Rouwadvertenties in verschillende maten

Uitvaartinformatiehulplijn - RouwadvertentiesAls er een dierbare van u overleden is, dan zijn er heel veel dingen die geregeld moeten worden. Vaak moet dit allemaal in een korte tijd gebeuren, namelijk in de periode tussen het overlijden en de begrafenis of de crematie. In die tijd moeten er ook rouwadvertenties worden geplaatst. De rouwadvertenties moeten geplaatst worden in regionale of landelijke dagbladen. Ze hebben een toegevoegde waarde bovenop de rouwkaarten die u allicht al verstuurd hebt, omdat u op deze manier nog veel meer mensen kunt bereiken. Als er iemand overleden is, dan is er maar één kans over om afscheid te nemen van deze persoon, maar één enkele mogelijkheid om diegene de laatste eer te bewijzen. Iemand die om wat voor reden dan ook geen rouwkaart heeft gekregen, zou die kans worden ontnomen als er geen rouwadvertenties geplaatst waren die hem of haar wel onder ogen kwamen. Kortom, ze zijn essentieel en onmisbaar om een grotere groep bekenden te bereiken die niet op de adressenlijst stonden. Rouwadvertenties hoeven niet per se door de familie zelf te worden geplaatst. Dit kan ook gebeuren door een werkgever, een sportvereniging of een andere organisatie waar de gestorven persoon lid van is geweest. En daardoor kan het soms ook wel eens zo zijn dat er meerdere rouwadvertenties over één persoon in een krant staan. De advertentie van de familie staat dan meestal wel vooraan, omdat dit de hoofdadvertentie is. De andere komen daarna. Aan mensen die een rijk sociaal en maatschappelijk leven achter de rug hebben zijn vaak vele en ook grote rouwadvertenties gewijd. Dus aan het aantal advertenties in de krant en het aantal namen dat hierin staat is goed af te lezen hoe een belangrijke positie de overledenen innam in zijn of haar sociale omgeving. Is het op dit moment zo dat er in uw eigen kring iemand gestorven is en bent u op zoek naar informatie over hoe u zelf rouwadvertenties zou kunnen plaatsen? Dan raden wij u zeker aan om eventjes verder te lezen in de volgende alinea. Hier vindt u namelijk alle ins en outs over het plaatsen van dergelijke advertenties in de krant.

Hulp bij het maken van rouwadvertenties

Bent u momenteel bezig met het opstellen van een rouwadvertentie, maar komt u er zelf niet helemaal uit? Waar moet u deze naar toe sturen? Wat moet er in de tekst voor rouwadvertenties komen te staan? Welke namen moeten erbij komen? Moet er slechts één of moeten er meerdere rouwadvertenties geplaatst worden? Dit zijn allemaal vragen die in uw hoofd rond kunnen spoken. En dit geldt niet alleen voor u, maar dit geldt ook voor vele andere mensen. Zij hebben een vraag die vergelijkbaar is met de uwe. En daarom hebben wij van de Uitvaart Informatie Hulplijn alle info over rouwadvertenties bij elkaar gezet op een handige website. Zo hoeft u niet urenlang te zoeken op het wereldwijde web, waar u op een moment als dit naar alle waarschijnlijkheid geen ruimte voor hebt, maar kunt u gewoon gelijk alles wat u altijd al hebt willen weten van één en dezelfde website plukken. Op www.uitvaartinformatiehulplijn.nl vindt u onder andere informatie over:

  • de kosten van rouwadvertenties in verschillende dagbladen
  • hoe u de tekst het beste op kunt stellen
  • hoe u uw adres het beste kunt vermelden, zonder dieven op het juiste spoor te brengen
  • en nog veel meer.

Het kan natuurlijk ook zijn dat uw vraag nog niet beantwoord wordt op deze pagina. En dan kunt u uiteraard ook even contact opnemen met de Uitvaart Informatie Hulplijn. Daar zijn we ten slotte voor! Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen.

Heeft u een goed advies nodig?

Heeft u alle waardevolle gegevens op onze site al tot u door laten dringen, maar ontbreekt het u aan de capaciteit om zelf een goede tekst voor een rouwadvertentie op te zetten? Heeft u geen enkel idee waar u moet beginnen en bent u zelf niet zo’n schrijver? In dit geval is er beslist nog geen man overboord, want een van onze specialisten kan u als geen ander adviseren over de woorden in rouwadvertenties. Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen uw wensen uitstekend vertalen in een goed lopende tekst voor op de advertentie. Wij hebben dit al voor veel personen gedaan, dus wij weten hoe de vork in de steel zit op het vlak van rouwadvertenties. Wij kunnen ook uw teksten controleren op spelling, zodat u er zeker van bent dat hij perfect in elkaar zit. Rouwadvertenties maken is ons op het lijf geschreven en daarom hebben wij er onze professie van gemaakt. Wij weten welke woorden er goed passen bij het overlijden van een dierbare. En dit komt niet alleen tot uiting in de advertenties, maar ook op een uitvaart zelf. U kunt ons ook inschakelen voor hulp bij de plechtigheid. Dus wat u ook nodig heeft, op de Uitvaart Informatie Hulplijn kunt u te allen tijde een beroep doen. Wij zijn ervoor om u te helpen in deze moeilijke tijd! Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Wilt u meer weten over onze diensten bij het opstellen van rouwadvertenties? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt dit doen via het contactformulier op www.uitvaartinformatiehulplijn.nl, maar ook door te mailen of te bellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn