Maak kennis met de producten van KTK containers

ktk-containers - ContainersKTK is een bedrijf dat containers inkoopt, opknapt, verkoopt, produceert en verhuurt. Het gaat hierbij om verschillende soorten producten. Zo hebben wij containers die gemaakt zijn om goederen te transporteren, zoals:

  • Rolcontainers
  • Kippercontainers

Hierbij zijn rolcontainers containers die u met de hand kunt rollen. Meestal bestaan ze uit een metalen bak met wielen eronder, of uit een kooi of gaas. Kippercontainers daarentegen zijn gemaakt om achter een voertuig te spannen. Door een mechanisme kunnen deze containers hun inhoud zelf ontladen, zodat dit niet met de hand hoeft te gebeuren. Een andere groep containers zijn opslagcontainers. Hieronder vallen bijvoorbeeld:

  • Portaalarmcontainers
  • Containers met kabel- ketting- en haakarmopname
  • Zeecontainers
  • IBC tanks

Al deze producten komen in verschillende uitvoeringen en zijn gemaakt van variërende materiaalsoorten en –dikten. IBC tanks zijn speciaal gemaakt om vloeistof in te vervoeren. Zelfs bijvoorbeeld gevaarlijke chemicaliën kunnen hier veilig in vervoerd worden. Een derde groep containers van KTK zijn de perscontainers. Hieronder vallen drie soorten:

  • Perscontainers
  • Stationaire persinstallaties
  • Roll-overs

Deze containers zijn gemaakt om afval kleiner te maken. Perscontainers en stationaire persinstallaties gebruiken hier een perstechniek voor. Het verschil tussen deze twee is dat persconainters pers en container in één zijn, en dus hun eigen inhoud persen. Stationaire persinstallaties daarentegen zijn losse persen. Het voordeel daarvan is dat de pers sterker is, en dat u meer kan persen zonder dat u een container leeg moet maken. Tot slot zijn er de roll-overs, welke de inhoud als het ware kapot scheuren in plaats van persen. Zo kunnen ze grover materiaal aan. Behalve verkopen verhuren wij ook containers en persen. Dit kan erg handig zijn wanneer u slechts tijdelijk containers nodig heeft, zoals vanwege een evenement of omdat een product een storing heeft. Behalve containers zelf produceren en verkopen wij ook bordestrappen. Deze zijn handig wanneer de container te hoog is om vanaf de grond te vullen, of wanneer datgene wat u erin wil doen zwaar is. Wij leveren sterke en veilige trappen, die in twee vormen komen. Allereerst is er de trap met het terugloopprincipe, waarop u naar beneden moet door achterwaarts te lopen. Deze trappen hebben weinig ruimte nodig, maar zijn ook minder gemakkelijk en minder snel af te dalen. Ten tweede hebben we trappen met een doorloopprincipe, waar u gewoon voorwaarts vanaf kan. De treden van deze trappen zijn breder waardoor u gewoon voorwaarts naar beneden kunt. Hierdoor nemen ze echter ook meer ruimte in beslag. U kunt onze producten op onze website bekijken. Hier zijn behalve informatie over de verschillende mogelijkheden ook foto’s en filmpjes te zien, welke u een goed beeld geven van hoe u de producten kunt gebruiken. Indien u meer vragen heeft kunt u ons gerust bellen voor informatie of advies. Ook kunt u op onze website uw telefoonnummer achterlaten zodat wij u terugbellen. Indien u liever mailt of kan dat natuurlijk ook.

Wat u kunt verwachten van onze service

Wij van KTK containers hebben als doel u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen we op verschillende manieren. Allereerst proberen wij u zo goed mogelijk advies te geven over onze producten. Op de website kunt u ons uitgebreide assortiment bekijken. Er zijn foto´s en informatie over alle producten te vinden. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie over onze producten. U kunt ons hiertoe bellen of mailen. De medewerker die u aan de telefoon krijgt zal u de informatie geven die u nodig heeft. Tevens kunnen wij onze producten aanpassen aan uw specifieke eisen. Dit kan omdat wij de containers deels zelf produceren. Indien u dus wensen heeft waar onze standaard producten niet aan voldoen kunnen wij in overleg een oplossing zoeken die wel voldoet. Op deze manier willen wij u helpen bij het maken van een keuze waar u tevreden over zal zijn. Ook na de aankoop proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo hebben wij zes monteurs in dienst die u kunnen helpen met de montage van containers. Bovendien kunnen deze monteurs helpen wanneer u last heeft van een storing of een product onderhoud nodig heeft. Wij sturen dan een monteur langs, of laten het product repareren in onze werkplaatsen in Oldenbroek en Almelo. Voor onderhoud kunt u een contract met ons afsluiten, waarmee u voor één prijs verzekerd bent van onderhoudsbeurten en reparatie bij storingen. Als u geen contract wil is het mogelijk om jaarlijks preventief uw container voor een onderhoudsbeurt te laten behandelen.

Wat wij belangrijk vinden

Wij streven ernaar om containers te produceren en verkopen van hoge kwaliteit. Zo hebben ze een lange levensduur. Daarnaast willen wij onze klanten op de lange termijn tevreden stellen, en zijn we gefocust op sterke, duurzame klantenrelaties. Vertrouwen is erg belangrijk in deze relaties. Dit proberen we te bewerkstelligen door onze afspraken na te komen en punctueel te zijn. Ook vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan een gezond milieu. Containers zijn producten die voor de klant op zich al bijdragen aan een milieuvriendelijkere wereld, omdat ze afval op veilige en duurzame manieren opbergen en transporteren. De wereld produceert steeds meer afval, dus het is hard nodig om hier op een duurzame manier mee om te gaan. Daarnaast maken wij onze producten zo dat ze lang meegaan, waardoor de containers zelf weinig afval produceren. Op deze manieren zorgen we ervoor dat wij en onze klanten bijdragen aan een milieuvriendelijke wereld.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn