Wat zijn veilingen online?

Veilingen online zijn niet veel anders dan veilingen waar u aan deelneemt in een veilinghuis. Maar het is wel veel makkelijker om gewoon vanuit uw huiskamer deel te nemen aan deze veilingen. We zouden een veiling ook wel kunnen omschrijven als een markt waarbij producten worden aangeboden. Op deze markt zijn specifieke regels van kracht waar iedereen zich aan dient te houden en met iedereen bedoelen we dus zowel de aanbieders van producten als de personen die een bod willen doen op de producten die worden aangeboden. De prijs die u voor producten betaalt tijdens veilingen is van andere dingen afhankelijk dan wanneer de gewone marktwerking van kracht is en u naar een winkel gaat waar de producten van te voren zijn geprijsd. U biedt met elkaar op producten en kunt elkaar over overbieden. De hoogste bieden mag het product mee naar huis nemen. Veilingen worden al vele jaren gedaan. De eerste veilingen werden gehouden in de oudheid. Het was een manier om goederen aan de man te brengen. Vijfhonderd jaar voor de jaartelling werd de eerste veiling gedaan, als we de overleveringen mogen geloven. Vandaag de dag heeft onze markt zich online gemanifesteerd en dat zien we dus aan de digitalisering van bepaalde zaken zoals ook de veiling. Tegenwoordig verzamelen we ons niet in een zaaltje voor de man met de hamer maar nemen we online deel simpelweg door een account aan te maken. Dat is wel zo makkelijk! Op onze website organiseren wij regelmatig veilingen. Dat betekent dat u er verstandig aan doet om onze website goed in de gaten te houden.

  • Wij zijn een online veilinghuis met een groot aanbod aan producten voor u
  • Iedereen is welkom op onze website om verschillende producten aan te schaffen
  • U kunt online een account aanmaken zonder daarvoor te betalen op ieder moment
  • Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kavels
  • Kies zelf wat u betaalt en wat het bod is dat u op een product wilt doen

Veilingen bieden

Online bieden op veilingen is makkelijk. Stelt u zich voor. U bent op zoek naar kleding van een bepaald merk. Vaak hebben wij geweldige collecties in de aanbieding van winkels die niet langer bestaan. Hoe zit dat? Er zijn veel ondernemers die een winkel beginnen zonder goed van te voren bepalen of het bestieren van die winkel wel een realistisch idee is. Er gaan iedere dag wel winkels failliet en dat is ontzettend jammer. Voor u als klant is het echter een kans, want vaak zijn er grote hoeveelheden producten die u in een klap op kunt kopen tijdens de veiling. Veel van onze klanten kopen dan ook kavels op en deze kopen zij om zelf weer door te verkopen. Onze klanten zijn winkeliers en zakenlieden die onze website graag in de gaten houden en in actie komen wanneer ze een product willen hebben. Producten die wij verkopen zijn kleding, apparaten, computers, onderdelen en nog veel meer. Bent u op zoek naar een heel specifiek product, dan is het bezoeken van onze online veiling wel een hele goede keuze. U kunt onze veilingen bijwonen online en het enige wat u hoeft te doen is het aanmaken van een account. Het aanmaken van een account is gratis en makkelijk. Onze website zit ontzettend simpel in elkaar. Wanneer u een product of een kavel ziet die u wilt opkopen, vraag uzelf dan eerst af wat u voor deze producten wilt betalen. Het is natuurlijk uniek dat u als u een bod doet helemaal zelf bepaalt wat u betaalt. Dat is wel wat anders dan het bezoek brengen aan een winkel waar de prijskaartjes door de winkelier worden bepaald. Veilingen zijn interessant voor u als u graag het heft in eigen hand neemt. Maak direct een account aan en bekijk ons grote aanbod. Zoek op thema of product. Wilt u zelf een product aanbieden voor onze veiling? Neem dan even contact met ons op en dan kijken wij of het mogelijk is om een product of meerdere producten aan te bieden op onze online veiling.

Bieden op veilingen

Uw bod is sluitend! Dat betekent dat u het niet meer in kunt trekken zoals sommige mensen wel eens onterecht denken. Een bod is een bod en u komt er niet meer vanaf, maar dat is ook niet wat u wilt, want u doet niet voor niets een bod op een van de producten. Daarom moet u goed nadenken over het doen van het bod en wanneer u dat bod doet. De website laat duidelijk zien wat het bedrag is dat u minstens moet bieden om er voor te zorgen dat u het hoogste bod heeft. Het hoogste bod wint, of zo is het! U hoort altijd al na twee dagen of het bod dat u heeft ingediend ook het hoogste bod is. U ontvangt dan een e-mail waarin staat waar u de producten kunt afhalen. De datum voor het afhalen van de producten staat vast. U kunt daar geen andere afspraak voor maken. Veilingen zijn van alle tijden. Online veilingen bezoeken doet u bij ons. Wij doen er alles aan om een duidelijke internetomgeving te bieden. Online winkelen en bieden op producten is makkelijk en kan op ieder moment. Heeft u vragen of suggesties, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen. Onze website vermeldt alle gegevens die u nodig heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn