Mitsubishi Outlander PHEV; een droomauto

Benniewilmink - MitsubishiHeb je altijd al gedroomd van een lekker snelle auto die ook prima gebruikt kan worden door het gezin? Wil je krachtige prestaties, maar geef je ook om het milieu? Mitsubishi komt met de oplossing in de vorm van de Mitsubishi Outlander PHEV. Deze auto heeft alles wat een moderne auto nodig heeft en is bovendien een genot om in te rijden. Wat zijn de pluspunten van deze nieuwe Mitsubishi?

  • Design
  • Veiligheid
  • Comfort
  • Vermogen

Wanneer je de Mitsubishi Outlander PHEV voor het eerst ziet raak je gelijk betoverd. Aan de voorzijde word je begroet door twee prachtige LED-koplampen en een stijlvolle voorbumper. Verder is de hele auto afgewerkt met mooie vormen en in een moderne chromen stijl. Dit alles maakt de Mitsubishi PHEV werkelijk een genot voor het oog! Natuurlijk is er aan de achterkant ook van alles te beleven: nieuwe achterlichten en een unieke achterbumper maken het ontwerp helemaal af. De mannen van Mitsubishi hebben veel tijd gestoken in het ontwerp van deze nieuwe Outlander en dat is direct te zien. De wagen ziet eruit om door een ringetje te halen! Een auto moet niet alleen mooi zijn, maar natuurlijk ook betrouwbaar. Met de veiligheid in deze Mitsubishi zit het gelukkig wel snor. Je rijdt in een auto die gebouwd is om harde klappen op te vangen, met grote kreukelzones en een heuse kooiconstructie. Het model heeft niet voor niets 5 sterren in de NCAP-crashtest. Je hoeft dus niet bang te zijn: de Outlander brengt jouw gezin veilig van A naar B. Wat betreft comfort zijn meerdere zaken natuurlijk belangrijk. Allereerst moet je in de auto genoeg ruimte hebben. Hoeveel ruimte genoeg ruimte is verschilt natuurlijk per persoon, maar Mitsubishi heeft het met de PHEV helemaal begrepen! Iedere passagier heeft meer dan genoeg beenruimte en de kofferbak is lekker ruim. Met deze Mitsubishi kun je dus zonder zorgen een paar weken heerlijk op vakantie! Verder is de PHEV van alle moderne gemakken voorzien. Airconditioning, Cruise Control, alles zit erop en eraan. Je hebt dus helemaal niets te klagen! De CO2-uitstoot is laag omdat de auto werkt met hybride techniek. Tot slot: deze Mitsubishi is ontzettend zuinig. Wil je lange stukken kunnen rijden zonder te veel te betalen, dan is deze auto voor jou! Wat betreft vermogen lever je helemaal niets in. Echte snelheidsduivels kunnen dus ook zonder problemen een PHEV aanschaffen.

Belastingvoordeel op de Mitsubishi PHEV

We moeten in Nederland beter met het milieu omgaan. Actiegroepen roepen dit al jaren, maar de Nederlandse regering heeft dit nu eindelijk ook begrepen. De eerste wetgeving omtrent dit gebied begint langzaam haar vruchten af te werpen. In 2020 wil de Nederlandse overheid bijvoorbeeld een bepaald percentage auto’s op de weg hebben dat puur elektrisch is. Men wil af van het taboe, het moet voordelig en leuk zijn om elektrisch te rijden. De overheid stimuleert daarom dat je in elektrische auto’s rijdt, waaronder de Mitsubishi Outlander PHEV. De auto is dus ontzettend goedkoop om in te rijden, je krijgt specifieke voordelen. Je kunt als ondernemer bijvoorbeeld veel BTW terugkrijgen, omdat de auto weinig CO2 uitstoot. Als particulier heb je minder bijtelling, slechts 15% voor het jaar 2016. De komende jaren zal dit percentage langzaam stijgen, zorg dus dat je er snel bij bent! Voor auto’s die je nu koopt blijft de bijtelling voor een aantal jaar hetzelfde, hierna wordt opnieuw bekeken wat je zou moeten afdragen. Wie slim is, bestelt nu het nog goedkoop is! Tot slot betaal je voor de Mitsubishi Outlander amper motorrijtuigenbelasting. Je betaalt in 2016 het half tarief en dit zal de komende jaren gestaag oplopen. Een ander leuk voordeel, waar je misschien ooit nog iets aan hebt, is dat deze Mitsubishi lichter wordt bevonden dan deze daadwerkelijk is. De aanwezige accucellen wegen tussen de 100 en 125 kilogram, afhankelijk van model en bouw. Deze 100 kilo wordt van het gewicht van het voertuig afgetrokken. Ooit zal dit vast eens goed van pas komen! Ben je helemaal overtuigd en wil je gelijk bestellen? Bij Bennie Wilmink vind je de beste Mitsubishi auto’s tegen de laagste prijzen. Bij deze garage krijg je waar je voor betaalt: goede kwaliteit en uitstekende service. De werknemers zijn bovendien gedreven en deskundig. Met ieder probleem met de auto kunnen zij van dienst zijn, ook voor andere merken. Jij bepaalt bij Wilmink wat er gaat gebeuren, daarom werken de monteurs in nauw overleg met de klant. Hierdoor houd je altijd het overzicht. Door de service goed af te stemmen op de klanten kunnen de kosten laag blijven en kan iedereen uitstekend worden geholpen.

Zoek niet verder!

De Mitsubishi Outlander PHEV heeft alles wat een moderne auto nodig heeft. De auto is ruim, comfortabel en boven alles veilig voor het hele gezin. Bovendien is het model betaalbaar, dankzij de speciale subsidies en kortingen. Surf snel naar benniewilmink.nl en maak vandaag nog een afspraak. Je kunt in de online agenda een afspraak inplannen om de wagen te bezichtigen of om een reparatie te laten uitvoeren. Bij deze garage ben je dus altijd aan het juiste adres! Tot slot een woord van waarschuwing. Wanneer we met zijn alleen blijven autorijden zullen we dit schoner moeten gaan doen. We hebben maar een planeet, laten we daar zorgvuldig mee omgaan. Met een auto zoals de PHEV kun je lekker stevig de bochten door, maar draag je toch jouw steentje bij aan een leefbare planeet. Geniet ervan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn