Op zoek naar een 4 wiel drive?

Lesscher4wd - 4 wiel driveBent u op dit moment geheel toevallig op zoek naar een 4 wiel drive? Dit type wagen is erg populair bij een breed scala autoliefhebbers. Vaak wordt een 4 wiel drive geassocieerd met stoere mannen. Dat is misschien ook niet verwonderlijk, want zo’n grote bolide heeft een erg stoere uitstraling. Het kan dus maar zo zijn dat u daar ook voor gaat en dus op zoek bent naar een fourwheeldrive-auto. Dit type auto wordt bij alle wielen aangedreven. Dat brengt met zich dat woeste terreinen er gemakkelijk mee te overwinnen zijn. In goed Nederlands moet men hier trouwens spreken van vierwielaandrijving, maar de benaming 4 wiel drive is haast even gebruikelijk. Ook 4×4 doet de ronde. Wat daar ook van zij, we gaan er nu op verder waar u deze auto’s het beste kunt kopen. Natuurlijk zit er vast een dealer bij u in de buurt die allerlei auto’s verkoopt. Maar zit er ook ergens een firma die gespecialiseerd is in 4 wiel drive? Jazeker, die is er. Dat is namelijk de gerenommeerde firma Lesscher4WD. De naam doet terecht vermoeden dat hier louter ‘jeeps’ verkocht worden. U kunt bij een bezoekje aan deze dealer uw passie voor een 4 wiel drive delen met de eigenaar van de zaak. Is dat nou niet heel leuk? Er worden met name veel Nissans en Toyota’s verkocht, maar ook andere merken passeren hier de revue. We kijken altijd naar uw persoonlijke wensen. Wilt u een bescheiden 4 wiel drive of juist een megagrote, om indruk mee te maken op de buren? We kunnen u overal mee helpen. Wat voor ons voorop staat, is dat u een wel afgewogen keuze maakt met betrekking tot de wagen die u aan gaat schaffen. We laten u dan ook nooit in de kou staan en hebben dat eerder evenmin gedaan met andere klanten.

De voordelen van een 4 wiel drive

Het rijden in een 4 wiel drive is niet allen erg stoer, maar het biedt ook vele voordelen. Niet voor niets rijden veel BN’ers er in rond. Zij zullen immers wel weten wat smaak is. Maar ook mensen als boswachters rijden rond in een 4 wiel drive. Dat is niet voor niets. Het heeft alles te maken met de goede rijervaring die zo’n wagen u biedt. We gaan de voordelen ervan dan ook nu voor u opsommen. Puntsgewijs weergegeven zijn dat de volgende aspecten:

  • extra tractie
  • verbeterde rijstabiliteit
  • stoere uitstraling

Het laatste aspect is eerder in deze tekst naar ons inzien al ruim voldoende aan bod gekomen. Daarom richten we nu de blik op die andere twee voordelen. Ten eerste de extra tractie die u heeft met een 4 wiel drive. Dit biedt veel meer comfort bij het rijden. U komt nooit vast te zitten, zelfs niet in de meest woeste en ongelijke ondergronden. U kunt zonder problemen de woestijn door. Last van extreme weersomstandigheden heeft u eveneens niet, iets wat zelfs in ons kleine kikkerlandje een voordeel blijkt te zijn in deze winter. Regenachtig weer of niet, een 4 wiel drive rijdt gewoon door. In moeilijke rijomstandigheden laat ook het tweede pas genoemde voordeel zich goed zien: de verbeterde stabiliteit bij het rijden. U kunt kortom altijd de weg op met zo’n prachtige bolide. Wilt u nou meer informatie over wat het beste voor u zou kunnen zijn, neemt u dan als de wiedeweerga contact op met Lesscher4WD. De mensen van dit bedrijf staan u graag te woord voor al uw vragen. Weet u nog niet zeker of u zo’n auto wilt? We helpen u graag. Of weet u vooral nog niet zeker welk model u dan wilt? Ook daar weten wij als echte specialist vast een goed antwoord op. Twijfel geen moment langer, maar bel ons nu gelijk nog op.

Een nieuwe auto of toch een occasion?

Net zoals bij andere dealers heeft u bij ons keuze tussen een nieuwe 4 wiel drive of een occasion. Beide hebben zo hun voor- en nadelen, dus het is maar net waar u naar op zoek bent. Heeft u het liefste een gloednieuwe bak, dan valt aan te raden om die ook te kopen. U weet dan zeker dat er geen andere mensen in hebben gezeten en de wagen ruikt nog nieuw. Maar het kan evenzeer zo zijn dat u liever wat bespaart. Het leven is al duur genoeg en een nieuwe 4 wiel drive, zelfs eentje van onze toko, gaat u toch aardig wat zakcenten kosten. Wie bewust omgaat met geld en slechts een beperkt budget heeft voor een 4 wiel drive, kan daarom het beste voor een reeds gebruikt exemplaar gaan. Wij bieden daarbij de service dat we de auto’s altijd van voor- tot achterwiel nakijken. Constateren we bij die reguliere check ongeregeldheden, dan zorgen we er direct voor dat die worden verholpen. Weliswaar heeft u met een occasion dus niet een spiksplinternieuwe 4 wiel drive, maar het is haast net alsof. Stel dat u meer informatie wilt over of u een gebruikte bolide wilt of niet, neem dan vooral contact met ons op. We begonnen er in de vorige paragraaf al over en dat was heus niet alleen om het aantal woorden van deze prachtige tekst op te vullen. Want als u nu besluit contact met ons op te nemen, kunnen we zo snel als mogelijk is een adviesgesprek inplannen. Dat kost u niets. Een nieuwe 4 wiel drive is zo gevonden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn