VVE schoonmaakonderhoud uitbesteden

Veel panden in Nederland worden beheerd door een Vereniging van Eigenaren, ook wel een VVE genoemd. In deze vereniging zijn alle eigenaren van een pand vertegenwoordigd, en in deze VVE moeten besluiten worden genomen over onderhoud en schoonmaak van een pand. Twee-onder-een-kapwoningen zijn een goed voorbeeld van panden waar vaak een VVE bij betrokken is. Ook bedrijfspanden waar meerdere partijen eigenaar van zijn of kantoorpanden vallen hieronder. Het is niet altijd eenvoudig het onderhoud te regelen binnen een VVE. Er wordt meestal maandelijks van elke partij in de VVE een bedrag gevraagd dat in een gezamenlijke pot moet worden gestopt, waarvan vervolgens kosten aan het pand kunnen worden gefinancierd. Hoe besluit een VVE nu waaraan geld te besteden? En welke partij moet dan voor de VVE schoonmaakonderhoud uitvoeren? Er zijn gelukkig diverse partijen in Nederland die dit kunnen doen. Een van deze partijen is Spencer Cleaning. Deze regelt het schoonmaakonderhoud voor uw VVE tegen een aantrekkelijke prijs. Kijk eens op https://www.spencercleaning.nl/info/vve-schoonmaakonderhoud voor alle diensten die Spencer Cleaning aanbiedt. Dan moet u denken aan:

  • Schoonmaken van ruiten
  • Onderhoud aan dakgoten
  • Moeilijk bereikbare plaatsen schoonmaken

Het heeft een aantal voordelen om uw VVE schoonmaakonderhoud uit te besteden. Als u doorgaans moeite heeft met het uitbesteden van dit soort werkzaamheden omdat de andere leden van uw VVE het hiermee niet eens zijn, kunt u nu met de aanbesteding bij een enkel bedrijf uw schoonmaakonderhoud regelen. U krijgt dan voor een enkele prijs alles wat u nodig heeft om uw pand in goede staat te houden. Waarom is dit belangrijk? De overheid stelt het verplicht een VVE in te stellen bij meerdere eigenaren van een pand. Als de VVE verzuimt schoonmaakonderhoud te laten plegen aan het pand, kan dat leiden tot waardevermindering. Bij de verkoop van een pand, een woonhuis of bedrijfspand, kan dit voor de totale VVE betekenen dat het pand minder oplevert dan gepland. Daarom is het van belang alles binnen de VVE en het schoonmaakonderhoud goed te regelen. Vragen over uw VVE? Neem dan contact op met uw gemeente of uw makelaar. Deze kunnen u alles vertellen over het opstarten en goed onderhouden van een VVE in uw gemeente.

VVE schoonmaakonderhoud in Midden-Nederland

Spencer Cleaning is gevestigd in Gorinchem. Een deel van de klanten voor het VVE schoonmaakonderhoud dat wordt verzorgd door Spencer Cleaning, komt dan ook uit deze regio. Het is echter goed mogelijk om ook in andere delen van het land VVE schoonmaakonderhoud voor u te verzorgen. Bent u geinteresseerd? Neem dan contact op via de website. Deze bereikt u via https://www.spencercleaning.nl/info/vve-schoonmaakonderhoud. Wij helpen u graag uw pand in topconditie te houden!

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen bij Spencer Cleaning, bijvoorbeeld voor het VVE schoonmaakonderhoud van een van uw panden, doet u door contact op te nemen via de website, of door het telefoonnummer op de website te bellen. Het is uiteraard afhankelijk van de aard van de klus en de omvang van de klus hoeveel kosten er in rekening worden gebracht, maar Spencer Cleaning stuurt u altijd een duidelijke offerte. Deze kunt u binnen de VVE bespreken. Daarna zorgt Spencer Cleaning dat u niet meer hoeft om te kijken naar uw VVE schoonmaakonderhoud. In veel gevallen kan er zelfs een afspraak voor jaarlijks onderhoud worden gemaakt. U kunt dan het VVE schoonmaakonderhoud voor meerdere jaren laten uitbesteden bij ons bedrijf. Zo bent u compleet ontzorgd en kunt u zich richten op uw werkzaamheden, bijvoorbeeld binnen uw kantoorpand dat dankzij Spencer Cleaning goed onderhoud wordt. Vragen over onze diensten? Onze medewerkers beantwoorden deze graag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn