Opzoek naar een balenpers? Afvalperscontainer.nl!

Een balenpers is ideaal voor bedrijven. Met een balenpers kun je namelijk een grote hoeveelheid afval persen tot één klein pakket. Dit scheelt niet alleen veel ruimte, maar ook afvalkosten. Ben je mogelijkheden aan het verkennen voor een geschikte balenpers? Dan ben je bij ons van afvalperscontainer.nl aan het juiste adres! Wij bieden diverse persen aan voor verschillende soorten afvalstromen. Voorkom ook dat de afvalcontainer telkens onnodig vol zit met afval en kies voor een balenpers bij afvalperscontainer.nl.

Balenpers

Als bedrijf heb je altijd te maken met afval. In de meeste gevallen gaat het om plastic of karton, omdat producten hierin worden aangeleverd. Ons assortiment is daarom gevarieerd en bestaat uit diverse maten balenpersen. Wil je graag meer informatie over een geschikte balenpers voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op, zodat wij een duidelijke uitleg kunnen geven over een passende volautomatische pers. Met ons assortiment houden wij tevens rekening met panden en bedrijven waar geen krachtstroom aanwezig is. Hiervoor zijn onze kleine compacte balenpersen een ideale uitkomst. Ze kunnen eenvoudig met een stekker worden aangesloten op het normale stroomnet. Benieuwd hoeveel kilo afval je kunt persen? Het gewicht van karton afval ligt tussen de 40 kg en 500 kg, uiteraard afhankelijk van de grote van de pers. Dat is in geen enkel geval mogelijk met een normale container. Een pers is namelijk zo sterk dat het alles tot een klein pakketje perst. Balen folie of plastic kunnen zelfs tot 550 kg worden geperst. De pers kan op elke gewenste locatie worden neergezet, als deze maar droog staat. De machine neemt weinig ruimte in beslag en is speciaal geluidsarm gemaakt. Kies voor een handige plek, zodat niet het halve gebouw doorlopen hoeft te worden om het afval in de vulmond van de pers te gooien. Het zal dan een stuk opgeruimder zijn en daarbij minder kans op struikelgevaar dus en hierdoor houdt u de werkvloer overzichtelijk. Een balenpers is zeer eenvoudig te bedienen, waarbij de veiligheid hoog in het vaandel staat. Dat is een van de redenen dat wij de pers jaarlijks komen controleren en een onderhoudsbeurt geven.

Besparen op afvalkosten? Kies voor een balenpers!

Het scheelt niet enkel in de afvalkosten, maar is tevens milieuvriendelijk. Met een balenpers kun je namelijk gericht afval verzamelen, samenpersen en laten recyclen door speciale bedrijven of bij inleverpunten. Een balenpers is ideaal in gebruik. Je hoeft karton bijvoorbeeld niet eerst plat te maken, het persgedeelte is namelijk erg breed. Leg het karton in de bak van de pers (ook wel vulmond genoemd) en de pers drukt het samen tot één baal. Zit de pers helemaal vol? Dan gaat er automatisch een lampje knipperen, zodat het niet overbelast kan worden. De bediening is daarbij eenvoudig en veilig ingedeeld, zodat je jezelf niet kunt bezeren tijdens het persen. Als de pers vol zit, komt het afval als een samengeperste pakketje uit de balenpers. Het wordt bij elkaar gehouden door een sterke band, zodat je het makkelijk kunt opslaan of verwerken.

Voordelen van een balenpers bij afvalperscontainer.nl:

  • Een grote hoeveelheid afval samenpersen tot een baal
  • Ruimte besparend
  • Afvalcapaciteit tussen de 40 kg en 550 kg
  • Veilig en gebruiksvriendelijk te bedienen
  • Duurzaam door lange levensduur
  • Maakt zeer weinig geluid
  • Grote vulopening
  • Bespaart flink in de afvalkosten
  • Diverse maten leverbaar
  • Voor zowel netstroom als krachtstroom

Wil je graag een balenpers voor jouw bedrijf of liever eerst meer informatie en vrijblijvende offerte? Bekijk dan onze website en vraag onze collega’s om een passende balenpers voor jouw bedrijf: afvalperscontainer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn