We zijn de kunstgras leverancier bij uitstek

Zoekt u een professionele kunstgras leverancier? Dan bent u bij tommygrass-kunstgras.nl aan het juiste adres. Bezoek ons in Beers als u de verschillende soorten kunstgras met eigen ogen wilt bekijken en waar u het natuurlijk kunt aanraken. U zult merken dat het nauwelijks van echt gras te onderscheiden is en dat heeft er deels voor gezorgd dat kunstgras nu toch echt in opkomst is. Als u een kunstgras leverancier zoekt voor 1 rol kunstmatig gras of omdat u er een heel sportveld van wilt voorzien dan hebt u nu de kunstgras leverancier gevonden die u nodig hebt. Wij zijn van geen kleintje vervaard en leveren kort en lang kunstgras aan. Kort gras is handig voor sporten zoals tennis en hockey terwijl langer gras meer geschikt is voor voetbal of voor in uw achtertuin. Vroeg kon men zich behoorlijk bezeren als men een sliding of valpartij inzette. Door het juiste gras te kiezen zult u niet uw benen en armen openhalen of brandwonden oplopen. Niets van dat al want wij weten als kunstgras leverancier als geen ander welk type het meest geschikt is voor uw doeleinde. Niet alleen de lengte van dit moderne gras verschilt, ook de kleuren. Gras is groen maar de tint kan onderling behoorlijk verschillen. En dat geldt ook voor de producten van deze kunstgras leverancier.

Zoek niet langer naar een kunstgras leverancier!

Naast kunstgras leveren wij als kunstgras leverancier ook alle benodigdheden die u moet gebruiken voor de aanleg en het onderhoud van uw grasmat. Denk aan lijm en haken maar ook aan vulzand dat zorgt voor een meer stabiele ondergrond. Voordat u de grasmat kunt uitrollen hebt u eerst een egale ondergrond nodig. U kunt een aangestampte grond van klei en/of zand gebruiken maar het kan net zo goed over een betonnen laag worden uitgerold. In dat geval dient u wel een drainagesysteem in te bouwen zodat regenwater direct wordt afgevoerd. Het prettige aan deze kunstgras leverancier is het feit dat we zowel kunstgras als toebehoren leveren en dat doen we ook nog eens uit voorraad. Voor u als professional die het liefste winkelt bij een groothandel weet nu waar u moet zijn: bij Tommygrass. We hebben een zeer bijzonder type kunstgras in de aanbieding: maanvormig garen. De diverse voordelen zijn onder andere:

  • Het is uitermate veerkrachtig en extra zacht,
  • Het is minder reflecterend en dat maakt het zeer aantrekkelijk voor diverse sporten,
  • Het houdt tot 20 % minder warmte vast dan normale garen,
  • Het is Uv-bestendig en heeft een natuurlijke uitstraling,
  • En een groot herstellend vermogen zodat het na intensief gebruik weer in perfecte staat verkeer.

Bent u benieuwd wat het u gaat kosten? Geef dan de vierkante meter door

Zoek niet langer naar een kunstgras leverancier maar neemt u eens telefonisch of via de mail contact op met ons. U kunt een afspraak met ons maken zodat we u in Beers kunnen verwelkomen met een lekkere kop koffie en thee. We laten u de diverse kunstgrassoorten zien en u kunt stalen mee nar huis krijgen plus een interessante offerte. Deze stalen en offerte kunnen we u ook toesturen als Beers net iets te ver weg ligt. Misschien wilt u kunstgras in uw eigen winkel aanbieden aan particulieren. Dan worden wij graag uw kunstgras leverancier. Hebt u geen idee hoe u een dergelijke grasmat moet aanleggen en moet onderhouden? Bekijk dan onze speciale pagina over de aanleg van kunstgras. U vindt er in woord en beeld hoe u dit het beste kunt aanpakken. Vergeet niet om jaarlijks uw mat aan een grondige keuring te onderwerpen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn