Wat dacht u van een dagje uit met de kinderen naar mooie vestingsteden?

Wij hebben deze zomer geen vakantie gepland omdat wij niet een heel goed jaar hebben gehad. Ik ben namelijk mijn baan kwijtgeraakt en dat betekende niet dat wij nu financieel aan de grond zitten, maar wij hebben wel moeten inleveren op ons maandelijks budget. Wij hebben daarom ook geen vakantiegeld ontvangen en dus hebben wij besloten dat wij dit jaar niet met de caravan naar Frankrijk zouden gaan. Wij wilden echter wel graag even iets leuks ondernemen met het hele gezin en dus gingen wij een dagje uit met de kinderen naar mooie vestingsteden. Onze kinderen houden namelijk heel erg van oude gebouwen en als zij ook maar iets ouds zien, dan worden zij daar helemaal gelukkig van. Vandaar dat wij gingen kijken of wij ergens een dagje uit konden met onze kinderen naar vestingsteden. Wij hebben toen gekeken waar wij in Nederland het meeste plezier zouden kunnen hebben tijdens een dagje uit met de kinderen naar mooie vestingsteden. Als je dan eenmaal gaat kijken wat de mogelijkheden allemaal zijn, dan zie je al snel dat Nederland heel veel te bieden heeft. Je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland heeft het wel, al moet je wel even weten waar je het moet zoeken. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij een mooi dagje uit met de kinderen konden beleven en wij zijn dus gaan zoeken naar mooie vestingsteden. Wij hebben toen gezien dat Brabant heel veel te bieden heeft en wij hebben bekeken of dit dan een geschikte locatie zou zijn voor een mooi dagje uit met de kinderen. Wij hebben gezien dat in Brabant heel veel mooie vestingsteden te vinden zijn en dat sprak ons heel erg aan. Ik moet u zeggen dat ik geen expert ben op het gebied van vestingsteden, maar daarom was het dagje uit met onze kinderen naar Brabant eigenlijk ook heel leuk omdat wij zo een avontuur konden beleven waar wij allemaal plezier aan zouden beleven. Wij hebben daarom snel op het internet gekeken waar wij meer informatie konden vinden over de vestingsteden en op die manier zijn wij uiteindelijk op de site van Zuidwaterlinie.nl terechtgekomen. 

Wij beleefden een prachtig dagje uit met de kinderen in deze vestingsteden 

Wij hebben de site van Zuidwaterlinie.nl met heel veel aandacht en interesse bekeken en wij waren onder de indruk van de mogelijkheden om in Brabant een dagje uit met de kinderen naar mooie vestingsteden te ondernemen. Wij hebben daarom ook al heel snel gekeken naar de mogelijkheden om op korte termijn dit dagje uit met de kinderen naar deze vestingsteden te ondernemen. Wij hebben een week later de auto gepakt en toen zijn wij naar Brabant gereden waar wij een dag vol vermaak hebben beleefd. 

Wij hebben optimaal genoten!

Wij hebben een onvergetelijke dag meegemaakt en wij hebben heel veel gedaan, bijvoorbeeld: 

  • Wij hebben heerlijk gewandeld 
  • Wij hebben een mooie fietstocht gemaakt 
  • Wij hebben heerlijk op gezellige terrasjes gezeten 

Meer weten? Kijk dan ook een keer op de site van Zuidwaterlinie.nl. Daar kunt u zien wat u allemaal zou kunnen gaan doen in Brabant. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn