Nieuwe grote vergadertafels uitgekozen

Sinds twee maanden werken wij met het bedrijf in een nieuw kantoor. Het bedrijf is al jaren snel aan het groeien en het vorige kantoor zou binnenkort te klein worden. Wij hebben een locatie en een kantoor uitgekozen dat beter bij ons bedrijf past en een moderne stijl heeft. Voor het nieuwe kantoor wilden wij ook graag een aantal nieuwe meubels en grote vergadertafels kopen. Wij hebben verschillende bedrijven bezocht, maar hebben de tafels uiteindelijk bij shiraz gekocht. Dit bedrijf heeft zeer mooie meubels voor een goede prijs en wij zijn zeer blij met onze aankopen. De afgelopen vijf jaar hebben wij gewerkt in een kantoor op een goede locatie, maar het kantoor zag er al wat ouder uit. Mijn bedrijf is nog erg jong en er werken veel jonge werknemers, waardoor een moderner kantoor beter bij ons zou passen. Doordat het bedrijf de laatste jaren snel is gegroeid en wij veel nieuwe werknemers hebben aangenomen, moesten wij naar een andere locatie zoeken. Na verschillende locaties bekeken te hebben, vonden wij een mooi en modern kantoor. Het leek mij een goed idee om een aantal meubels direct te vernieuwen en twee grote vergadertafels te kopen. Wij proberen niet te vaak te vergaderen, want het kost veel tijd en levert niet altijd iets op, maar hebben wekelijks verschillende teamupdates. In een update komt het hele team bij elkaar en wordt er gedeeld waar iedereen mee bezig is. De vergaderruimtes worden daarnaast ook vaak gebruikt om klanten te ontvangen en het is vervelend als er niet genoeg plaats is. Het nieuwe kantoor heeft een moderne en strakke uitstraling en ik vond het belangrijk om grote vergadertafels uit te kiezen die hier bij zouden passen. 

Diverse mooie grote vergadertafels bij shiraz gezien

Ik besloot om langs te gaan bij een aantal bedrijven om de  tafels te bekijken, maar vond niets dat ik goed bij het kantoor vond passen. Online vond ik daarna de website van shiraz en zag dat zij een grote showroom hebben, waar je alle producten kan zien. In de showroom werd ik vriendelijk ontvangen en de adviseur nam echt de tijd voor mij. Ik legde uit waar ik op zoek naar was en samen bekeken wij verschillende opties. Ik zag verschillende mooie grote vergadertafels in de showroom, maar wilde graag een ander formaat blad. Het was mogelijk om zelf een blad uit te kiezen voor de tafels, zodat ik precies de grote vergadertafels kon bestellen die ik wilde. Ik kon bovendien het soort hout en de tafelpoten uitkiezen. 

Prachtige nieuwe tafels

De nieuwe grote vergadertafels staan nu een maand in ons kantoor en ik ben erg blij met mijn keuze. De tafels zien er prachtig uit en passen goed bij de rest van het kantoor. De tafels vullen de ruimtes goed op en hebben plaats voor veel medewerkers, of klanten. Ik was erg blij met shiraz.nl en zal in de toekomst vaker bij ze langskomen.

  • In de grote showroom is het assortiment van dit bedrijf te zien
  • Ik werd zeer vriendelijk en goed geholpen
  • Ik kon hier grote vergadertafels op maat bestellen
  • De tafels passen goed en ik ben blij met de aankoop
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn