Trucks van Hesselink

Hesselink Trucks is gespecialiseerd in de verkoop van trucks. Ze bieden trucks in alle soorten en maten van de volgende merken:

  • DAF
  • GINAF
  • MAN
  • Mercedes Benz

Ze geven een heel helder overzicht op de website van alle vervoermiddelen die ze tot hun beschikking hebben. De belangrijkste informatie vind je gewoon online: het bouwjaar, het aantal kilometers dat de truck gereden heeft, het merk en een foto. Alle noodzakelijke informatie wordt in een helder kolom weergegeven. Op deze manier biedt Hesselink Trucks een handige website indien je even verkennend onderzoek wilt doen naar de vervoersmiddelen of meer specifiek trucks en vrachtwagens die Hesselink aanbiedt. Het is van belang te melden dat elk vervoermiddel beschikt over belangrijke opmerkingen over de specifieke vervoermiddelen. De werknemers van Hesselink Trucks zijn erop geënt om met je mee te denken. Indien je bijvoorbeeld nog niet de benodigde financiën voorhanden hebt kunnen ze bij Hesselink Trucks iets voor je regelen. Zo werken ze samen met een partij die financiële leases kan regelen. Dit voor 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Op deze manier is er voor iedereen een oplossing klaar. Je hoeft namelijk niet te beschikken over het specifieke budget. Natuurlijk is het beter indien je beschikt over het geld dat noodzakelijk is om trucks te kopen. Op deze manier loop je geen risico’s met extra rente. Toch is het mogelijk dat je deze keuze maakt. Elk bedrijf heeft weleens een liquiditeitsprobleem en als je weet dat de volgende maand weer extra geld binnenkomt kun je dit soort risico’s gerust nemen. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen met de specifieke werknemer die volledig op de hoogte is over de vervoermiddelen die je vindt op de website. We begrijpen als geen ander dat het fijn is om te weten met wie je schakelt over een dergelijke investering. Je koopt niet elke dag een of meerdere trucks, dus goede assistentie is van belang. En dat is waar ze bij Hesselink trucks in gespecialiseerd zijn.

Trucks

Per truck die aangeboden wordt op de website vind je een heldere lijst aan extra opties waarover de trucks beschikken. Hiermee worden meer extra’s bedoeld zoals, cruise control, dakspoiler, carkit, geluidsarm, luchtvering, mistlampen en radio/cd spelers. Het zijn meer technische of elektronische eigenschappen van het specifieke vervoermiddel. Op deze manier ben je van tevoren goed geïnformeerd over wat je koopt. Indien je een proefrondje wil maken met een of meerder vervoersmiddelen weet je dus exact waar je op moet letten. Ook de technische specificaties worden in een overzichtelijke tabel weergegeven. De technische specificaties variëren van kleur tot aan afmetingen en gewicht. Om een voorbeeld te noemen van een van de trucks die online te vinden is, is bijvoorbeeld de DAF CF 65 220 Manual. Deze truck heeft al rond de 325.300 kilometer afgelegd door de jaren heen. Het bouwjaar is 2002 en het carrosserie type is de schuifzeil. Deze truck loopt op diesel en is handgeschakeld. Dan wordt ook inzicht gegeven in het vermogen en vind je het kenteken.

Contact

Mocht nou een van de vervoermiddelen je specifiek aanspreken en wil je meer weten dat de reeds beschikbare informatie op de website? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de vakmannen van Hesselink Trucks. Dit kan op verschillende manieren. Zo zijn ze per email bereikbaar via: info@hesselink-trucks.nl of per telefoon via 0031 74 349 4255. Het bedrijf is gesitueerd op de loodijk 1 in Saasveld. Zoals eerder vermeld vind je alle achtergrondinformatie direct via de website. Alle vervoermiddelen zijn op een overzichtelijke manier gecategoriseerd. Maar indien je interesse dermate serieus is het verstandig even contact te zoeken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn