodemonstraties aan waarin u de fijne kneepjes van onze software wordt geleerd. In deze instructie video’s vindt u tips, tricks en nog veel meer om uw facturen, pakbonnen, offertes, orderbevestigingen of herinneringen van uw eigen touch voorziet. Daarnaast zijn deze instructies zeer behulpzaam als u onze software al een tijd gebruikt. Bent u bijvoorbeeld vergeten waar een bepaalde functie voor dient of hoe u een taak moet uitvoeren? In onze video’s komt het allemaal aan bod. Kijkt u mee? De video’s zijn prima apart van elkaar te bekijken en zijn kort maar krachtig vormgegeven. Zo bent u nooit te veel tijd kwijt aan het vinden van het antwoord op uw vraag. Naast videodemonstraties beschikt ons programma tevens over een flexibel instellingen portaal. U hoeft bijvoorbeeld niet perse in het Engels te werken. Geef zelf vorm aan uw programma door eenheden te kiezen, mailsjablonen te ontwerpen, betaaltermijnen aan te passen en meer. Mocht u onverhoopt toch nog vragen hebben, of niet tevreden zijn met ons factuur programma, dan kunt u gebruik maken van onze 60 dagen proefversie. Zo weet u of onze software bij u en uw bedrijf past. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn