Nieuwe houten vloeren in Utrecht

Drie maanden geleden hebben mijn vriendin en ik een nieuw appartement in Utrecht gekocht. We hebben hier allebei gestudeerd en vinden het allebei een erg leuke stad. Ik heb haar leren kennen op een verjaardag en we zijn al een aantal jaren samen. De laatste paar jaren woonden we ergens anders, maar het leek ons allebei leuk om terug te keren naar Utrecht. We kennen de stad nog erg goed en hebben hier nog diverse vrienden wonen. Daarnaast is Utrecht een goede keuze, omdat we gemakkelijk naar ons werk kunnen. Ik werk in Amsterdam en zij in Den Haag, een centrale ligging is wel zo fijn voor ons beide. Het was best lastig om een geschikt appartement te kopen, want de prijzen waren flink gestegen de laatste tijd. We hadden veel verschillende appartementen bezocht, maar vaak vonden we ze wat te klein, of was er wat anders mis. Uiteindelijk vonden we een appartement in een leuke buurt. Het appartement is erg mooi, maar er moest nog wel veel aan gedaan worden. De keuken was bijvoorbeeld erg oud en we wilden nieuwe houten vloeren in Utrecht. De vloeren die erin zaten waren helemaal versleten en ik denk al jaren niets meer aan gedaan. Mijn vriendin en ik vonden het een lastige keuze, want zelf zijn we niet handig en we moesten dus wel het een en ander opknappen. Maar we besloten om toch voor dit appartement te kiezen. Het staat in een leuke buurt en heeft een goede grootte. Daarnaast was het wat goedkoper, waardoor we budget overhielden om de keuken te vernieuwen en nieuwe houten vloeren in Utrecht te kopen.  

Houten vloeren in Utrecht gekocht bij bplparket-veenendaal.nl

We gingen op zoek naar bedrijven waar we houten vloeren in Utrecht konden kopen. We hadden een aantal bedrijven bezocht, maar vonden nergens de houten vloeren in Utrecht die we echt mooi vonden. Toen ik hier studeerde woonde ik in een leuk appartement met een aantal huisgenoten. Hier hadden we erg mooie houten vloeren en ik hoopte om iets vergelijkbaars te vinden. Wat het niet gemakkelijk maakte is dat mijn vriendin en ik een andere smaak hebben. Het is dan lastig om het eens te worden. We waren langs geweest bij verschillende bedrijven, maar zonder succes. Ik besloot om online verder te zoeken voor houten vloeren in Utrecht en kwam toen bplparket-veenendaal.nl tegen. Op een van de foto’s zagen we een houten vloer die we allebei mooi vonden. We zagen dat ze een showroom in Veenendaal hebben en we besloten om daar langs te gaan. Daar werden we netjes ontvangen door een van de verkopers en we vertelden over de vloer die we op de foto hadden gezien. Daarvan hadden ze een voorbeeld staat, maar toen we rondliepen, zagen we een houten vloer die we nog mooier vonden. Deze was ook iets voordeliger dan de andere en we besloten om deze vloer te kopen.

Erg blij met de nieuwe vloer

De nieuwe houten vloer zit er sinds deze week in en we zijn er erg blij mee. We kunnen BPL Parket aanraden voor houten vloeren in Utrecht, want ze verkopen er goede kwaliteit. In andere winkels vonden we niets wat we mooi vonden, maar hier zelfs twee verschillende vloeren. We denken dat de vloer van goede kwaliteit is en jaren mee kan. Mooie houten vloeren in Utrecht koop je bij BPL Parket

  • Ze hebben een groot aanbod aan mooie houten vloeren van goede kwaliteit
  • Je kan voor een goede prijs een mooie vloer kopen
  • We werden netjes geholpen door de verkoper
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn