Volg Franse les in Haarlem om uw kennis bij te spijkeren

Wie wil er niet leren spreken en denken als de Fransen? Het is een oude cultuur met een geweldige traditie in de keuken. Het landschap van dit prachtige land spreekt boekdelen en wordt afgewisseld door geweldige stranden, klassieke steden, hooggebergte en een heerlijk heuvelachtig landschap waar de wijnranken volop bloeien. Dat u hier wilt wonen of er een bedrijf wilt beginnen begrijpen we als geen ander. Velen kiezen er bijvoorbeeld voor om er een tijdje te werken, een zomerhuis te kopen of om in een grote stad een dochteronderneming te starten. Dat u daarom wel wat Franse les in Haarlem kunt gebruiken vinden wij niet zo vreemd. Zoekt u naar professionele Franse les in Haarlem, gegeven door een native speaker? Dan bent u bij lefrancaissurmesure.nl. aan het juiste adres. Deze Française kan u Franse les in Haarlem geven op ieder niveau. Wellicht hebt u een aantal jaren Franse les in Haarlem gevolg op de middelbare school en is die kennis grotendeels verloren gegaan. Misschien spreekt u de taal redelijk goed maar gaat u zich storten op het bedrijfsleven aldaar. Dan is er een keur aan uitdrukkingen en woorden die u nodig zult hebben maar die u niet op school heb geleerd. Iedereen komt met een ander doel de Franse les in Haarlem volgen en daarom is er bij ons niet zoiets als één leerpakket. We vernemen graag wat uw wensen zijn, wat uw niveau is en of u individueel dan wel in groepsvorm les wilt krijgen. We stellen aan de hand van uw wensen graag een mooi leerdoel op!

Voor Franse les in Haarlem aan particulieren en bedrijven zult u hier slagen

Dankzij deze Franse les in Haarlem gegeven door Catherine van der Gaarden-Michalis zult u in no time de taal vaardig zijn. Het is daarbij niet alleen erg belangrijk dat u de taal leert spreken, lezen, schrijven en om er begrijpend naar te luisteren, ze geeft u ook graag wat meer achtergrond over het land en de landen waar Frans tevens de voertaal is. Een kleine geschiedenisles zal dan ook niet ontbreken tijdens de Franse les in Haarlem. U krijgt daardoor nog meer feeling voor de taal en dat is een groot goed! Sinds 1997 is zij werkzaam van deze solopraktijk en ze heeft in het verleden diverse mensen heelhuids door het examen gesleept. Op welk niveau u dan ook wilt instappen, ze beschikt altijd over de meest moderne lesmethoden. Niet voor niets is zij aangesloten op het centraal register kort beroepsonderwijs. Op uw specifieke omstandigheid wordt de Franse les in Haarlem afgestemd. Dat heeft hoofdzakelijk te maken met het verschil tussen particuliere wensen en zakelijke wensen en daarbij ook in welke beroepssector u werkt. Daarop wordt:

  • Welke oefeningen,
  • Rollenspellen,
  • En theorie er het beste op aansluit.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Klim dan vandaag nog in de pen

Wilt u weten welke mogelijkheden op u van toepassing zijn? Wilt u weten wat de kosten zijn of hoelang de lessen zullen duren? Neem dan eerst persoonlijk contact met haar op. U kunt haar telefonisch en via de mail bereiken. Op de site vindt u het adres waar u Franse les in Haarlem bij haar kunt gaan volgen net als een handige routebeschrijving als u met het openbaar vervoer reist. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Frankrijk of veranderingen in de lessen? Vergeet dan niet om zo nu en dan haar blog te lezen. U vindt daar interessante weetjes en natuurlijk ook of er uitbreidingen zijn van het lessenpakket.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn