Pallets van hout of liever van kunststof?

palletspoed - palletsPallets kunt u van kunststof maken. Maar dit soort pallets kosten erg veel geld en zijn niet zo flexibel. Ze slijten zelfs sneller dan de klassieke houten pallet, zeker als u ze voor transport gebruikt. Als u voor een supermarkt op zoek bent naar pallets om bijvoorbeeld in uw magazijn te gebruiken dan geven we toe dat kunststoffen pallet een betere oplossing zijn. Maar voor transport zijn onze houten pallets een verstandige keuze. Onze producten zijn overigens absoluut niet duur. Hoewel u het natuurlijk altijd zo duur kunt maken als u zelf wilt. Het heeft er voornamelijk mee te maken dat u eerst moet uitzoeken welke pallet u nodig hebt. In de laatste alinea kunt u lezen dat we pallets op maat kunnen maken. Maar dit is vrijwel nooit nodig. Dat komt omdat veel van deze artikelen over de hele wereld gebruikt worden. Containers, scheepscontainers, rolly’s en vrachtwagens worden zo ontworpen dat alles precies past. Dat geldt dus ook voor de pallet. We verkopen daarom veel pallets in deze universele afmetingen. Zo is er de wegwerpvariant. Die kunt u na gebruik bij uw grofvuil gooien. Er zijn ook sterkere modellen zoals de Euro-pallet en de ijzersterke blokpallet. Dit model wordt vooral gebruikt voor continentaal en mondiaal vrachtverkeer. Zoekt u extra opzetranden of een mooie houten displaypallet voor in uw winkel? Ook dan bent u bij palletspoed.nl aan het juiste adres.

Bij ons bestelt u al pallets vanaf €3,88

U kunt eenvoudig een pallet kopen. Geef aan hoeveel u er wenst en log in op uw account. Hebt u nog geen account aangemaakt? Registreer uw bedrijf door een inlognaam en wachtwoord op te geven. In de toekomst kunt u nog sneller bestellen want u hoeft enkel in te loggen in plaats van al uw gegevens opnieuw in te vullen. Betalen gaat uiteraard ook in zijn geheel digitaal. Maak bijvoorbeeld gebruik van PayPal, iDEAL of uw creditcard. Is er spoed bij? Dan kunnen we de volgende dag al bij u afleveren. We brengen daar wel een kleine vergoeding voor in rekening. Bent u benieuwd hoe andere bedrijven over ons denken? Kijkt u dan bij de reviews. Wellicht wilt u ook wel een berichtje achterlaten. We hebben een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9.6 en daar zijn we erg trots op. Hebt u een pallet, of misschien meerdere, waar u vanaf wilt? Dan komen we ze voor een mooi bedrag afhalen. U vindt in ons assortiment een hoop tweedehandse producten. Goed voor het milieu!

Als u vandaag bestelt dan hebt u ze morgen al in huis

Tot slot nog een aantal voordelen van onze site voor u op een rijtje:

Hopelijk is er bij ons voor ieder wat wils te vinden. Mochten de maten die u zoekt er niet tussen zitten dan horen we dit graag van u! We maken ze namelijk op maat als u daar behoefte aan hebt. Geeft u dan in een e-mail aan wat de afmetingen zijn die u wenst, we sturen u dan een vrijblijvende offerte toe. Daagt u ons eens uit, wie weet nemen we uw gewenste product wel op in ons standaardassortiment.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn