Op zoek naar een snijmachine voor vlees?

Vanuhm - Snijmachines vleesIn de professionele voedselbereidingssector zijn een heleboel verschillende apparaten nodig om ondernemers de producten te laten bereiden en de diensten te kunnen laten verlenen waar ze zich op hebben toegelegd. Denk bijvoorbeeld aan het bakken van brood, klaarstomen van groenten, snijden van vlees, verpakken van voedingsmiddelen, et cetera. Alles wat je een particulier met een standaard keukenuitrusting en enkele bij een huishoudwinkel verkrijgbare keukenapparaten prima voor elkaar krijgt, neemt een heel andere dimensie aan als je er op professionele en zelfs industriële schaal mee om gaat. Neem bijvoorbeeld een snijmachine. Vlees snijden kan natuurlijk met de hand, maar als je per dag tientallen of zelfs honderden kilo’s vlees gesneden wil hebben, zal je toch echt een apparaat moeten overwegen om die handelingen efficiënt en kwalitatief uit te kunnen voeren. Wil je nu een snijmachine – vlees- of anderszins – aanschaffen voor je onderneming, dan zijn er een flink aantal dealers, verkopers en distributeurs van allerlei verschillende merken waar je terecht kunt. Eén ervan springt er echter uit vanwege het zeer ruime assortiment, van zowel nieuwe als gereviseerde machines. Van Uhm B.V. is een familiebedrijf dat al bestaat sinds oprichter en pater familias Albertus van Uhm in 1946 op zijn fiets messen en specerijen verkocht vanuit zijn koffer. Sindsdien is het bedrijf ver gekomen. In 1969, meer dan twee decennia later, kwam Jan van Uhm Albertus versterken. Met zijn economisch, strategisch en bedrijfstechnisch inzicht en onvervalste Hollandse handelsgeest hielp hij het bedrijf op weg naar een sleutelpositie in de hedendaagse markt voor machines en apparaten in de voedselbereidingssector. Van Uhm B.V. heeft inmiddels twee vestigingen – één in Borne en één in Volendam – en meer dan veertig medewerkers tot hun beschikking. De derde generatie staat inmiddels aan het roer. Zij brengen een frisse wind in de zeilen en koersen met het familiebedrijf door richting succes. Ben je dus op zoek naar een snijmachine voor vlees? Van Uhm B.V. heeft niet alleen ontzettend veel merken, maar ook een hoop verschillende typen en soorten machines in hun assortiment.

Koop bij Van Uhm je snijmachine en vlees is in geen tijd klaar

Je bent ondernemer in de voedselbereidingssector en je hebt behoefte aan een snijmachine? Vlees moet worden gehakt, gesneden, gemalen of geblokt? Dan ben je bij Van Uhm B.V. precies aan het goede adres. Bij hen heb je een zeer uitgebreide keuze. Enkele typen snijmachine voor vlees die ze hebben zijn bijvoorbeeld:

  • Blokjessnijmachines
  • Gehaktmolens
  • Ontvlies- en ontzwoerdmachines
  • Hamburgervormers
  • Schnitzelpletmachines
  • Slicers
  • Worstsepareermachines
  • Vermalsers

Zoals je ziet kun je ook bij Van Uhm B.V. terecht wanneer je niet alleen een snijmachine voor vlees zoekt, maar ook machines die vlees vormen, pletten, malen of ontdoen van materiaal dat je er niet aan wil hebben zitten. Een snijmachine om vlees mee te bewerken is natuurlijk en flinke aanschaf. Je kunt het gerust een investering noemen. Dat is iets waar Van Uhm B.V. zich uitermate van bewust is. Overweeg je om bij hen een snijmachine voor vlees, vis, groente of andere zaken aan te schaffen, dan zijn de medewerkers van Van Uhm B.V. meer dan bereid je te woord en met raad en daad bij te staan. Jij weet wat je wil – bijvoorbeeld een snijmachine voor vlees – en zij weten wat ze in huis hebben, hoe alle apparaten het beste functioneren en wat in jouw situatie en voor jouw bedrijf waarschijnlijk de beste oplossing is. Met de help van Van Uhm B.V. kies jij de beste snijmachine. Vlees is een enorm divers product en er zijn dus een heleboel verschillende manieren om vlees te snijden en anderszins te bewerken en bereiden. Wanneer je een snijmachine voor vlees aan wil schaffen, is het belangrijk dat je zo precies mogelijk weet wat je nodig hebt. Mocht je het nou nog niet helemaal precies weten, dan heeft Van Uhm B.V. ook daar een passende aanpak en oplossing voor: de ideale snijmachine voor vlees vind je door simpelweg door het assortiment van Van Uhm B.V. te spitten en uit te proberen wat je aanstaat. Zie je een goede snijmachine? Vlees eronder en uitproberen maar! Natuurlijk altijd onder de professionele begeleiding van de medewerkers van Van Uhm B.V. is er een heleboel mogelijk in de demonstratieruimte die het familiebedrijf speciaal voor dit soort uitprobeersessies heeft ingericht.

Ouderwets goede service

Het zal je inmiddels niet zijn ontgaan dat Van Uhm B.V. uitstekende, gepersonaliseerde service biedt. Niet alleen bieden ze een zeer ruime keuze in snijmachine – vlees of anderszins – , verpakkingsmachine, mengmachine en wat dies meer zij, maar ze assisteren je ook bij het maken van de juiste keuze. Een dergelijke investering vraagt aandacht, ervaring, informatie en goede afwegingen. Van Uhm B.V. biedt niet alleen een hoop verschillende opties, maar denkt ook met je mee. Weet je nog niet welk merk snijmachine? Vlees komt anders uit een Rühle dan uit een Holac. Bij Van Uhm B.V. weten ze precies wat het verschil is. In hun demonstratieruimte kun je zelf uitproberen welke snijmachine voor vlees jou het beste bevalt. Een offerte is eenvoudig via de website aangevraagd. Kijk hiervoor op www.vanuhm.nl. Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over bepaalde apparaten of machines? Je kunt het contactformulier op de website invullen, een email sturen of een telefoontje plegen. Op de contactpagina vind je snel en eenvoudig alle informatie die je nodig hebt om één van beide vestigingen van Van Uhm B.V. te bereiken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn