Uw boot verkopen in vier stappen

Als u uw boot verkopen wilt, loopt u soms tegen moeilijkheden aan. Er zijn te weinig bieders bijvoorbeeld, of de bieders die er zijn bieden u naar uw smaak te weinig. Gelukkig kunt u ook online uw boot verkopen in slechts vier simpele stappen. Waar dan, hoor ik u zeggen? Dat kan bij Boottaxatie.nl, dé specialist als het gaat om zulke dingen. Wij zijn al jaren actief in de branche van het boot verkopen. Niets is ons te gek. Graag willen we ook met u in zee. Met andere kopers of makelaars valt soms geen land te bezeilen, maar met ons is het anders. De eerste stap is dat u uw boot te koop zet op onze site. Wij reageren vervolgens al binnen 24 uur met een officieel bod. Wij houden niet zo van gezever, reden waarom we u in één keer een faire prijs geven. Dat bod van ons is stap twee. De derde stap in het proces van het boot verkopen is de bezichtiging. Gebruikelijk is dat kopers akkoord gaan onder het voorbehoud van zo’n korte inspectie. Nu moet worden gezegd dat menigeen deze bezichtiging misbruikt om op kleine dingetjes te wijzen waardoor de prijs naar beneden zou moeten. U kunt zich in het nauw gedreven voelen, maar zult uiteindelijk niet uw boot verkopen willen aan zulke lui. Wij beslissen echter haast in één oogopslag of het allemaal door kan gaan. We zijn jarenlang in deze branche actief en weten heus wel wat redelijk is. Na één bezichtiging weet u dus al waar u aan toe bent. U hoeft niet ellenlang te wachten op een bod dat veel te laag is, of, nog erger, een bod dat nooit meer komt. Snel en gemakkelijk een boot verkopen doet u dan ook het beste bij ons.

Wie zegt dat ik mijn boot verkopen ga?

Niets in het leven is zeker. Voor het boot verkopen is dat niet anders. Wij kunnen u dan ook niet volledig, dat wil zeggen voor de volle 100 %, garanderen dat u uw boot verkopen gaat. Wat we u wel kunnen garanderen, is dat we u een goede prijs bieden die recht doet aan uw vaartuig en de eventueel daarin gedane investeringen. Dat u uw boot verkopen wilt, is al wel zeker. Dat het u ook gaat lukken, is bij ons meer zeker dan elders. Want elders heb je te maken met partijen die zich op het laatste moment terugtrekken van de onderhandelingstafel of die een beroerde prijs bieden. Bij Boottaxatie.nl zijn we daar niet van gediend. Vraagt u maar eens rond in uw kennissenkring, misschien heeft er wel iemand van ons gehoord of zelfs succesvol zaken met ons gedaan. Omdat wij u niet kennen, kunnen we de afspraken strikt zakelijk houden. In het soms gesloten wereldje rondom het boot verkopen is dat best wat waard. Zo vragen wij geen extra kosten. Bij ons heeft u veel zekerheden:

  • geen liggeld verschuldigd
  • een eerlijke prijs
  • uw boot binnen vijf werkdagen weg

Het laatste punt zal ik op deze plaats nog even kort nader uit gaan leggen. Is het boot verkopen eenmaal afgerond, dan wilt u natuurlijk ook van dat ding af. Wij begrijpen dat en komen hem dan ook binnen vijf werkdagen na ontvangst van de betaling ophalen. Misschien heeft u al wel een andere boot op het oog, of het nou een duurdere of een goedkopere is. U kunt dan erg snel weer gebruik maken van uw ligplaats in de haven, waar u per slot van rekening ook een financiële bijdrage voor betaalt en liefst dus ook gebruik van wilt maken.

Bezoek onze website

Uit het voorgaande mag wel duidelijk zijn geworden dat uw boot verkopen geen probleem is als u naar onze website gaat. Daar ziet u de gehele procedure nog eens kort maar duidelijk uitgelegd. Wat u ook aantreft is een formulier. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het zal u maar een paar minuten kosten. U vult in dat u een boot verkopen gaat. Daarbij vermeldt u ook om welk type het gaat. Ook belangrijk zijn nadere specificaties zoals het bouwjaar en het type motor plus brandstof. De crux is om ons zo veel mogelijk informatie over uw vaartuig te verschaffen. Daarbij hoort ook de vraagprijs. Het onderhandelen gaat immers een stuk sneller als we gelijk met de prijs beginnen in plaats van eindeloos over andere, minder ter zake doende, dingen te steggelen. Wat u tot slot ook nog kunt doen, is het sturen van foto’s. Onze werkwijze gaat nog wat beter als u dat doet, want wij kunnen gelijk zien met wat voor een boot we te maken hebben. Zo gaat het boot verkopen bij ons dus in zijn werk. Bent u al met al geïnteresseerd geraakt, dan is mijn dringende advies om niet al te lang te aarzelen. Is het boot verkopen namelijk afgerond, dan draagt u niet langer het risico ervan. Dat brengt mee dat u niet hoeft op te draaien voor schade die zou kunnen staan. Misschien lopen er immers wel balorige figuren rond in de haven die vernielingen aanrichten. Of misschien is er wel een (letterlijke) storm op komst. Zorg dus dat het boot verkopen snel gaat, zodat u ook snel van de risico’s af bent. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Onder het kopje ‘contact’ vindt u het e-mailadres waarop wij bereikbaar zijn. Maar ook kunt u ons tussen 9 en 22 uur bellen met al uw vragen over het boot verkopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn