Een bbq op locatie voor ons jubileum

Afgelopen zomer bestond ons bedrijf 5 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. We zijn een klein reclamebureau met 8 medewerkers en hebben alle medewerkers met hun gezin uitgenodigd, samen met onze belangrijkste opdrachtgevers en zakenpartners. Geen super groot koppel, maar wel een gezellig gezelschap om een leuk feestje mee te bouwen en ons jubileum te vieren. Dit hebben we gedaan met de bbq op locatie die wordt georganiseerd door Pure Passie on Tour, waarbij Leonard Elenbaas als freelance chef met zijn Big Green Egg de bbq op locatie verzorgd.

Een bbq op locatie door een enthousiaste chef kok

We hadden van te voren al het een en ander samen doorgesproken met Pure Passie on Tour en voor de bbq op locatie wilden we natuurlijk

  • Vlees
  • Vis
  • Vegetarisch
  • Diverse soorten groenten

Voor ons was het belangrijk dat de bbq op locatie vooral lekker en gezond was en dat het geen standaard bbq is. Bbqen kunnen we immers zelf ook en met een heuse chef kok moet het toch wel echt een hoogstaand feestje worden. We hadden al wat voorbeelden op purepassieontour.com gezien en toen was het aan de chef kok om daar wat van te maken. Het is prettig dat we ons verder geen zorgen hoeven te maken over het eten en dat alles verder helemaal geregeld wordt. En dat was fantastisch. Pure Passie on Tour doet zijn naam eer aan. Wat een enthousiasme en wat een liefde voor voedsel, gebracht door een charismatische man die je meeneemt in het koken op de Big Green Egg. Tijdens de bbq op locatie was hij interactief met de mensen, maar niet te overheersend. Het moet natuurlijk geen act worden, maar dit doet hij heel erg goed. Hij verteld waar hij op let bij een bbq op locatie en geeft daarbij tips hoe je bbqen thuis ook een stuk lekkerder kunt maken. Daarnaast maakt hij heerlijke gerechten klaar, die stuk voor stuk fantastisch smaken en door iedereen werden gewaardeerd. Veel mensen kennen bbqen alleen van de ouderwetse manier zoals we dat vroeger deden, met een bbq waarop je alleen een stukje vlees legde en ondertussen at je je vol aan de huzarensalade. Of je ging alleen voor het vlees en uiteindelijk trok je dan maar een pak hamburgers uit de vriezer om iedereen van voldoende vlees te voorzien. Zo ging het althans bij ons vroeger, maar bij deze bbq op locatie is er echt aandacht voor eten. Je kunt merken dat dit de grote passie is van de chef kok, maar ook dat hij gewend is om met passie erover te vertellen. Of het nou de kinderen waren die vragen kwamen stellen of de mannen die met z’n allen stoer om de Big Green Egg kwamen staan om te laten zien dat ze er ook verstand van hadden, de chef kok ging er heel erg leuk mee om. En omdat het zo’n gemêleerd gezelschap was, waar ook klanten en opdrachtgevers bij waren, werd het een heel bijzondere mix van mensen.

De mooiste gesprekken komen los rondom de bbq

Natuurlijk hadden we ook Pure Passie on Tour even laten weten voor wat voor gelegenheid we een feestje gaven en wat voor gasten er zouden komen, zodat ook hier het verwachtingspatroon gemanaged kon worden. Achteraf hebben we enorm veel complimenten gekregen over de bbq op locatie en kregen we telkens weer te horen dat met name de leukste en mooiste gesprekken zich rondom de bbq hebben plaatsgevonden. De bbq op locatie bleek daarmee ook een mooie verbindende factor en we kijken met veel plezier terug op deze mooie dag. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn