Op zoek naar een autospuiterij in Oldenzaal

Ik maak veel gebruik van mijn auto. Elke dag ga ik op en neer naar mijn werk en zit dan vaak anderhalf uur in de auto. Daarnaast gebruik ik mijn auto voor boodschappen doen en om de kinderen naar school en naar de sportvereniging te brengen. Ik vind het niet erg om te rijden en vind het vaak ook leuk, behalve als ik in de file sta. Ik vind het altijd erg vervelend dat je niet weet hoelang de file nog gaat duren, dat je moet wachten en alleen dezelfde auto’s voor je ziet. Ik kan erg ongeduldig worden in de file, hierdoor had ik laatst een klein ongelukje. Ik lette niet goed op en raakte de auto voor me. De bestuurster van de andere auto was gelukkig erg vriendelijk. De schade aan haar auto viel erg mee en ze vond het niet zwaar genoeg om de verzekering in te schakelen. Haar auto was al ouder en had verschillende kleine krasjes en deuken, maar het was erg aardig van haar. Mijn auto had helaas een deuk en je kon goed zien dat ik een ongeluk had gehad, er zaten verschillende strepen in de lak. Aangezien mijn auto nog niet zo oud is en verder geen schade had, wilde ik het graag laten repareren. Het leek mij verstandig om naar een autospuiterij in Oldenzaal te gaan, om de schade te laten herstellen. Ik dacht dat de deuk gemakkelijk te herstellen was, maar dat het spuiten meer werk zou zijn. Een goede autospuiterij in Oldenzaal zou mijn auto weer kunnen opknappen.     

Autoschade Nijland is een goede autospuiterij in Oldenzaal

Ik wilde het liefste mijn auto brengen naar een autospuiterij in Oldenzaal waar ze veel ervaring hebben. Het repareren van een auto kan erg duur zijn, daarom wilde ik gebruikmaken van experts. Ik zocht online op autospuiterij Oldenzaal en vond toen het bedrijf Autoschade Nijland. Op hun website autoschadenijland.nl las ik dat ze veel ervaring hebben in het spuiten van auto’s. Ik las dat ze aan de strengste milieueisen voldoen en dat ze de auto’s repareren op een milieubewuste manier, dit is iets wat ik erg belangrijk vind. Ik nam contact op met Autoschade Nijland en vroeg of ze de deuk konden repareren en de auto konden spuiten. Gelukkig kon ik mijn auto meteen langs brengen, zodat ze de schade konden beoordelen. Toen ze de auto bekeken, vertelden ze me dat het een gemakkelijke klus zou worden en dat het niet zo duur zou zijn. Ze konden direct aan de slag gaan, zodat ik de auto snel weer kon gebruiken. Dat vond ik erg fijn, want ik had mijn auto nodig voor mijn werk. Een van de medewerkers van de autospuiterij in Oldenzaal zou mij opbellen wanneer ik de auto kon ophalen. Ze dachten dat dit al de volgende dag zou zijn.

Je kan geen schade meer zien

De volgende dag werd ik opgebeld door een van de medewerkers van Autoschade Nijland. Hij zei dat de auto klaar was en dat ik hem kon ophalen bij de autospuiterij in Oldenzaal. Ik ging hier direct heen en zag dat de auto er weer als nieuw uitzag, je kan niets meer zien van de schade. Het herstellen van de schade was een stuk voordeliger dan ik had verwacht. Ik ben erg blij met Autoschade Nijland en de volgende keer zal ik de auto hier weer naartoe brengen. Ik kan iedereen Autoschade Nijland aanraden

  • De kosten voor de reparatie waren erg laag
  • Ze werken op een milieubewuste manier
  • Je kan niets meer zien van de schade
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn