Overzichtelijke personeelsadministratie

Wanneer een bedrijf groeit, neemt het aantal werknemers logischerwijs toe. Er komt steeds meer werk beschikbaar, dat niet allemaal door het bestaande personeel kan worden opgevangen. Dat is aan de ene kant natuurlijk voordelig. Er worden stappen gezet en het gaat economisch voor de wind. De keerzijde? Een stijgende administratiedruk. Waar een kleine ondernemer of ZZP’er vaak zelf de administratie bij kan houden, is dat bij middelgrote bedrijven niet het geval. Zeker als je te maken krijgt met een stijging in het aantal medewerkers is het belangrijk dat je een groot aantal zaken goed vastlegt. Wil jij een overzichtelijke personeelsadministratie aanleggen waar je op kunt bouwen? Kijk dan eens naar de diensten van PersoneelsSysteem. Op de site, personeelssysteem.nl,  lees je meer over het programma dat dit bedrijf aanbiedt en de mogelijkheden. Hoe helpt deze software met het bijhouden van een professionele personeelsadministratie?

  • Gegevens bij elkaar
  • Arbeidscontracten inzichtelijk
  • Overzicht van de vakantie-uren
  • Plus- en minuren
  • Directe aanpassing

Om te beginnen zorgt het programma ervoor dat je al je personeelsgegevens netjes bij elkaar hebt. Zo kun je adresgegevens en telefoonnummers opslaan en specifieke documenten, zoals een identiteitskaart, aan een werknemer koppelen. Zo zijn de gegevens waarover je beschikt altijd up-to-date en kun je iemand snel bereiken. Verder geeft een goede personeelsadministratie inzicht in de arbeidscontracten. Je ziet bijvoorbeeld meteen onder welke voorwaarden iemand een contract heeft afgesloten en ook blijf je goed op de hoogte van de rechten en plichten. Je kunt wijzigingen aan dit contract, bijvoorbeeld na een beoordelingsgesprek, direct doorvoeren in de administratie. Zo ontstaan er geen misverstanden. Wil jij ook een professionele personeelsadministratie op touw zetten? Ga dan direct naar bovenstaande site en download de software. Binnen een paar minuten ben je helemaal klaar om de gegevens van je medewerkers in te voeren. Heb je vragen over de service? De klantenservice staat altijd voor je klaar!

Personeelsadministratie met mogelijkheden

Plus- en minuren zijn voor veel bedrijven een behoorlijk probleem. Aan het begin van het jaar wordt een rooster opgesteld, maar gaandeweg blijkt toch dat niet elke medewerker zijn of haar doelen behaalt. Meestal merk je dat pas aan het eind van de rit, waardoor het vaak lastig is om actie te ondernemen. In een goede personeelsadministratie zit een keurige urenadministratie verwerkt. Zo weet je precies hoeveel uren een werknemer wekelijks schrijft en of dat leidt tot plus- of minuren op de lange termijn. Daar kun je vervolgens rekening mee houden bij het opstellen van nieuw beleid, of het maken van een alternatief rooster. Vakantie-uren kunnen op een soortgelijke wijze worden bijgehouden. Je hebt meteen inzicht in het aantal uren dat een medewerker nog open heeft staan. Ze bepalen natuurlijk zelf wanneer ze dit opnemen, maar met voldoende informatie kun je vooraf wel een inschatting maken. Met voldoende voorkennis kun je ervoor zorgen dat je ook in de minder bezette periodes, toch voldoende capaciteit overhoudt. Een laatste voordeel van PersoneelsSysteem is dat alle data meteen aangepast kan worden. Verandert de situatie, dan kun je daar direct op inspelen!

Geheel vrijblijvend uitproberen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, maar weet je nog niet zeker of je de personeelsadministratie met dit programma wilt bijhouden? Geen enkel probleem! Op de sluit kun je eenvoudig een trial van 30 dagen aanvragen. In die maand krijg je volledige toegang tot alle diensten en kun je uitvinden hoe het programma werkt. Aan het eind bepaal je of je blijft werken met de software, of dat je toch op zoek gaat naar een andere oplossing. Maak je personeelsadministratie direct op orde met een goed programma, dan weet je zeker dat je bedrijf onbezorgd kan blijven groeien!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn